300

истина до 358

преди 11 години

"настройвате гражданите един срещо друг"Нищо им няма, нека се посъбудят малко гражданите!*** от глад окрадоха канавките, та сега си чупиш краката по дупките - това по-малък проблем ли ти е от малко търкане и запретване на ръкави за решаването на проблема?Ми ок, стой си така тогава и яж *** попара, щом повече ти харесва...Всяка нация - според акъла.

299

ромите да са

преди 11 години

обидинат всичките ,така вечек не може да се търпи ! Пет *** правят беля ,всички протестират против всички *** !Сар Киро убил някой ,пак всички *** виновни ,та до масови конфликти се стигна ! А когато българите правят бели ,ами всяко стадо си имало *** ! Еее ама мършата при българите вече е повече от тази при *** !

298

до 362

преди 11 години

Даже незнам да ли е ходил въобще във франция,може в някой френски филм да е гледал/а/.

297

Анонимен

преди 11 години

При Тодор Живков нямаше такава свободия,сега *** масово купуват апартаменти и къщи в малките градове и се заселват-това е ужас и трябва да спре.Защо медиите не търсят иотговорност -колко *** има глобени по 3000лв за това че счупиха клоните на липите в цяла България,публикувайте имената да ги видим???

296

до 362

преди 11 години

Да знам това,начина на писане е един и същи субект.Даже ме напушва на смях.Но както и да е .

295

до истена

преди 11 години

Да като теб съм ***.Затова си живея добре живота си.И материално съм се подсигурил.И не мия и не чистя като тебе.Все някой на *** им е виновен.И ти си като тях.Що не се разделиш със бг гражданството,а?

294

хмммм

преди 11 години

С *** по ***. В България има 1.5 мил. пенсионери. Тези хора, трябва постоянно да протестират за по-високи пенсии, ама постоянно, месец след месец. *** гълтат над 3 милиарда/годишно само преки социални плащания (от джоба на не-***). Така като се вдигат пенсиите на пенсионерите, хем за тях е добре, хем за *** по-зле. Това е социална справедливост, работил си 40г. имаш право на хубава пенсия, работил си 0г. беж по кофите или на сметищито или в Франция, че чувам много ви о

293

азз

преди 11 години

тука само спорим излишно!да се излиза на протест(мирен)!и,толкуз!отивам да глътна една студена кьоненбург...

292

Helsingfort-до истен

преди 11 години

Не каза какво работиш в Франция??

291

гурбетчия

преди 11 години

ТАКА СМЕ НИЙ ,ТАКА СИ МРЕШ И ПАК ПОГЛЕШ ДИЙ ВОЛЕ ДИЙ !Мизерабъли ,ама със самочувствие ,че и високомерни !

290

истина до 345

преди 11 години

*** ли си?Защото това са български *** с български паспорти, родени и израснали в България. Те нямат нищо общо с Франция. Единствено отговорно за тяхното дередже е българското общество, което е допуснало това дередже, и продължава да го търпи.Да ти го нарисувам с боички?

289

do Истина

преди 11 години

Като тебе всички сме комплексирани,ти си жалко човече.

288

азз до истина

преди 11 години

баце,големи глупости пишеш!изтрезней малко!пий една студена вода,примерно,и се успокой!:-))))

287

Анонимен

преди 11 години

поне 3 години затвор по бързата процедура-веднага!!!

286

истина до 343

преди 11 години

Това високомерие се дължи на простотия и на комплекси! Да си последен винаги във всичко е тежко бреме и парата трябва да избие нанякъде. Най лесно към малцинствата и беззащитните.Не, че българинът е генетично лош, но е много *** и комплексиран.

285

азз до гурбедчия

преди 11 години

таралянкоуууу,ти,да си грамотен,де си расъл?!?мани,пак ще се повтарям!чети бе,чети кво пишат всички!и ще разбереш!

284

Helsingfort

преди 11 години

Ами става също със газ.Има например Табун ,Соман.))

283

до истината

преди 11 години

Не виждам да си отговорил на въпроса, защо Франция не пожела да интегрира нашите ***, след като са такива "отличници", а предпочете да ни ги върне безвъзвратно??

282

Анонимен

преди 11 години

Група полицаи, дегизирани като *** са задържали група ***, дегизирани като полицаи!

281

гурбетчия

преди 11 години

Никой не ви е виновен като не правите нищо съществено за интеграцията им ! Има много да си патите ,и то по ваша вина ,поради това ,че сте високомерни ,не искали децата им да учат с цигънчета ! Абе какви сте вие бе ,най-долните в Европа ,на какво се дължи това високомерие не знам ?!