226

Eхолог

преди 12 години

Е къде ги видяхте "хилядите"? Стотина младежи, за които е важен хепънинга, а не в името на какво се прави. Хора които не разбират какво става и как ги използват. Къде бяха така наречените еколози, като започнаха да строят Белене и още сума си подобни обекти? Защо сега се появиха тези които ги няма повече от 20 години? Влачат ви в лоша посока, дечица, трактори, прицепи, комуни.... Но и вашата отговорност не се губи, все пак не сте толкова малки....

225

ВАРНА

преди 12 години

"банда нехранимайковци"!?!?!...забрави "***, хулигани, наркомани и пр.***, "- ясен си амиго

224

optimist

преди 12 години

до 314 - Ще ти обясня откъде изхождам. Мога да ти посоча поне 5 събития от близкото минало, които са били повече от адекватна причина за протест в полза на екологичната кауза. Въпреки това след въпросните минали събития нямаше никакви протести, нито един протестиращ еколог. Изключение е Иракли. Сега се правят закони в полза на туризма от ГЕРБ. Изведнъж банда нехранимайковци блокира Орлов мост! Без преговори с правителството, без договаряне, нищо... Както и да го погледнеш, има нещо гнило.

223

Анонимен

преди 12 години

Интересно, защо някой да не може да печели пари, стига да е по законен начин. Дали ще се казва Цеко, Беко или по друг начин. Защо да не се създават работни места на стотиците хиляди безработни!? Не виждам защо горите, трябва да останат във вида от преди хиляди години, стига изоползването им да е разумно. Защо да не се направят красиви курорти като в Алпите?! Не виждам защо е цялата тази истерия, като може разумно да се говори! Да, вероятно не могат да се докажат 20-те лева :)

222

Гарантирано от герб

преди 12 години

Tези дни правителството се похвали с рекордни договорени и усвоени средства от програмите на ЕС - 75% договорени от оперативните програми и 22% от тях - изплатени, като всеки месец тези проценти се увеличават.Не така обаче седи ситуацията с договорените пари от земеделските фондове... Спрямо официалната информация, публикувана на eufunds.bg - официалният сайт на Министерски съвет за Еврофондовете, разплатените средства по земеделските програми нарастват с по около 10 милиона евро всеки месец от Януари 2012 насам... до месец Май, когато вместо да продължат да се увеличават, изведнъж от изплатените вече пари мистериозно се изпаряват 40 милиона евро! В сайтът на правителството отидете на месечният преглед на напредъка на България по оперативните програми и ще видите списък с PDF файлове, които следват развитието по усвояването на средствата.Парадоксите и несъстоятелността на правителството тук се засилват от тези данни и от факта, че за месеците от началото на тази година до момента са изплащани само по 10 милиона евро по програма, която свършва 2013 и имаме да усвояваме още повече от 2 милиарда и 300 милиона евро! С темпото, с което е вървяло усвояването до края на 2013 (края на програмата) щяхме да сме усвоили само 180 милиона от тях. Обаче сега по официални данни излиза, че дори и този минимален ръст е заличен! Призовавам Бойко Борисов вместо един ден да подписва Закона за Горите, а на другия да нарежда на Плевнелиев да налага вето, да излезе и да обясни защо първата гордост на кабинета - Еврофондовете - в частта им за усвояване на парите за земеделските фондове, върви с толкова мизерни темпове. А също така и да обясни къде в средата на годината безследно изчезват 40 милиона евро "РЕАЛНО изплатени суми" по същите тези фондове и то не по данни на опозицията, а спрямо официалният сайт на Министерски съвет!

221

312 ти си за съжален

преди 12 години

Как може да има толкова умствено ограничени индивид. г-н Оптимисте защо не погледнеш аргументите на хората, а не да твърдиш простотиите на твоите също като тебе "умници" боко и цоко. Каква намеса на БСП виждаш в това да се противопостави човек на възможността Цеко Минев да си "разширява" по облекчен /без пари и такси/ режим имотите, да се строи в горите публична държавна или общинска собственост. Не бъди овца... Когато спориш изказвай аргументи, а не измишльотини. Можеш ли да докажеш 20-те лв.?

220

optimist

преди 12 години

до 307 - Какви еколози колега? Не виждаш ли, че това са банда безделници, на които БСП са дали по 20 кинта да се направят на интересни за 1 час. Всичко е замислено, целта разбира се е властта!

219

optimist

преди 12 години

Победа! Инвестиции и зимен туризъм в България!

218

osata

преди 12 години

до 295 и 296 - нали НЕ искате протестът да се политизира, никакви партии не трябва да участват в тези протести. За партиите си има парламент, но и там ги няма никакви, ослушват се накъде ще задуха вятърът. Защитават си само собствените интереси, поне досега е било така.

217

Анонимен

преди 12 години

Всичко е важно! И горите и всичко остнало, което пречи на нормалния ни живот!!!

216

Анонимен

преди 12 години

Абе, нещо не ми се вързва в цялата тая история.... Изведнъж се взеха хиляди еколози и протестират яростно. То има и хиляди безработни, хиляди пенсионери с ниски пенсии, хиляди болни без лекарства и т.н. Да излизат и те, ама не.... точно еколозите са навън. А дали са точно "еколози", много нагласена ми се вижда цялата тази работа.....

215

Анонимен

преди 12 години

Дон Тиквун се чуди какво да прави. От една страна народът не иска съсипване на природата, а от друга алчната олигархия иска да краде и унищожава. Как мислите на чия страна ще застане вожда на гербавия матриал?! Убеден съм, че ще е на страната на олигархията!!!

214

дядо

преди 12 години

ще ви изработяти парите и правителството са техни та и медиитепреди време написах че заради лифта подножието на връх мусала се е превърнало на л*рник и веднага го изтриха - неподходящ коментар

213

Яко

преди 12 години

Изсечете горите и засейте тикви!!!Така ще увековечите мутренското божество!!!

212

Анонимен

преди 12 години

България на българите! Дайте си гласа за АТАКА,тя е гласа на България.

211

|Юсуф

преди 12 години

до 290 ЗенитЗените, гледай си тялото, простата и не се излагай с мизерните си гръмки лозунги. България и българите отдавна сте отписани в световен мащаб. Българите сте излишни защото сте злобни, завистливи, мързеливи и лукави лицемери. Вие сте фира и човечеството си е направило сметката да живее без вас. Територията ви стщо отдавна е разпределена.

210

анонимен

преди 12 години

Дайте линк към тази публикация в Congressional Quarterly. Опитах се да я намеря, но няма такова нещо. Май са я изтрили. Та, ако го имате, дайт линк към cache-а й или към някое огледало.

209

666

преди 12 години

МАЛКО СТЕ УТРЕ ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕЧЕ ШЕ ЦИМЕНТИРАТ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ИЛИ 50 НА 50 ЦИМЕНТ И АСФАЛТ

208

Nabuco

преди 12 години

А тъпия Боко колко събра на контра протеста дето заповядаха на администрация да излезе?

207

До 279

преди 12 години

Какво ме интересува Марибор,*** ти наистина ли твърдиш,че Марибор е по-известен курорт от Швейцарските и Австрийските??? И може да сравниш една Словения,която е 5 пъти по-малка от България с България Второ, Марибор няма 30 км. писти,а над 60 км.Нещо Австрия и Швейцария не ти изнасят,хаха :))