171

до 208

преди 11 години

Не драги, вчера а и не само вчера видях много българи (в това число един познат,за когото не съм допускал, и ми стана много неприятно) да ровят в казаните!!!!!!!!!!!!

170

Анонимен

преди 11 години

Дадена е за стабилност,щото не сме мръднали ни напред ни назад от мизерното ни положение..Наскоро слушах по радиото как ГЕРБ обясняват,че народа трябва да е благодарен,че данъците не били вдигната.Алооо я слезте на земята,няма такава безгранична наглост.Във всеки случай не само Герб виновни,че сме на това дереже,имаше коментар по-долу за избиването на интелигенцията и аристокрацията по време на социализма.Просто сме научени да не мислим.50 години изолация + Чалга=2012 България.

169

за 208

преди 11 години

"Вратите на заводите" ??? А откъде дойдоха тези заводи? От небето ли паднаха? Сега има ли заводи? Има ли раборта за хората? Не е ли престъпление най-жестоко да мориш хората с глад,мизерия,с беззаконие и престъпност която безнаказано подлага на терор населението,бие и убива? Да ограбваш хората и не им плащаш с месеци заплатите ,а ти да трупаш миуиони,това какво е? Да грабиш колкото искаш сега по местоработата си,това какво е? С "допълнително стимулиране" към заплатата за десетки хиляди лева месеч

168

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ докараха хората да озвереят от дългове и глад.

167

w

преди 11 години

Нина, разбира се, че такова убийство не се извършва нито от глад, нито от безпаричие. Но имайте предвид и това, че нашето МВР посочва въпросния извършител. А същото то посочи и Дъмпела, и Пламен Трифонов, и кой ли още не.Затова стават такива зверства - защото МВР САМО СЕ ПРАВИ, ЧЕ РАБОТИ!

166

Върл Комунист

преди 11 години

20 номер е много прав, аз като свърших казармата не почнах работа след това, обаче ме привикаха и ми казаха-моето момче имаш ли намерение вече да работиш....и след седмица вече бях на работа. Преди всички престъпници бяха в затвора а сега са на пиедестал.Липсата на работа и закони води до престъпления. Затова накарай го да бачка да не си мисли за глупости.

165

!

преди 11 години

Търговия на органите- за това е нарязан и обгорен; и друг път съм казвал- бедна държава, никакъв контрол от страната на полицията за каквото и да било, освен за джоба им. Наскоро намериха разчленен труп на млад мъж на спирката- със сигурност пак заради органите. Сега издирват друго момче, дано не съм лош пророк.

164

читател до 198

преди 11 години

Ровят в кофите отрепките на обществото, най-вече ***.Комунистите избиваха в лагерите интелигенцията и всеки мислещ.Да мислиш през комунизма беше престъпление, да крадеш, не.Вратите на заводите бяха отворени за червените бандити.

163

мм до 190

преди 11 години

Стига с тези агитации,че ГЕРБ били виновни.През 2001 години излязох от България,защото цялото ми семейство останахме без работа.На никой от нас не му е минало през ума да убива,за да оцелее.Приоритет е намирането на работа,а не кражби и убийства.Зная,че е много трудно,но само ние българите се мислим за ощетени и бедни и не правим нищо,за да подобрим живота си.Злобата и ненавистта ни правят неспособни да прогресираме.

162

чудя се

преди 11 години

как не е успял да скрие добре трупа? Извършителят? Никой нямаше да разбере какво е станало. А сега чорапът се разплете и може да има следствие и съд. Ако беше скри трупа както трябва сега нямаше да се чуди откъде му е дошло.

161

Sulfuras

преди 11 години

Навънка убийства, в болниците лекарски грешки,немърливост=убийства. Ми то освен да си седищ заключен вкъщи и да се молиш да не те сполети изход друг не виждам.

160

Нина

преди 11 години

Семейството имало ресторант, а Адриан бил безработен, дошъл да живее в София под наем.Защо маминото синче не е работило в ресторанта на родителите си???Това жестоко убийство не е нито от глад, нито от мизерия, нито от безпаричие!

159

побъркаха ни

преди 11 години

А Цецо се хвали, че е преборил престъпността. Вярно е , че никой не може да ни спаси от психопати, но поне да не си отваря голямата уста и да лъже. А пък и медиите, за ради сензации и продажби ни побъркаха. Вече не можем да сме спокойни за децата си и ден спокоен нямаме. Да им благодарим.

158

w

преди 11 години

Убиват хора и ги разчленяват безнаказано. Кой трябва да е виновен? Жертвите ли? Я да попитам герберите кой уби Яна в Борисовата градина: Чеци, оня другия, дето лежа невинен, или пак Чеци?Да попитам и кой уби Мирослава от Перник: тоя, дето се самоуби при най-странните възможни обстоятелства или новият посочен?Питам още Дъмпела ли наръга Багата или Багата нещо се обърка?Е, при такива "компетентни" органи на реда мога да коментирам само труповете, но не и посочените като извършители!

157

Анонимен

преди 11 години

Жалко за момчето. Целта на плана Рат-Ът е постигната. Пълно оскотяване на българския народ. Честито!!!!

156

Иван Костов-Месията

преди 11 години

А Боколина Палавата заедно с Роска Помакинята открива днес менте -магистралата дето гържите 3 пъти я преасфалтираха с негоден асфалт....

155

Анонимен

преди 11 години

Горката му майчица!Родила го е,отгледала,възпитала,а накрая някакъв *** да й отнеме сина и то по толкова жесток начин!Да съсипе живота й за две пити кашкавал!Сила й пожелавам на тази майчица,нека Господ й даде сили,незнам как ще живее от тук нататък тази жена...И дано този изверг не види бял ден!Да отнемеш живот,да разбиеш живот...Съсипал е много съдби,жертвата е не само една!

154

Осман

преди 11 години

Това само с ятаган са го разфасовали варварите татари.

153

не син

преди 11 години

Къде сте костовисти!Кажете поне дежурното,че тиквата е виновен !

152

Анонимен

преди 11 години

Намерени са следи от кръв в жилището на Адриан Анатолиев Върбанов, предполагаемият убиец на 22-годишния Николай. Според разследващите в софийския апартамент е станало и самото убийство. 30-годишният мъж го разфасовал заради дребен заем - две пити кашкавал и ограбил. За да прикрие следите си и трупът да не бъде намерен Адриан натоварил частите в собствената си кола и ги закарал в село Гложене.Адриан Върбанов е роден в Гложене. Семейството му държи ресторант, а синът им от няколко месеца е безработен. В козлодуйското село, в река Огоста на 18 юни бяха намерени две човешки ръце. Намерили ги стопани, които напоявали земеделските си земи. Те видели две кофи, извадили ги от водата и тогава се натъкнали на зловещата находка. На 20 юни е намерен крак. Експертизата на разследващите доказала по ДНК анализа, взет от майката на Николай, че това са части от тялото на изчезналия. Все още не е открит торса. Адриан за кратко живял в Мизия. От няколко месеца живее в София в софийския квартал "Овча купел" под наем. Липсата на пари накарала безработния Адриан да се сети за стария заем, който дал преди време на Ники. 30-годишния Адриан от с. Гложене е арестуван.