14

до тъп и прост

преди 12 години

А другите не вземат ли субсидии, че ми е интересно? Само Волен ли взема? А Кунева също иска сусидии и какво предателство е извършил Велен, че не се сещам? За Кунева, Костов, Царя , комунистите няма да ми стигне и един ден да изброявам техните предателства, но за Волен не се сещам...

13

Анонимен

преди 12 години

защо сте се хванали, чре Волен подкрепял мнозинството??? Същото правят и СДС, Костов, Яне...

12

до 12

преди 12 години

И аз подкрепях Герб в началото, както и много млади образовани българи с надежда, но нещата не се случиха. И СДС подкрпеяха герб, какъв е пролемът да си харесвал и подкрепял една пария и да спреш в даден момент

11

Анонимен

преди 12 години

Успее ли да влезе в следващия парламент, пак ще злоупотреби с доверието на хората.Още през 2005 г. преди изборите говореше срещу олигархията, а след като се примъкна в НС, забрави за тях и само за турци и *** бръщолевеше.

10

Анонимен

преди 12 години

Сидеров Сидеров хващайте се с Доган за ръчичка и бегайте че Касим Дал идва

9

Анонимен

преди 12 години

alooooooo begom mar6 vav ludnicata volen4ooooooooo

8

Анонимен

преди 12 години

Сидеров ,Сидеров, още една годинка гювеч и край ! Дъртата вещица ти би шута , малката кукумавка не ти обръща внимание ,единствен Павел Шопов ще те утешава ! Ама няма нищо , такъв е живото ,както викат французите!

7

тъп и прост

преди 12 години

Може би е време вече да изкараш наново предизборният си арсенал-останал ти от местни избори 2011г.- ВИБРАТОРА И НАДУВАЕМИТЕ КУКЛИ - Волене , проумей едно - ТИ СИ ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ЗА КРАХА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ !!!!

6

тъп и прост

преди 12 години

АМА ПУСТИ СУБСИДИИ - заради тях предаде партия,избиратели ... ПАРИТЕ ТИ ИЗЯДОХА ГЛАВАТА - и моля те не се мъчи , каквото и да правиш ти завинаги си вън от парламента!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Сидеров,а кога безусловно подкрепяше ГЕРБ ти беше добре,много пъти съм писал тук,че като те употребят и те изритат,ще им станеш най-върлият критикар,когато пушеше скъпи пури и скъпо уиски и правеше *** по спа хотелите ти беше добре-А?Да не си мислиш,че сега пак с тези патриотични лафове ще излъжеш хората и те ще забравят ,че беше пудела на Бойко,надежда всяка остави ти се изложи и компрометира в очите на хората и цяла България те псува и мрази защото се ояде и предаде каузата!!!

4

тъп и прост

преди 12 години

Воленее,имаше 2 години на разположение и какво прави ти през това време - ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР - лижеше им подметките - ТИ СИ ПО-НЕКАДЪРЕН И ОТ ББ,ПО ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ СИ И ОТ ПОП КРЪСТЬО - ТИ ВСЪШНОСТ СИ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПРЕДАТЕЛ !!!!и заради това ще си получиш заслуженото на изборите !!!!

3

Анонимен

преди 12 години

Днес Волен е в стихията си.Явно здраво са го стиснали за чувствително място.Иначе разкрива как действа властта, когато не си и удобен.Все пак някой трябва да се обади да го приберат и положат необходимите грижи.

2

Анонимен

преди 12 години

Волен Сидеров прези.... ъъъ, ВОЛЕН СИДЕРОВ КАНЦЛЕР!!!

1

Анонимен

преди 12 години

ALO BOLNIA PAK LI IZBEGA OT LUDNICATA