25

Мима

преди 11 години

И какво като са кастрирани не хапят ли? Докато не ги преспят няма да се оправим .

24

дам

преди 11 години

Така е хора! Ако общината се справи за един сезон и на улицата не остане нито едно бездомно куче, какво ще работят служителите от "Екоравновесие"?!

23

К

преди 11 години

Кучетата страдат от глад, от страх или от ЖАЖДА. И като са в глудница озверяват. Когато са в града, намират храна, но вода няма, особено в жегите.

22

НАЙ ТЪПИЯ

преди 11 години

някой може ли да ми отговори защо вълците се отстрелват а кучетата не?

21

Анонимен

преди 11 години

Да кастрират кучетата ,ама по важно е да се кастрират *** ,защото има ,няма 2-3 нахапани от кучета ,ама от *** има маса ти убити и изнасилени и ограбени хора по села и градчета ,ама за това не се пише и говори ,защото господарите на управниците ни от сащ и изрел ще дърпат ушите на нашенските марионетки-политиците

20

гх

преди 11 години

Абе какви марки ще им слагате, направо им режете едното ухо, ако не сте забелязали всички кучета след това си раздират ушите заради марките. Така ще ги боли само веднъж.

19

Анонимен

преди 11 години

Преди няколко години едни момчета в квартала стреляха със стрелички по кучетата, от екоравновесие ли бяха не знам, обаче казаха че за два месеца могат да изчистят кучетата, но тия от общината точат много пари и нямат сметка. Проблемът е в тези, които въртят парите за кучетата, а не самите кучета.

18

Анонимен

преди 11 години

Снощи, на ул. Оборище, между църквата и канала, центъра на София, с мен се размина глутница ***, които бяха поне 10, повечето доста едри! Имаше 2-3 изтърсака, всичко друго беше от ранга на бат' Бойко. Бяха видимо забързани и мигрираха! Добре, че не решиха да си хапнат...

17

Атанасова

преди 11 години

Крадеца вика: Дръжте крадеца! То бива наглост бива, ама тяхното на нищо не прилича... Умишлено се пускат маркирани кучета които не са кастрирани, да се доразвъдят, че иначе Екоравновесие и общината отъкде ще точат пари. Стъпка 2 е взимат кастрирани вече, паричките се прибират, и пак ги пускат. А Българина вместо да пита общината, за този явен грабеж се саморазправя, като сипва отрова в градинките с деца.

16

Анонимен

преди 11 години

" 4etiri lapi " da si gi vzimat i da si gi otglejdat. Stanahme za rezil ve4e!

15

Анонимен

преди 11 години

Имаме от години пред блока една ***, която кастрираха. Тя се разгонва, обикалят я мъжките, обаче не хваща. Но откакто я кастрираха, стана по-лоша и напада хора. Единственият начин е кастрация, но по-агресивните кучета трябва да се убиват , защото улиците станаха опасни. Не ни стигат другите стресови ситуации, ами и това.

14

К

преди 11 години

Имам огромното съмнение, че популациите на диви градски кучета се поддържа нарочно. От няколко места чувам, че са виждали, как някаква кола спира, пуска няколко и заминава.

13

Анонимен

преди 11 години

Тровене и на *** и на Екоравновесието, па може и до кмета да стигне.

12

Анонимен

преди 11 години

То има ли нещо, което не ни е менте, само се вземат парите и нищо не се прави.Иначе съм забелязал, че и "кастрираните" ме гонят да ме хапят когато обикалям с колелото.

11

дивия изток

преди 11 години

Тия са супер опасни щом са менте кастрирани,да се пазят шопите да не ги е**т освен че могат да ги нахапят...

10

Анонимен

преди 11 години

Странна хуманност и милосърдие е това кастриране. Послего връщаш на улицата да гладува и спи под дъжда. Кучето си е животно ,което живее на глутници. Появи ли се по як и агресивен водач и глутницата ,озверяла от глад започва да напада ,като гледа по- слаба да е жертвата - старец или дете.Толкова е просто! Защо стотици хиляди лева отиват за глупавото кастриране???! То НЕ спасява живота и здравето на ХОРАТА! Излиза ,че кучетат са по- важни...

9

Йовко

преди 11 години

Боже, колко простотия има по тоя свят, боже...

8

манго

преди 11 години

ах виетнам виетнам...

7

Анонимен

преди 11 години

Тези от "Екоравновесие" са много нагли! Като че ли не знаем всички, че проблемът с кучетата в София е актуален вече десетки години само защото от тази фирма имат интерес да е така. Има кучета - има "Екоравновесие" - има заплати и точене на пари. Това е! И е факт, че внасят некастрирани кучета от други общини. Пак по същата причина.

6

gomor

преди 11 години

Лелееее и на това ли има вече ментета. Сигурно са някакви китайски фалшификати.Сега значи, трябва да изловят всички пумита и да отсеят оригинала от ментето, само дето не е ясно кой ще плаща за проверка на канала.