170

ЦК на БКП/ГЕРБ

преди 11 години

От Центалния комитет на най-долнопробната *** на комунистите БКП/ГЕРБ призовават: довечера нашия вожд ще си свали гащите и ще се нагъзи, всеки гербер е длъжен да му олиже голямата дупара с език!

169

pimpalicious

преди 11 години

До 188, Това, че си пълен тапир изобщо няма да го коментирам, то е ясно на всички. Само не мога да разбера как разбра, че държавата си е стъпила на краката? Я ми дай малко повече инфо, че съм бавничък малко...12% безработица, над 40% младешка безработица, най-корумпираната държава в ЕС, публични убийства в центъра на София, изключително негативни доклади от ЕК , много болна здравна и съдебна системи, и постоянно вкарвани лобистки закони. Ако под това разбираш, че страната е стабилизирана, ок!

168

дУ 208

преди 11 години

Тогава ,защо СТЕ в ---опозиция ?Колко пъти гласуване ,и......пак Боци на власт ?Къде е Бойко ,а къде сте ВИЕ,.....още 100г.,...опозиция ?А честито ,и за мноооого години !

167

Груьо Вафлата до 207

преди 11 години

И защо мислиш че съветско-мутренската АЕЦ Белене ще ти го дават евтино? Нали трябва да се напълнят гушите на Р. Овч, Пикаещия във фонтанаи, Ловеца на Архари, серГейчо и още куп знаини и незнайни другари бре!

166

относно ТОКА

преди 11 години

И ТОКА, КАТО ЗЕЛЕНЧУКА - ВНОСНИЯТ Е ВИНАГИ ПО-ЕФТИН ОТ БЪЛГАРСКИЯ. КАКВОТО И ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ, ВИНАГИ ЩЕ Е ПО-СКЪПО ОТ ВНОСНОТО.

165

Бойковист

преди 11 години

Влак пътува към морето. В едно купе пътуват грузинец и девойка. Девойката мълчи през цялото време.- Девойче, - не издържа по едно време грузинецът - защо мълчиш непрекъснато?- Иска ми се, мълча си! - отговаря девойката.- Иска ти се, а си мълчиш! - удивява се грузинецът.

164

краен резултат:

преди 11 години

---И за капак ---Дунав мост-2 ,ще бъде отворен до края на годината ,.....и това ли е ЗЛЕ ,драги ми Бг ---*** и *** ви!?

163

д0 205

преди 11 години

Простолюдието в България или така нареченото от вашия вожд "лош матриал" е около 20-30% .

162

дУ 195

преди 11 години

-----"Бойко е подкрепен от ---простолюдието ",...предишните от ,.....същото простолюдие ?А простолюдието в Бг е само 99%,...кои са останалите ?

161

Анонимен

преди 11 години

Че то за Росенчо какво може да се публикува ?

160

Груьо Вафлата

преди 11 години

Мен пък управлението до сега ми харесва. И заплата ми се вдигна , и доста работи се направиха (видими). Пак ще гласувам за Герб!

159

Анонимен

преди 11 години

184Лоена топко, АЗ НЕ ИСКАМ ДА ДАВАМ 10 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА БЕЛЕНЕ!!! ЗАЩОТО ТОВА СА МОИТЕ ДАНЪЦИ!!! РАЗБРА ЛИ МЕ!!! Както не исках да дававм 1 МИЛИАРД ЗА ЦАНКОВ КАМЪК. Както не искам да давам 100 Милиона за водно огледало. Аз като погледна надолу си виждам оная работа за разлика от теб!!!

158

Сокол

преди 11 години

С три думи: Въздух под налягане:) И премиера, и медиите!

157

до 193

преди 11 години

....а луната спи, народът ---също ,и така още 23г.!

156

българка

преди 11 години

Слушай, филанкишийо смотан. Бойко е българин! И вие сте българи!И като се мислиш за велик македонец, не се бутай по българските сайтове!

155

Анонимен

преди 11 години

*** ТВ е най-слугинската телевизия, вървят след Бойко и действат като *** папир.Особенно се изявиха двете мръхли : за гората и за Катуница !Но най- добър заднолизец си остава ***, ненадминат *** и ***.

154

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че тиквата е подкрепян единствено от простолюдието в България!

153

Р.ОвчЪ.

преди 11 години

Другари ,токът си има ---Европейска цена ,не разчитайте на "свое"производство ,защото то е МОЕ,/НАШЕ, на КОМПАНИЯТА /,........НЕ Е, НА НАРОДА ***?

152

Анонимен

преди 11 години

Мила родна картинка.Караш по бул България.Лъскав джип с шофьор ***,до него конска каруца карана от вмирисан ***.Каруцата препълнена с всевъзможни гнусотии,а конят ръси *** като за последно.Премиерът рита топка,а футболистите ни на запой в дискотеките.Пиар-и вдигат и свалят рейтинги Цените растат поголовно,обратно пропорционално на качество.Народът гладува,олигарси строят вили на Лазурния бряг.Барековата телевизия ги гони с микрофон,а слънцето пак пече ли,пече.

151

Трайчо

преди 11 години

И аз да имам медия , и аз за Бойко ще пиша, за да ме четат и коментират. Ето, тази статия само за 2 часа има вече 190 коментара.Да не говорим за печатните издания, ами хората гонят рейтинг и печалба.