26

От ВЕЩ по въпроса

преди 11 години

***, ако не знаете, принудителният труд е забранен от поне 50 години в белия свят, има конвенции на МОТ по въпроса, прочетете бе, стига плюхте само!

25

Глупости

преди 11 години

Пак глупости от глупаците на "жълтите павета". *** вадят съдържанието от контейнера, отнасят пластмаса и др. което ги интересува, а другото остава. На всеки ***, българин да мете и прибира обратно в контейнера. Такъв закон трябва да има.

24

Българин

преди 11 години

9 - ако ***, ровещ по кофите, не плати глобата в определен срок, пристъпва се към конфискация на имуществото му. Ако няма нищо ценно, помощите които получава и помощите за ***, които е наплодил, се пренасочват към общинският бюджет, докато се събере глобата. Когато *** започне да залита от глад, ще се замисли дали да мърси.А ако не получава помощи (колкото и странно да е за ***) - принудителен труд - праща се да *** камъни, да му дойде акъла.Просто е, ама трябват топки.

23

Анонимен

преди 11 години

Това му е майката. На българина само строг ред ще го оправи.

22

Анонимен

преди 11 години

При пенсии от 150 лева, 1000 лева глоба??? Тиквени тъпотии на самозабравили се ***!!!

21

Българин

преди 11 години

Първо искам да махнат мръсните *** *** от града ми, които разравят кофите, изхвърлят половината *** навън, обикалят "европейската столица" с вонящите си каруци, а зад тях - воня и диря конски л.*** !!! А развъдниците им ??? Цяла София е буквално обсадена от незаконни хъхряшки катуни - около всеки катун - море от ***, планини от *** - досега да има глобен *** ???Или това е поредният закон, който се отнася само за хората, но не и за *** ???

20

Ф.С.В

преди 11 години

Ще има бонуси естествено -най изрядните граждани в сметоразделянето ще имат уникалната възможност да влязат в контейнерите за разделно събиране -и после ще видят как става извозването -като бъдат изсипани заедно в камиона -за да си стиснат ръцете ахахахахаххахаха

19

Томас

преди 11 години

Поредните глоби - пп гроб основно това правят - чудят се как да измъкнат повече пари от хората при това от обикновените хора. Да направят нещо реално за развитие на икономика, на работни места, да глобят некоректни работодатели - не. Така както гласуват такива закони, защо не гласуват закони уреждащи проблема с неплащането на заплати - ама това не можело???

18

Ф.С.В

преди 11 години

СТРАНДЖАТА -ЗАщО цапаш форума с твоите глупости --много си *** -от 3 г само мрънкаш по форумите

17

Иван

преди 11 години

Идеално. за мизерниците ГЛОБА !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Тоя портрет на кофата е на баш помияра!

15

Анонимен

преди 11 години

Събирайте разделно храните, *** трябва да се множат!

14

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Аз направо го хвърлям през терасата и той се пръска --разделно ...Много съм УМЕН

13

(((((((((((((((

преди 11 години

Какво стана-ромите спряха да ровят по кофите или още го правят? За тях глоби няма но за всички други има? Хайде честито за новите глоби може и ощщщщщщеееееее

12

Ф.С.В

преди 11 години

Хората отдавна не праят ***--преди всеки ден контейнерите се пълнеха а сега за една седмица- преди пазаруваха цели колички храна -а сега една торбичка с две млека един хляб и 2-3 кренвирша )) - с 300лв заплата какъв *** може да прави човек?? даже икономисва тоалетна хартия )) НО КАКТО СЕ КАЗВА -СЪБИРАЙТЕ *** РАЗДЕЛНО - ЗА ДА БЪДЕ ПОСЛЕ В КАМИОНА ЗАЕДНО !!!!

11

Анонимен

преди 11 години

Снимката на контейнера е точна. Тъкмо там му е мястото на *** в нея.

10

Анонимен

преди 11 години

Европейски глоби, африкански заплати. Като си некъдърен да подобряваш икономиката, гърчиш хората и пълниш хазната с глоби.

9

Клошар

преди 11 години

Интересен закон с чудни глоби. Важното е да има кой да контролира спазването му, защото е повече от сигурно, че няма да се спазава. И най-добре е да се почне от източниците на смет - *** блокове, махали, гета и прочие обиталища, като доказани източници на тонове смет. И ако цифрите са верни, *** ще трябва да се спукат да плащат. Ако нямат пари - принудителен труд докато ги изкарат.Не, че и българите не цапат, ама при гореспоменатите е патология.

8

до 5

преди 11 години

Как ще глобиш *** ровещ в кофите за *** ,който вади и разхвърля всичко по земята???

7

Ф.С.В

преди 11 години

Когато налагаш постоянно рестриктивни мерки на един народ ,,той почва да свиква с тях без да задава излишни въпроси--- (Принципи на Капитализма)