185

Анонимен

преди 11 години

Кой го знае къв е *** тоя.. на дали е мутра точно. Просто поредното ***, което до сега му се е разминавало и се е помислил за мнооого голям и важен. Ама е така като законите ги има само на хартия, е такива ги тресе грандоманията и си веят байрака спокойно. Дано не се размине леко и тихо с некоя пробация.

184

Анонимен

преди 11 години

Що ги няма имената на бияча?Ако беше *** или лекар...охооооо,трите имена,родословно дърво,професионален ценз...всичко на показ!А за мутрата има покривало,а?

183

Анонимен

преди 11 години

На малките гейчета им липсва родната казарма!

182

Анонимен

преди 11 години

Тъй като споменахте за инцидента с пияните роми,потрошили автобус миналата седмица....Какъв е бил днешният 19-годишен бияч с мерцедеса?Уеднаквете критериите си.

181

до 219

преди 11 години

земи си Е-класа 98г.-00г. за 5000лв. и да видиме колко месеца ще издържиш на разходите по нея..а колкото до случката... в София вече всеки втори е Васил Левски..

180

none

преди 11 години

Сигурно е някой ***, фитнесджия, който се е направил на мъжага. Де*ба и пикльовците... Като гледам какви ги върши... бъдещ затворник!

179

Гадовете

преди 11 години

в затвора, при ***, на строг режим за едро хулиганство. Мерцедеса-конфискация и обезщетение за бития ватман поне като за 3 мерцедес-а 2000 г.-

178

аз

преди 11 години

нагли СОФИЙСКИ *** ще напиша пак, що ми цензурирахте "шопски" , срам ли ви е , а ???

177

Анонимен

преди 11 години

В 99% от случаите ватманите и шофьорите от градския транспорт са виновни. Всъщност от около 20 катастрофи, които съм видял с участие на превозно средство на градския транспорт, винаги те от градския транспорт бяха виновни - както според закона за движение по пътищата, така и според нормалния човешки морал.

176

Ф.С.В

преди 11 години

Няма да драскате бричката на момчето ааааааааа той е баро има мерцедес--знаете ли кой е той??? един пореден *** и комплексарче ,в БГ обществото

175

аз

преди 11 години

Нагли ***

174

Анонимен

преди 11 години

Обяви за продажба на Мерцедес.3800 лева - от 1996 година3900 лева - от 1999 година5600 лева - от 2000 година...Много ли е скъп Мерцедеса?

173

тачо

преди 11 години

В 99% от случаите ватманите НЕ СА виновни. Тъпанарите изобщо нямат работа на трамвайната линия или пред рейса и тролея.

172

Анонимен

преди 11 години

Има мерцедес и мерцедес. Може да е бил някой нов и лъскав, а може да е бил някой мерцедес на 30 години. Трябва да си много ***, за да решиш, че щом в произшествието участва мерцедес, то значи той е нов и скъп и в него хората са винаги виновни. Обикновено ватманите са виновни, а не шофьорите на леки коли. Никой не е луд да се блъска в едрогабаритно превозно средство - автобус, тролей, трамвай, камион, ...

171

Атака

преди 11 години

Айде ако нещата се решават с бой, да затворим училищата подрастващите да се пращат да се обучават в:1) боксови зали2) зали за убиване с ножове3) зали за стрелба с огнестрелни оръжия4) зали за създаване на бомби...защото явно ако можеш да биеш и убиваш в таз държава ще си добре!

170

Анонимен

преди 11 години

Ако беше някой от нас на мястото на хората в мерцедеса, какво щяхме да направим - да поцъкаме с език, колко е лош ватмана и да пием по една студена вода. Сега понеже били криминално проявени, всички решигха и че са виновни за удара. Толкова кли не сте виждали подобни случки, в които почти винаги ватманите са виновни, независимо какво твърди КАТ?!

169

тачо

преди 11 години

Трябва да има закон - в подобен случай мерцедеса под пресата и на скраб. Изобщо при тежки и умишлени нарушения колата трябва да се конфискува.

168

Анонимен

преди 11 години

Като си нямаме МВР, има бой.

167

Анонимен

преди 11 години

Заслужил си е боя - да се научат да уважават останалите участници в движението.

166

Реалист

преди 11 години

Ватманите и шофьорите от градския транспорт са голями гадове. Много пъти съм виждал как нарочно смачкват някоя кола и винаги се измъкват безнаказано. Трябва не само бой, както в случая, но и МВР да си свършат работата и да наказват сурово самозабравилите се ватмани и шофьори от градския транспорт. В противен случай отиваме към саморазправи, както в този случай.