15

аз

преди 11 години

най ми е смешно когато видя гербераст да нарича който и да е "комунист" . ПО-ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БГ НЕ Е ИМАЛО !!! Доказателства за това има всеки ден и единствено заради комунистическото възпитание на почитателите им остават неотразени. Забележете само култа към личността и останалото няма смисъл да се коментира. Комунисти скапани-гербави ...

14

...?

преди 11 години

мАНДЖУКОВ ---АРХОНТА.....КИНТИ,КИНТИ ,КИНТИ ,....ЗА ТОВА ЛИ ЦЪРКВАТА ГО ЗАКРИЛЯ...?----"Светците носят вносни дрехи ,поповете смърдят на ---ром /ама не на *** /"..!

13

червен боклук

преди 11 години

Другари комунисти, Цветанов е враг номер 1 на нашата партия

12

az

преди 11 години

***, акции с гръмки имена гледаме вече 3 години. Айде да има някой осъден тогава се хвалете, че иначе само театър правите и така като гледам доста хора ви се връзват!

11

Цирк

преди 11 години

Операция"Цигараджии" проведена от циркаджии

10

Иван

преди 11 години

до 6: не им трябват продавачите с торбичките по пазарите - едрите риби им трябват - 22 000 000 къса цигари - много си лош Цветанов - как им се бъркаш в бизнеса.Контрабандни цигари е имало винаги - и винаги контрабандата е била в много ама много големи размери.Предишните шефове на МВР си кротуваха,хранеха цели партии и правителства.За това сега правят анализи и сравнения - как при тези има щура контрабанда - има защото ги хващат и могат да се правят анализи а преди - тишина - ще гътнем един тир..

9

monnnn

преди 11 години

Vyrnete im parite i tezi za propusnati polzi na gorkite mitni4ari.Taka ne se raboti teq ot gerb ne6to mnogo vzeha da si gledat rabotata.

8

Анонимен

преди 11 години

общо взето операция"Цигараджии" може да се преименува на операция "Да затрием конкурентните канали за да работят нашите" ни най-малко не намалят контрабандните цигари-дори напротив.

7

Анонимен

преди 11 години

Малко по малко "митничар" започва да се прeвъща в долна дума

6

Анонимен

преди 11 години

Още през 2009 година бившият шеф на Митниците Емил Димитров-Ревизоро обяви, че шефове на митниците са покровителствали контрабандни канали за източване на ДДС.По думите му става въпрос за схема, при която китайски тирове влизат в България, обявявайки, че изнасят стоките за държави в ЕС.Тогава той посочи, че хората, които участват в контрабандните канали, са с прякори Цайса, Белия, Дебелия, Кратунката, Пингвина и Фози.а от 2009 досега що не са го задържали а, или сега вече е ненужен

5

гост

преди 11 години

Давайте коментари, че пак ГЕРБ и Цветанов са виновни за връщането на работа на мафиота. Като рак са оплели цялата държава, има ги във всички структури, нямат мърдане. Всечке веждат и знаят, че е корумпиран, но нещо в документите не е наред и го възстановяваме. Един мой учител при соца казваше,че един кръчмар две години, като работи, трябва две години да влезе в затвора. За митничарите сега важи много по-малък срок. Публична тайна е, че са най-корумпираните държавни служители. Митничар беден няма

4

върл гербераст

преди 11 години

операция циркаджии,защо са я кръстили така че това е запазена марка на герберастите те имат правата над това наименование,по пазарите навсякъде по градове и села масово и публично продават без да се крият продавачите цигари без бандерол-досега такова чудо никога не е било!

3

Сокол

преди 11 години

Поразровете още из Варна, много тиня ще излезе!

2

Валката

преди 11 години

Този лош Цветанов... Как пък не се оказа един послушко да покровителства и той контрабандата и точенето на държавния бюджет... Трън в очите на ***... Затова толкова го оплюват, защото си върши работата.... А ония уродливи команчи пак ще го лапат на иборите....

1

sstoqnov

преди 11 години

Къде са сега комсомолските секретари да коментират и да плюят по властта!?