209

Анонимен

преди 11 години

Няма да е сам. 4-5 обратни роми потвърдиха, че застават твърдо зад него, за да му дават повод да вика в екстаз.

208

бсп

преди 11 години

Очаквам с нетърпение изказване на "пикаещия в шадравани".Официално, разбира се.

207

!!!

преди 11 години

В САЩ ако не си гей,няма кариера!

206

Анонимен

преди 11 години

Лорд дочува шумотевица на улицата и изпраща иконома си да види какво става. Той се връща и докладва:- Провежда се гей парад, сър.- За какво го правят?- Искат да имат равни права, сър.- Някой нарушава ли им правата?- Не, сър.- Тогава за какъв дявол парадират?- Защото са ***...сти, сър...

205

Мила

преди 11 години

Случвало се е да идва веднъж-дваж :)

204

до мила

преди 11 години

а бе мило вземиго този у вас ние нямаме нужда от такова недуразумение

203

евлоги

преди 11 години

етого най големия гей в българия.след всяка негова проява хората които намразват сащ се увеличават.г-н уорлик не си обличайте костюм а прашки ще ви отварят по вече а и ще го докарате до фейса на азис

202

Мила

преди 11 години

Как не Ви е срам да пишете такива неща за Негово Превъзходителство! Вместо да му благодарите за огромните усилия, които положи за подобряване на взаимоотношенията между САЩ и България последните три години! Неблагодарни българи!

201

Анонимен

преди 11 години

еми щом иде отвътре и го влече, явно му е било там мястото

200

!!!

преди 11 години

"Много съм благодарен, че ще имам възможността да се включа в "София прайд",заяви ГНУСНИЯТ уорлик....а ако някой ми го набута отзад,ще съм ОЩЕ ПО-БЛАГОДАРЕН,добави смутено!!!

199

Психолог

преди 11 години

Издирва се хомосексуален мъж на средна възраст със зализана прическа! Представя се за американски посланник и дава интервюта по медиите безпричинно. Смята, че някой в тази държава се интересува от неговото мнение. Моля, в случай че забележите лицето - върнете го в Карлуково за да бъде продължено лечението му!

198

Susi

преди 11 години

Защо не вземат педофилите, некрофилите, ексхибиционистите и пр. да направят и те парад - че и те са хора, и те имат права да покажат смисъла на своята сексуалност... Вместо да си се плющят кротко по домовете си, никой не им пречи, тръгнали по улиците да се показват. Егати демокрацията, Боже опази.

197

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя мушморок от къде възкръсна?! Нали уж го бяха отзовали!

196

Уорлик до Мартин

преди 11 години

Не съм чул психолозите да са забранили свободата! Знам, че ти си българин и тази дума ти е чужда... Но аз съм АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН и истински свободен човек! Неща за които хора, като теб могат само да мечтаят!

195

Боби

преди 11 години

Ама тоя *** още ли не са ли си го прибрали?! Я марш.

194

номерът е

преди 11 години

Този посланик да води гей-парад, а следващия да кумува на гейска сватба.

193

Мартин

преди 11 години

До Уорлик. Отиди на психолог моля те, и ако той ти каже, че си добре му кажи, че той не е добре. И да си скъса дипломата.

192

Мила

преди 11 години

Не обиждайте Негово превъзходителство! Той е свободен човек и прави това, което сам реши! Не е ограничен като Вас, нещастни форумджийчета!

191

Уорлик

преди 11 години

Мислите си, че можете да правите каквото си поискате?! Аз решавам какво да правя! Ако искам ще организирам гей-паради в държавата Ви! Ако искам ще организирам и паради на некрофилите, зоофилите, садистите и въобще на които си поискам! Защото аз представлявам най-могъщата държава в света - САЩ! Не забравяйте това, нещастни аборигентчета!!!

190

Мартин

преди 11 години

До М.. Беше някога американски посланник, сега се чуди каква дивотия да измисли да изостри медиен интерес.