120

иванчо

преди 11 години

ОООО видях чудо - след като прегледах видеото не мога да кажа кой крив-кой прав но видях ИСТИНСКО ЧУДО.......изпаднал в безсъзнание "кома" човек тича с всичка сила-тича като б.б. на футболен мач - а това си е наистина чудо....браво бтв вие сте една истинска демократична медия-браво ц.ц. браво и на "независимата" прокуратура която след като ц.ц. и каза задържа под стража "лошия"добре, че идат избори..Бойковата ТВ дали ще помогне на "идола" си...ще поживеем-ще видим всичко зависи от материала.

119

do 167

преди 11 години

Българите умни сме всеки ден правим протести за това или онова но дори един протест да успее сега то след една година пак ще го върнат закона за разглеждане и ще разчитат на това ,че Българите са забравили . и може да го прокарат те сега пробват.

118

Svilen75

преди 11 години

Никой не казва да избием продажните журналисти. Само да ги поставим на мястото им. И не е вярно, че "горките те" нямали избор. Винаги има избор. А избора е - гладен, но честен журналист или нахранен, но продажен. И никой не може да ме убеди, че второто е по-добро. Добре, да кажем, че не отразяват протестите - О.К., тяхно право. Да манипулират общественото мнение в полза на управляващите ... е, в България отдавна сме свикнали на това, то затова никой не вярва на журналистите, дори и да са читави и да отразяват коректно истината. Но да лъжат най-безцеремонно, да очернят едно момче, което не е тръгнало без повод да ги бие, да се изкарват жертви ... това не мога да го приема.

117

Един

преди 11 години

Хора, не лейте злоба към оператори и продажни журналисти. Ще ви кажа защо. Правят и казват всичко за пари това е ясно. Но те нямат избор. И те искат да живеят, а извън телевизията няма добра работа точно тук... Не мислите ли, че е по-добре да се отправим към командващите?Правят грешно да, не ги защитавам, но гледам и от тяхната точка. Не ги мразете, те нямат избор, осъзнават грешните си подходи, но искат и от меда...Лесно е да кажем, избиите ги, но нали целта е без насилие да живеем?

116

Svilen75

преди 11 години

Как кой крив, кой прав??? Очевидно е кай е кривия. БТВ не стига, че манипулират общественото мнение, ами са уличени в отковена лъжа. Въпросът е къде е СЕМ??? Къде е прокуратурата? Имаше май едни текстове за "насаждане на омраза" ... Защото точно това направиха БТВ. Аз ако съм на мястото на това момче ще съдя оператора и телевозоята за клевета.

115

самарянин

преди 11 години

много зъл оператор,ще го причакам бред битивито да го снимам

114

AZ

преди 11 години

do 155...V ispania na tova mu vikat periodismo-basura.....jurnalistika-***....kogato vsi4ko zavisi ot reitinga na TV-ta

113

Nobody

преди 11 години

Не живея в България, но по навик редовно следях Интернет новините на btv. От няколко месеца направиха всичко платено, да не изпуснат някоя стотинка и аз като истински бай *** спрях. Сега живея спокойно и мислите ми се проясниха. Вече имам собствено мнение и мога да го формулирам.Осъзнах, че бях яко зомбиран...

112

Анонимен

преди 11 години

Чудя се на бТВ-то... това "б" от къде идва всъщност. Няма да е от "б"ългарска...

111

Кина ПР-ката

преди 11 години

Какво е някакъв си човешки живот пред рейтинга на телевизията, излъчваща безсмъртните слова на Славча?

110

Пламен

преди 11 години

Еколози, къде бяхте, когато Доган ага изсече даже личните ви гори??? Ама тогава нямаше червени пари за протести. Абсолютни ***!!

109

Ася

преди 11 години

Ама че бъркотия! А кой е този с черното сако и мобилен на ухото? Струва ми се, че той погна момчето с тениската. Филчев изобщо появява ли се някъде в клипа?

108

ПитаГор

преди 11 години

Не мога да разбера едно нещо: кой нормален човек,каквито трябва да сме преди всичко, и едва след това новинар, реши да остави пострадалия оператор да чака до началото на късните новини, за да го включи на живо? Най-логичното и нормално нещо е да се окаже специализирана медицинска помощ,а не да се "създават новини" и гонят рейтинги.Щом човекът е бил оставен за наблюдение в болнично заведение с комоцио, явно въпросното търсещо сензация решение теоретично е създало реална опасност за неговия живот

107

ПитаГор

преди 11 години

Не че ми е работа, но "Орлов мост" не е ли едно от първите места което бе бигбрадъризирано и опасано с камери за наблюдение. До момента никой не е споменал (или поне не ми е известно) за записите от тези камери. Странно че и заинтересуваната телевизия не ги е потърсила. А те очевидно ще покажат няколко ракурса и ще намалят спокулациите по този кзаус.Принципно и двете страни в конфликта са допринесли с нещо за случката.

106

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг,вземете позиция един път, какво е това кой крив, кой прав? На клиповете ясно се вижда манипулацията на правителствената телевизия и лъжите след това, що за журналистика? Оставка и съд за мутрите от герб!

105

Анонимен

преди 11 години

Ченгесарска история, бТВ срам ме е че сте Българска медия. Вие сте *** на най гнусното мутренско правителство!

104

Анонимен

преди 11 години

Вече има клипчета от телвфони на случката и се вижда как уж припадналия оператор на бтв раздава тупаници... Долу бтв!

103

хм,

преди 11 години

Видях клипа. Значи, според бтв, за част от секундата Велев успял да удари Филчев в гръб, счупил камерата му и започнал да го рита, докато той лежал на земята. А онзи с черното сако наблюдава отстрани с мобилка на ухото. Тцъ! Не се връзва.

102

Истината

преди 11 години

На видеото ясно се вижда, че протестиращият се изправя от земята, явно операторът го е блъснал пръв.

101

тихата_стъпка

преди 11 години

"Според разказа на bTV с нищо непровокирания Велев ударил Филчев в гръб, счупил камерата му и започнал да го рита, докато той лежал на земята."Пфф хахахаа да да вярвайте си :D