72

няма проблем

преди 11 години

само искам да кажа - за всеобщо удовлетворение на българите - че във Финландия ВИНАГИ казват български роми, въпреки че мангалята навсякъде обясняват че са българи. Така че дори да ни спестяват истината, ако е *** това изчадие, в брюксел не са го скрили. Миризливците си мислят че са много хитри, ама номерата им минават само в бг.

71

Иво

преди 11 години

До ястреб.Земи се скрий тикво,щото такива тарикати най-ги обичам!За всичко ние откриваме топлата вода,че някой е валирал преди нас не се сещаш.Всичко е кирлива кампания,но те си го взимат я от талибани,я от разни арабчета уж приобщени и цивилизовани.То и за това на голямата група предстоящи емигранти"разбирай турците"им се посочи вратата лекичко.Или плашим нашите с вас,за да не допускат тези като вас.Разбирай"думам ти дъще сещай се снахо".

70

_Ястреб_

преди 11 години

73 - За 7 години, 700 милионна Юропа пропищя от 7'те милиона българи! Не стига, че превърнахте България в бантустан, но усилено бантустанизирате и цивилизования свят! Де видиш ***, джебчия или банкомат оператор, направо можеш да почнеш да говориш на български - вероятността да не те разбере е само по малко от 0.001%!

69

Анонимен

преди 11 години

*** 100% ни е дразнил тук,пишейки,че живее в 300 кв.м. с джакузи и т.н.Мислейки,че му вярваме.Но ........Бог забавя,но не забравя!Халал да му са 7 години!

68

мак

преди 11 години

Много правилни присъди - затвор и конфискация. Даже повече годинки трябва да получат тези ***. Жалко, че тук няма такова правосъдие, точно обратното - всички шумни дела завършват с оправдателни или условни присъди.

67

Анонимен

преди 11 години

Свалям шапка на тоя съд!Наглеца си е помислил,че е в България и обжалвал,колко е жалък!Малко са обаче годините,трябвало е да са 27,за да разбере някой неща!

66

Анонимен

преди 11 години

BRAVO

65

До перушанестото

преди 11 години

Ястребчо!Да си седиш мирно на дупето, за да не хвърчи перушина!Не излагай турците!

64

Vapros

преди 11 години

Znae li niakoi, kogato sadat v chujbina knfiskuva imustestvo za koi ostava to?

63

Анонимен

преди 11 години

Щом се отбелязва "с особена жестокост" значи "българинът" е ***!

62

a

преди 11 години

Всеки висш бг съдия трябва да бъде справедливо осъден в Брюксел.Тея са по опасни от самите бг престъпници.

61

Анонимен

преди 11 години

Браво!Поредният самозабравил се престъпник,помислил че бай ганьовските и андрешковски тарикатски мурафети,които минават на родна почва,ще минат и в Европа.Да,ама не!

60

Пламен

преди 11 години

А да му е честито на ***.Това не му е БГ съд.

59

Бай Иван Пловдивски

преди 11 години

Другари и другарки, т'ва да не ви е България, където хората с пари са безнаказани! Само пандиз и глоби, но за всички му е майката! Б'ат Бойко, гледай от как се прави, не само медиини изяви и плюнчене по новините!

58

Machiavelli

преди 11 години

До БългаринТи в коя хралупа живееш? Я излез малко и се огледай.

57

:)

преди 11 години

До 57 не знам от къде черпиш инфо, но ти е грешна информацията. Като прокарваха закона за Ванко 1 Мая Манолова беше безгласна буква. Закона го прокара Татяна Дончева.

56

от България

преди 11 години

И така трябва, хем ще си полежи в затвора и имуществото от България ще се отнеме в полза на Белградското общество. КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ГОСПОДА БЪЛГАРСКИ МАГИСТРАТИ?

55

dancho82

преди 11 години

само така с говедата!Сега той ще има рак,ама на простатата!!

54

Българин

преди 11 години

60 - абе - дивак - когато Българите са имали ЧЕТИРИ държави едновременно из Европа, прадедите на брюкселчаните са се криели в пещерите !!!Откъде-накъде ще приравняваш по някакъв бандит (най-вероятно ***) честният Български народ?

53

до ястреб

преди 11 години

"Поредният бантустански тарикат, решил да става богат по бързата процедура! И почнаха селски тарикатчета да цвъркат - ама той е ***! Ха българин, ха *** - някаква разлика!? " - РАЗЛИКАТА Е,ЧЕ ТИ СИ ***!!!!!!!!!