534

Анонимен

преди 12 години

do 604 dali e vqrno napisanoto

533

Анонимен

преди 12 години

Къмета на община Ардино Ресми Мурат е със ФАЛШИВА ДИПЛОМА СРАМОТА ЗА ДПС НЯАМАЛИ ВИШИСТИ ИМА АМА КАТ ИМА НЕГОДНИЦИ КАТО Б. ЮМЕР ЯЗЪ ЗА МЛАДИТЕ ВИШИСТИ КОИТО СЪС ТРУД СА СИ ВЗЕЛИ ДИПЛОМИТЕ И МНОГО УЧЕНЕ

532

Анонимен

преди 12 години

Явно ДПС ООД имат проблеми - не са фактор, позабравиха ги хората и е редно да вдигнат малко шум и да напомнят, че все още съществуват.

531

Анонимен

преди 12 години

Страхотен румен221!!

530

до Румен 221

преди 12 години

За пореден път прочетох с интерес написаното от теб. Харесва ми позицията ти и начина по който я защитаваш. Поздравявам те!

529

румен221

преди 12 години

Г-н Л. МЕСТАНОВ,- ЗА КАКЪВ МАЙЧИН ТЮРКУТСКИ ГОВОРИШ?- В БЪЛГАРИЯ МЮСУЛМАН НЕ ЗНАЧИ ТЮРК, *** ИЛИ ТУРЧИН, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО ПОМЕЖДУ СИ И АБСОЛЮТНО НИЩО С АРАБИТЕ, КОИТО СА БАШ МЮСУЛМАНИ В България наистина има МАЛКО ИСТИНСКИ АНАДОЛСКИ ТУРЦИ ТОВА СА *** ПРИЕЛИ ИСЛЯМ, ПРЕСЕЛЕНИ СЛЕД 1750-та година на балканите и познати ни с варварщината си от стиховете на Ботев... - ТОГАВА от къде се появиха БЕЛИТЕ мюсулманите в България ли? Всички знаем какво е АГАРЯНСТВОТО- До 1750-та година България е била като федерална държава в османската империя (една от 51-та държави, всяка със свой национален език и наложен общ старо-османски), но след 1750 година, е издаден СУЛТАНСКИ ФЕРМАН със съдържание;1. СУЛТАНА СТАВА СОБСТВЕНИК НА ЦЯЛАТА ЗЕМЯ! 2. Българите, които премат исляма, да получат по 50-100 декара земя и правото да бъдат наричани АГА.3. Българите, които запазвали християнската си вяра, им оставяли до 15 декара, наричат се РАЯ и се задължават да работят безплатно на АГИТЕ!!!- До 1750-та година, в България не е имало мюсулмани, дори в османските казарми, защото те били пълни с българи еничари (пехота) и спахии (конници), а до Г.С.Рековски, ЦЕЛ българското национално освободително движение е;- Борбата с АГАРЯНСТВОТО И ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО И РЕЛИГИОЗНО СЪЗНАНИЕ, А АНАДОЛСКИ *** ПРОСТО НЕ Е ИМАЛО Колкото до последния остатък от Османската държава днешна Тюркия.- България никога не е ВОЮВАЛА с днешна Тюркия (както е правилно да се пише и произнася), ЗАЩОТО ТЯ Е ОСНОВАНА ЕДВА ПРЕЗ 1923 ГОДИНА...- България не е ПРИСВОЯВАЛА ТЕРИТОРИИ С НАСЕЛЕНИЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! - В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, В КОЯТО ИМАЛО НАД 150 ЕТНОСА, ТУРЧИН СА НАРИЧАЛИ НЕ ЧЛЕН НА ЕТНОС, А ПРОПАДНАЛ, БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВАМЕ СЪС СЪЩАТА ЦЕЛ ДУМАТА ***- Тюркия е създадена от Червената армия под командването на Тухачевски, през 1923г... (това е 45 години след възстановяването на България).- Значението на името Ата-тюрк в превод означава - баща на тюрките, а не на турците, но през 1923г., населението в Анадола ДОРИ НЕ ЗНАЕЛИ, ЧЕ СА ТЮРКИ, А СЕ СМЯТАЛИ ЗА ВИЗАНТИЙЦИ, ЗАЩОТО - СЛЕД ПРЕВЗЕМАНЕТО НА КОНСТАНТИНОПОЛ СУЛТАНА СЕ ОБЯВЯВА ЗА ИМПЕРАТОР НА ВИЗАНТИЯ?!?!- ТА, ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИХА ТУРЦИТЕ???ИСТИНА Е, ЧЕ:- България е загубила ДЪРЖАВЕН суверенитет от Османския бейлик, през 1878г. сме си възстановили Държавата..., а днешният тюркски език е изкуствен, измислен едва 49г. ПО-КЪСНО едва през 1927 година и за азбука с малко мнозинство е приета латиницата, вместо кирилицата- Този изкуствен език е съставен от арабски, кюрдски, български, ирански и старо-османски заемки и НЕ СЕ Е ГОВОРЕЛ ОТ НИТО ЕДНА ОТ 51-та НАЦИИ И СТОТИНАТА ДРУГИ ЕТНОСА в Османската империя.- ТА, ОТКЪДЕ БЪЛГАРИТЕ, ХРИСТИЯНИ ИЛИ МЮСУЛМАНИ МОГАТ ДА ГО ЗНАЯТ ИЛИ ДА ИМ Е МАЙЧИН??? - Впрочем, след като в Османския бейлик, по някое време е имало 51 националности и над 100 други етноса, време е всеки мюсулманин в България ДА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА: ОТ КОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ ОБЩО 150 ЕТНОСА ПРОИЗХОЖДА???

528

аман бе

преди 12 години

Има китайска диаспора в България -за тях ще е китайски,арабите зад Халите ще искат арабски и така нататък. Време е ДПС да проумее,че тук официалният език е български,а майчин или татов език всеки ще учи или ползва в съответната страна. И българската толерантност има граници и те не трябва да се насилват.

527

Александър Чобанов

преди 12 години

до 605в крумовград и на помашки се заговори на последните избори, но сал един *** отиде "награден" от Боко в областта. Пребройте обаче тези, които до пенсия ще стигнат в общината. Един поне да бяха освободили от продажниците

526

Анонимен

преди 12 години

разбира се че трябва да са на турски, но в турция

525

Анонимен

преди 12 години

Ябълка расте в двора на България. Един клон се провиснал в двора но комшията. Комшията какво правил с клона, стопанина не го интересувало далеко е от него. Когато разбрал, че е червясал и ще зарази цялата ябълка България го отрязало и клона Паднал на Земята (не се споменава на коя земя, на или под).

524

Анонимен

преди 12 години

Тези отцепници , утре могат да поискат ,турския да стане втори официален език във БГ.Вече имат телевизионни новини на турски.Само не ми е ясно как ще се интегрират във обществото , като не знаят български.Целта им е ясна - да разцепят страната.Защо обаче ДАНС иПрокуратурата спят?????????

523

Анонимен

преди 12 години

Наа майййкати езика, да си го ползвате в турция или русия и т.н. Ти като знаеш руски, Руснак ли си? Ще те приемат ли в Руския парламент или в КГБ? Аз като зная Английски не ме признават за Англичанин! Зная и Марсиянски, но не съм марсиянец и не съм Първия стъпил на Марс, а ти!?!? Помагай на майкаси като преводач, след като напуснеш БЪЛГАСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

522

СИЛА И ВЛАСТ

преди 12 години

това е политическа война, нито един турчин не е гласувал за това, целта е да се манипулират хората. Разделят държавата, ние плащаме данъци, те така ни тормозят главата с глупости , за да не стачкуваме, за да не си търсим правата . СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ . В РБ всички са Българи и турци и роми. Как позволявате да ви управляват с 2-3 думи, че направо сте готови да се КОЛИТЕ.

521

алчо

преди 12 години

в крумовград предпоследните избори си бяха на турски език. имаше офис с надписи на турски и една кола която обикаляше и викаше нещо на маичин език.само не разбрах на какво ги приканваше глашатая. да ни колят ли.... да ни обиждат ли ....трябва да уча турски

520

НФБ

преди 12 години

да освен на турски редно е и на ромски да се агитира, т,к, това е родния език на вожда и на бългирския елит от парламента!това ноето превръща хората в нация и ги обединява в държава е ЕЗИКА!без общ език няма бъдеще за България!60% от младите българи са неграмотни!В Сливен и сливенската община няма да чуете българска реч!същото е положението и в много квартали на София Пловдив..Пазарджик.. Видин..държавата неправи нищо!Абдикирала е от основните си функции!само уфсете невиждат че царя ГОЛ

519

Pilat

преди 12 години

... и като не знаят български как се предполага, че могат да са пълноценни граждани на РБ? Значи не знаят законите, ЗАЩОТО ТЕ СА НА БЪЛГАРСКИ. ЗНАЧИ ... НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ НА ПРИМЕР ЗАЩОТО ИЗПИТА Е НА БЪЛГАРСКИ. ЗНАЧИ НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ РАБОТА ЗАЩООТ ПАК ТРЯБВА БЪЛГАРСКИ! БОКО ТИКВАТА ВМЕСТО ДА ИГРАЕ МАЧ, ДА СЕ ЗАЕМЕ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ НАПРИМЕР. ЦЯЛАТА МУ РАБОТА СВЪРШЕНА, МАЧА МУ ОСТАНАЛ. АЗ АКО ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ ОТИДА ДА ИГРАЯ МАЧ, ЩЕ МЕ УВОЛЯТ. ЗАЩО НЕ НИЕ НЕ УВОЛНЯВАМЕ БОКО?!?

518

дядовото

преди 12 години

уж нямала сделка на върха-ББ/АД?уж,ДПС били опозиция?уж,властта/опозициятя добри,а народа -лош?СМЯХ!?

517

Анонимен

преди 12 години

Има места и региони в БГ където и сега младите не знаят Български изобщо , това нещо се засилва и след време тези райони ще бъдат тотално изгубени. Индианците живеещи там дори сега не знаят къде живеят , на чия територия са жители. Всичко това се случва заради изключително слаба държавност и липса на адекватна политика спрямо турчора.В бъдеще както върви ще става още по зле.

516

Pilat

преди 12 години

Май сбърка посоките Местан ефенди. Който не знае български (базисно) ДА НЕ Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. Когато някой бежанец дойде в България, за да стане български гражданин държи изпит по български език. ВСЯКО УЧИЛИЩЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА УЧЕБНИ ЗАНЯТИЯ С ХИМНА И ИЗДИГАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ. ВСЕКИ ПЪРВОКЛАСНИК ЗА ДА ПРЕМИНЕ ВЪВ ВТОРИ КЛАС ТРЯБВА ДА РЕЦИТИРА "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ". и без прочие. НАШЕТО МЪЛЧАНИЕ ДНЕС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЕЦАТА НИ УТРЕ!!!!

515

Стършел

преди 12 години

Въпросът се решава много просто. Съществуването на ДПС е противоконституционо. Ако се спазваше конституцията ДПС въобще не трябваше да съществува. Самото искане от тяхна страна за провеждането на изборната кампания и на турски език потвърждава това.