11

БАЧКАТОР

преди 11 години

От приюти за кучета ползата ще е никаква, само куршума ще реши проблема...есть собаки есть проблем, нет собаки нет проблем

10

Нина Янковска

преди 11 години

направете един приют за стотина кучета но така че да ти е приятно да влезеш вътре. и ако до 2 седмици никой не поиска кучето да се приспива или кучезащитни организации да си го гледат колкото искат но за тяхна сметка. от какъв зор ще даваме милиони за да угодим на шепа мърляви и кресливи кучкарски организацийки . като искат кучета - да си ги гледат с техни пари -така е в нормалните държави !

9

sram

преди 11 години

пари за хосписи нема. пари за кучета има. срам. нашето обещество е мъртво. да пратят екипите да уловят виещите умиращите хора и да ги сложат при кучетата за да не умират гладни поне.

8

Анонимен

преди 11 години

Приюти за кучета се строят за милиони левове, а децата по домовете за сираци живеят в мизерни условия. Що за изкривени морални ценности има нашето общество? Да се отнасяш хуманно с куче е приоритет пред това да се отнесеш хуманно с дете.

7

Друга С.Г.А.Н.

преди 11 години

Строежът е във вход, но след като вече бяха ИЗЯДЕНИ двама души! Никой не е поел отговорнст! Не мога да си обясня как живеем в този цирк, свикнали сме с него, че дори и гласуваме за още от него! Гнус ме е от герберастите!

6

Анонимен

преди 11 години

Вчера чета, че нямало по 330 лева на месец за един неизлечимо болен човек да умре в някакви поносими условия, без коментар!

5

????????

преди 11 години

А сираците кучета ги яли? .... без коментар....

4

Анонимен

преди 11 години

1.5 милиона за някакви хапливи крастави ***, проблема има много по-евтино и лесно решение;)

3

бравУс!

преди 11 години

А приютите за бездомни ''човеци",ще ги рушим .......!Всичко в Бг е ---обратно ,поне си поддържаме ---успеха ,*** до шия!Кучетата са по-важни ,там има ----ДАЛАВЕРА ,а от човеците ,само ---изваждане!

2

Stefan

преди 11 години

Повтаряме едно и също.С кучетата не може да се оправи кметицата а камоли с проблеми от рода на междублокови пространства,градинки,етажна собственост и т.н.Политиканстването няма нищо общо с реалността.Вярно идват избори,но тогава идва и видов ден....

1

Сиганин

преди 11 години

Е тази вечер ще спя спокойно - ще има строителство, усвояване, присвояване и.т.н