65

до 74

преди 11 години

Тия доброволци ги знаем,те винаги са на първа линия на пожара...ние питаме за ония от Орлов мост

64

ВИНЕТУ

преди 11 години

СОФИЯ СИ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО И КРАСИВО ОГНИЩЕ ! нА МЕН ГЛЕДКАТА ПРЕЗ ТЕРАСАТА МИ ХАРЕСВА. НЯМА ЛОШО НЕКА ГОРИ ТОВА СВЪРТАЛИЩЕ НА НАРКОМАНИ

63

анонимен

преди 11 години

лъжа.вечерта а и сутринта не видяхме гасене от хеликоптери.също така снощи от балкона се виждаше как пожара се разраства.стига плюхте по природозащитниците.

62

Нео

преди 11 години

Чета и се чудя, и се мая. Обсъжда кой бил участвал в гасенето, каква техника използвали, а никой не си зададе въпроса кой драсна клечката и с каква цел? Помислете малко над това.

61

Доброволци

преди 11 години

На Витоша има над 240 доброволци, които милеят за гората. Ето повече информация гражданската инициатива https://facebook/events/439763539396850/

60

Черен Петър

преди 11 години

Абе верно къде са природозащитниците.Как така изведнъж самоорганизацията им започна да куца.

59

Анонимен

преди 11 години

Нема кво да се чудите - физкултурник гаси пожара а пожарникарят се е скрил в миша дупка

58

До 68

преди 11 години

Ти като знаеш толкова добре къде е пожара си остви клавиатурата и ходи да помагаш с гасенето!!! Аз поне съм участвал в гасенето на горски пожар, ти сигурно и лагерен огън не знаеш как се гаси!!!!!

57

66

преди 11 години

66, Хайде на бас, че с техника става много по-лесно? Ти как мислиш? Или ти предпочиташ да те пазят огнеборци въоръжени с клонка и 2 шишета с вода?

56

до 64

преди 11 години

марихуана май ще се намери около твоята клавиатура, най-вероятно в комбинация с нещо по-силно от биразнаеш ли изобщо къде е пожарът?

55

ММ

преди 11 години

Абе то и в щатите всяко лято пожари, и техника имат и пари имат, но гледам не ги гасят за 5 мин. То гасенето на горски пожар не е като да си боцкаш салатата пред телевизора .....

54

do 59

преди 11 години

и 30 км маркуч може да се сглоби, а кой ще изпомпа водата? Какви дървосекачи, какви дърва, като там е резерват? Най-близкия път е до х. Академик/Физкултурник от другата страна на върха, и той е за високопроходими машини. Оръдия за вода?

53

Dido

преди 11 години

Що гори изгоряха последните лета без един ред да се напише за това, но сега защото пожара е до София и "природозщитниците" са се надървили последните дни, през две минути новина за пожара. Самолетите къде били, хеликоптерите къде били, армията що не била отишла... А хилядите природозащитници дето пиха бира преди дни по паветата къде са?!?! А като изгасят пожара да не вземат да се объркат и да отидат да засаждат нови дръвчета!!! Сакън, ще вземат да си изцапат рачичките с онази мръсната почва!!! Добре че пожара гори няколко дни, че няма да останат следи то бирата и марихуаната около мястото от където е тръгнал пожара .... където природозащитници са обсъждали закона за горите вечерта преди да лумне гората .....

52

!

преди 11 години

Всяка година пожари и всяка година се канят да купят необходимата техника. Как пък не икономисаха един път от депутатски мерцедеси, а все "икономии" от важни за държавата неща правят. Пълни *** !

51

Анонимен

преди 11 години

Ама много си прос

50

Природозащитник

преди 11 години

Направил съм 2 кила шишчета и 10 свински пържоли.Някой ще ми каже ли къде има хубава жар за скарата.

49

Анонимен

преди 11 години

Изразявам подкрепа и похвала към всички колеги от НСА, които отидоха да гасят ! Видя се кой може да свърши нещо реално за горите. Цеко Минев има пари за хеликоптери и спешни мерки - не знам да го е направил. Еколозите имат знания и образования за подобни ситуации - не знам да са направили нещо. Е... нали от любов към гората ревахте толкова... сега гората плаче, а вие се завряхте в *** @@

48

.

преди 11 години

С тая мизерна техника ли гасят!!! НЕЩАСТНИЦИ. А БАБАИТА БОРИСОВ КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИ, НАЛИ Е ПОЖАРНИКАР, ДА ВРЪТНЕ ЕДНО ТЕЛЕФОНЧЕ НА КОЛЕГИТЕ ТУРЦИ И ДА МУ ПРАТЯТ ЕДИН НОРМАЛЕН САМОЛЕТ.ЗА ДВА-ТРИ ЧАСА ЩЕ УГАСЯТ ВСИЧКО.

47

DARK

преди 11 години

ПустинякЗа разлика от тебе бърборко съм гасил 2 полски пожара.И си беше тегаво а това горе си е направо невъзможно.48Еми са вече е със статут на стърнище.Еко равновесие 2001 ветровала ги изгъта всичките дървета за кфо екоравновесие дрънкаш това трябваше да го разчистят и да го залесят.Гледай сега как се гаси 11 години съхнал дънер лежащ върху 2м торф.

46

Анонимен

преди 11 години

БАТЕ БОЙКО ДА ВИКА "ТИГРИТЕ" ОТ БИСТРИЦА ДА ПОЧВАТ ДА ГАСЯТ