34

nona

преди 11 години

Както по-рано писах,не не занимавайте с подобни бок'луци!!!!Моля , следващият кой е?!?

33

аъ

преди 11 години

браво майката земя олекна със още един ***

32

ORCE

преди 11 години

Aman braca dosta e.Sto li sega ce kaze Evgeij Kirilov i negovite Evrodeputati za sekojdnevnite ubistva i kolezi na BG graganite.Kretenu lesno ti bese da kritikuvas se sto se pojavi problem od MK ajde sega da te vida.Najgolemi kradci na svetot od bankomati ste VIE,najgolemi falsifikatori ste vie a za ubistva ste odmah zad MEXIKO.Buzdovanu najdi gi smrdezite Karakacanov i B.Dimitrov i pravec so glavata vo klozet,tamu vi e mestoto

31

Хм

преди 11 години

до 30Ти да не си гледал някоя холивудска екранизация за смъртта на Троцки? :) Никакви 20 бодигарда, никакви 150 човека охрана - човека е убит с шиш за лед...

30

Анонимен

преди 11 години

и ся кво? крадял, мамил, изнудвал, рекетирал и измъчвал, за да натрупа богатство, на което някой друг, чужд човек ще се радва, докато спи с жена му,след като го ликвидират! се ла ви, както казват французите!

29

Анонимен

преди 11 години

В другите сайтове човека се казва Динко, не Бинко.

28

Анонимен

преди 11 години

Смешно ми става като си помисля как бездомните кучета/***, аммм извинете, полицията се мотае около трупът му и се чудат кво е станало знаеки че единственото нещо което ще намерят е средният пръст на престъпника....горките те. Колкото и да ограничават оръжията за нормалните граждани, криминалния контингент винаги ще има такива, и ще взима свойте жертви.

27

До Ламбо

преди 11 години

Троцки е убит с пикел от испанският революционер Рамон Меркадер, който е бил и алпинист. На Рамон са били необходими близо две години и любовна афера със секретарката на Троцки за да се докопа до него. Троцки се е движел с постоянна охрана от около 20 човека и във вилата си в Мексико е имал около 150 човека въоръжена охрана и няколко картечни гнезда в градината на хасиендата си. Не забравяйте, че комунистите са най-опасните престъпници.

26

Анонимен

преди 11 години

Е па с 30 патрона ,криза е следващия път с 15 трима!Екшън ,а ЦЦ как не му хрумна да обвини крадците на буса с парите ???

25

!

преди 11 години

Що не престъпление, то ще е я криминално проявени, я психично болни, я наркотрафиканти, та да може да излезе Цецко- съчинителя на криминални романи и да ни обясни какво било. Като че ли ако излезе в днешно време един самозабравил се бандюга на пътя и започне да гърми по някоя кола, само защото- евентуално, го засякла и народа ще каже- това не е възможно в Бг! Така като слушам хрониките на Цецко, в България не останаха психично здрави и криминално непроявени!

24

До 25

преди 11 години

Няма невинни , аз що не се возя в тоя джип а ? Всичко под ножа това е , кой знае колко живота са съсипали ! Браво наистина браво !

23

*********()

преди 11 години

Вижте,безмислено спорещи!Връщането към социализма е невъзможно и е безмислено да копнеем по спомените за него.Но това не зачи че сега живеем в рая на европейския капитализъм - не при нас царува оскаруайдоловски капитализъм от края на 19-ти век.Оскотелите от жажда за бързо забогатяване нашански "предприемачи" не могат и не искат да разберат старата римска поговорка "Най жестоките и безочливи робовладелци се получават от освободените роби".За тези *** важи само езуитския девиз "Целта оправдава средствата".За ужасния ни живот вече отдавна не са виновни фашисти,комунисти и други -исти а тази *** *** от обществото ни която се крие зад чуждицата "бизнесмени".

22

до 18 justice

преди 11 години

Ти не си нормален. Мъртви са, щото са стреляли по тях, а не по другите, ама в същото време не са се поколебали за невинните жертви. Представи си как те качва чорбаджията да те вози и те застрелват като куче без да си направил нищо. И ти на това му викаш има господ..........

21

Писна ми

преди 11 години

Писна ми да гледам джигити в джипове да карат както си искат и да гледат страшно ! Радва ме тази новина, искрено ме радва ! ей така ще намалеят леко по леко...пред пистолета няма ''босове'' и богове няма дори всички са равни

20

33221

преди 11 години

Нечовек дори богато да живее, граби и *** идва ден, в който попада на друг нечовек! Тогава или създават ''организирана престъпна група'' или ... това.

19

Национале празник

преди 11 години

Това си е като за 4 юли-ден на независимостта от комунистически мутри

18

Анонимен

преди 11 години

Калашникът не прощава

17

Анонимен

преди 11 години

На цецко само да му припомня, преди да прави "паралели", че по неховите думи, убийците на Юри Галев (бандата на т.нар. сумист) е в затвора. Да не се окаже, че са невинни накрая:))

16

Анонимен

преди 11 години

Е Крушата не го гръмнаха със снайпер?

15

justice

преди 11 години

брей, има Господ, вдамата мутряги мъртви, а работниците живи, дано оцелее женицата. Иначе евала, сай боже всеки ден такива новини! Честито, българи, двама престъпници по-малко!