154

Очевидец

преди 11 години

От няколко дни един въпрос не ме оставя на мира....ТОЯ ВЕЖДИ ОЧИ ИМА ЛИ?! (ударението е на О.... и на нагец)

153

Korektor

преди 11 години

Натозихалсме,защотовсекиразбираотвсичкоивсе ¨компетентни¨мненияидватоттезисамозабравилисетипове!!!

152

До кич

преди 11 години

Ей *** няма да ти стигнат 2-3000 години живот с парите и куфарчетата на бсп за да постигнеш това което е постигнал той от нищото. Той единствен от политиците успя да промени статитвото в някои региони. Такива бедни души като теб на заслужават и л*йната му да ядът на вежди. *** долни завистливи ***, стойте си в л*йната там ви е комфортно

151

ха, наздраве

преди 11 години

Имате бели петна от пиене! Къде Ви беше диалога като биехте полицая и викахте генералите??! Гледайте си внучките и дядовите работи, и по-малко се месете в политиката, че види се хем не Ви бива, хем не Ви е работа!

150

Ф.С.В

преди 11 години

г Рашидов прав сте -искам да отрежат всички дървета .искам да се залее целият плаж с бетон .искам частни планини и всичкият дивеч да се изтрепе,(Фидосова е ловец)искам един път завинаги да няма природа за да не изпадаме в излишен спор с властта -Искам Добруджа да се провери за шистов газ и ако няма -хляба да стане 5лв ( само с теста ще отровим почвата)искам в морето да се застрелят всички делфини- искам като вали дъжд( дърветата поглъщат вода) да изпускаме язовирите и да наводняваме гърци и турц

149

истории за истерии

преди 11 години

Рашидов към екопротестиращите: Първо набий полицай, като мен през 2001, после диалог, после истерии на полицая, че аз съм го бил!!

148

кич

преди 11 години

Всъщност, кой е Вежди-то? Най-големия пияница между кич-скулпторите, или най кичозния скулптор между пияниците?

147

луда работа

преди 11 години

Както всичко у нас-тоя на културата вместо да се занимава с ресора си, ми говори за писти и екология. Очаквам ония от екологията и горите и спорта да ми говорят за култура. Преди две години, докато му внасяха поредната кошница армаган с алкохол, Веждито не знаеше на етажа който обитава в МК какъв конкурс за експерт се провежда.

146

Анонимен

преди 11 години

Рашидов, диалози няма, затова стават истерии. Не се прави на ***! Преди всеки протест, кога е имало диалози? Никога. ГЕРБ си приема поръчковите закони и се правят на много умни, все едно държавата е частна фирма, а те са едноличен собственик.

145

побой над полицай

преди 11 години

Рашидов първо бие, след това говори! На 30 ноември 2001 г. Вежди Рашидов е арестуван за побой над полицай.

144

Кратун

преди 11 години

Нещо не ми е ясно в картинката. Рашидов в каква роля се включва, за да коментира протестите и закон за горите? В ролята на министър на културата или на горска фея?Борисов пуснал Веждата да му замазава гафовете. Нямало диалог! Да не би от вчера да са тези протести? Протести имаше още докато се подготвяше закона, но ГЕРБерите се надяваха да го прокарат силово и хората да го преглътнат. ....както промените в мораториума за шистовия газ и т.н.

143

Първо диалог, после

преди 11 години

Униформеният от СДВР му обяснил, че на това място трябва да спре перуанският посланик. Според разказа на очевидец пред полицията Вежди отказал да си махне колата и след кратка разправия блъснал охранителя. Полицаят не отстъпил и скулпторът го пернал с юмрук в лицето. В този момент се намесил Додов - ударил една "главичка" на униформения и му разбил носа, просвайки го върху една от паркиралите коли.

142

само в Бг

преди 11 години

ФЪФ --Бг трябва да се ЗАБРАНИ ВСИЧКО ,тъй като със всичко се -----ЗЛОУПОТРЕБЯВА ,ОТ ПОЛИТИЦИТЕ И ''БИЗНЕСТМЕНИТЕ '',ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И *** ,.......А ДЪРЖ. ИНСТИТУЦИИ КРАДЪТ ЗАЕДНО С ТЯХ ,.....КЪДЕ Е МЯСТОТО НА НАРОДА ,ОЩЕ 23г.,ЛИ ЩЕ СПИ...?

141

Анонимен

преди 11 години

КАКВО МЕРСИ БЕ МРЪСЕН ДОЛЕН ТУРСКИ МАНГАЛКРАДЕТЕ И ГРАБИТЕ ЗВЕРСКИ НАРОДА И МЕРСИ ИСКАТЕМЕРСИ КАТО СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКИТЕИ ПАРЧЕ АСФАЛТ ЩЕ ВИ ДАРИМЕ

140

бай Ганьо

преди 11 години

Алкохолика-скулптор и той стана икономически експерт :)))) Задминахте и мистър Сенко по номера,народа ще ви се посмее още 1 година и АУТ

139

Анонимен

преди 11 години

Еколозите протестираха преди приемането на закона-вижте заседанията на комисията.Никой не ги чу.Закона бе приет така че да обслужи лобистите.Когато еколозите излязоха на улицата ,отново бяха виновни че не са "викали" достатъчно преди приемането на закона.Важното е управляващите да са бяло.

138

Ха ха хааааа

преди 11 години

И какво му остана на бизнеса? Да отидат в гората да си направят пикник и като си тръгнат да забравят да угасят огъня. Това не могат да разберат великите еколози. Дори комунизма ви не може да спре развитието и прогреса.

137

Barcelona ES

преди 11 години

А ето нещо за привържениците на ГЕРБ.dw.de/dw/article/0,,16045666,00.htmlВ света има и други медии, а не само наведените български.

136

Анонимен

преди 11 години

на колко уискиа е г-н министъра?

135

Анонимен

преди 11 години

Какъв диалог? От позитано не са плащали за такова нещо. Първо трябва да се пречи на бизнеса и България и после каквото може да се гепи, това е поръчката която се вижда от луната .с просто око.тия смешници са виждали планина само по тв. и на снимки но се оказа че много разбират. Точно като така важните кучета дето вече закусват с хора