47

ppppp

преди 11 години

просто е, закона е глупав. коментара за магазина с ябълките е много точен трябва да има една точна стойност в крайната цена която да компенсира загубите не можеш да искаш 10лв. за ябълка от клиента с мотива че си изхвърлил 5кг. ябълки само и само за да си на пазара за да му продадеш на него всеки си гледа оборотите и се нагажда според тях ако ти е лош менинджмънта проблема не е в клиентите. просто затваряш "кепенците" елементарно!

46

Анонимен

преди 11 години

Мислех че аз държа рекорда преди години ми начислиха 90лв за кубик топла вода, поради същата причина че само аз съм ползвал през месеца. Плащах им го 5 години ....

45

Анонимен

преди 11 години

Еб-вайте се още с нас, скоро ще почнеме да ви избиваме майка ви топлофикационна ... като мишки ще *** ***. Да видите и ние как се интересуваме само от точните цифри на пребитите *** от токлофикационните дружества. *** сте си и това е!!!!

44

Войвода

преди 11 години

След като от общината са си пренебрегнали задължението да уведомят женицата че идва висока сметка, нямат право да и искат кинти.

43

до 9

преди 11 години

Защо говориш за европейски "директиви"? Не живея в Бг. и ще ти кажа какво плащам например за ток.Месечната ми сметка през летния сезон е около 30 евро -от тях 10 евро са консумирана енергия и 20 евро- такси,наем водомер,данъци,ддс.Почти 3 евро е само аудио-визуална такса :)

42

mangustan

преди 11 години

Абсурдистан, мангустан, чалгария ... и още именца мога да се сетяБратовчедка ми плаща в западна страна за къща около 250 квадрата - 60 евро!Това с водата:)

41

Анонимен

преди 11 години

Аз затова съм много против всякакво парно и топла вода от ТЕЦ.По добре да си преструктурират централите да правят ток..България вместо да е на последно място по развитие на безумно скъпите "зелени" технологии за добиване на енергия който всъщност са измислени за да се забавя развитието на конкретна страна защото са скъпи се бута на челните места.Е кво бонус ли ще ни дадат от ЕС че си убиваме икономиката?Незнам при прогнозна цена левче за киловат и нагоре кой ще може да прави нещо тук?

40

Валя Дончева

преди 11 години

Възрастната дама да не плаща нищо. Не е зле да запомним имената на Въльо Дучев, Таню Атанасов и Дани Едрев / СМК Монтажи/, утре може да ги видим по предизборните плакати. Разбира се над тях има други, по-едри, дето им постилат тези законови пътечки.Може ли компетентен човек да посъветва, струва ли си потребителят да се обърне към европейските институции?

39

ت&#157

преди 11 години

ще плати !

38

Жо до № 38

преди 11 години

ВИЖДАМ, че не ги разбираш тези работи. Когато се построи една сграда, с решение на Общото събрание са отправя молба към Топлофикация за топлофициране на сградата. Обърни внимание- става въпрос за молба за цялата сграда /или целия вход/, а не само за твоя апартамент. Някои новопостроени блокове не искат Топлофикация. При подадени документи, топлофикация представя УСЛОВИЯТА за присъединяване, а те са да се осигури помещение за Абонатна и да се заплаща отчетеното от измервателния УРЕД в абонатната

37

!

преди 11 години

След като дружеството е пренебрегнало задължението си да отпадне вземането, само гражданите ли ще си спазват задълженията?

36

anonimen

преди 11 години

Razstrel za tezi gadove deto se gavriat sas edna samotna zena

35

Анонимен

преди 11 години

Защо мобилните оператори плащат като монтират оборудване в общите части а топлофикация не плаща? За да ми достави топла вода или парно до границата на имота тя използва тръбопроводи които не са нейна собственост!!!!!! плюс това заема цяло едно избено помещение за което също не плаща наем!

34

до 29

преди 11 години

Що се правиш на заухав? Онези не щат да плаща друг, те искат бабата да плаща. Това е гавра. Те не й влизат в положението. Само да дойде на моята баба такава сметка дето 1 кубик струва 350 кинта според тях , ще подам документите в Страсбур въпреки че може да дам повече раноски от обезщетението което ще взема заради спечеленото дело със сигурност.Вие шегувате ли се бе?

33

До 34

преди 11 години

Има - терминал 1 на Летище София

32

Анонимен

преди 11 години

женицата да вземе пример от човека в Карлсруе,друга оправия нема в тая идиотска територия

31

една

преди 11 години

Все пак - трябва да има възможност за отказване от услугите на топлофикация!

30

Анонимен

преди 11 години

Парното и топлата вода са най-евтините, но само когато няма отказали се и няма съседи-крадци. Да се винят топлофикациите,че имат най-евтината услуга е върховна глупост.

29

Анонимен

преди 11 години

Бойко - Кучетата ми са страхотни, но са точно като българите здраво трябва да се държат.

28

Анонимен

преди 11 години

Чета статията и все повече се смея от жал. Една бомба ли да им пратим на всички топлофикации? *** гаврата с народа. Ей, ТОПЛОФИКАЦИИ, майка ви ше Е.а долна безскрупулна!Просто КАЛАШНИИИККК и на стената всички от Топлофикация.ВСИЧКИ!ДОЛНА *** ВАРВАРСКА!