519

ХАРИ

преди 12 години

Деянчето няма КУЛТУРА за журналистка, няма чувство за хумор и компенсира това с арогантно държание. Не умее. Няма пластика. Лошо излъчване.

518

Анонимен

преди 12 години

Тази не е журналистка, тя е обикновена магистралка, но работи не на пътя, а в Бокфор ТВ

517

до 606

преди 12 години

Я кажи ти от една кикимора би ли се изнервил? Хем си мислиш че е полуолигофрен ,хем тази може да изнерви един нормален човек????Нещо не си наясно със себе си. Тази ако те изнервя, значи прекалено много взимаш казаното от чужди хора за теб. Гледай над нещата ве!Ей овце тази ако ви изнервя значи наистина сте ОВЦЕ. Или сте малки пуберски *** дето от една приказка срещу тях скачат на бой едва ли не.*** добитъка дето се е събрал тук!))))

516

Коренякъ

преди 12 години

Тази блажна женица защо не ми харесва? Не вярвам да е заради това интервю:Тя е подходяща за предаването на Росен ,който се хили и дърдори за да блесне с ерудиция и остроумия.Бозата е пълна!Тя продава бозата на висока цена !Ах колко МАС капе от устата и за да поддържа позицията на тази Славчова телевизия!

515

хлъц

преди 12 години

На фона на просташкото поведение на Найденова "еколога" изглежда ангелче,а не е.Не стана ясно с какво не са съгласни от закона,как правителството е виновно за побоя и т.н.!

514

saki

преди 12 години

Коя е по нахална, зла, дребнава и отмъстителна :+ диана найденова- миролюба бенатова

513

не на БТВ

преди 12 години

на 21.06.2012 година да бокотираме *** от БТВ.те бойкотират народа си да ги бойкотира ме и ние.да ги гледат бойко тиквата и компания.без БТВ и ГЕРБ можем но без нашата гора не

512

до 598

преди 12 години

Мне, не позна. Трябва да си широкоскроен човек и да гледаш над нещата. Тоест ако те засяга с някакъв въпрос да не си придаваш тласък на емоциите. Просто ще играеш като нея, спокойно и в своя стил....Най-интересни са такива провокативни женици в живота. На мен лично с такива ми е по-забавно на срещи за да им вляза и аз по техния начин и да стане словестна тарикатска надлъгваница на интелект, на логична последователна мисъл...на самообладание и т.н. Това е живота, не заспалата история...

511

Българин

преди 12 години

Отвратителна, тлъста ***!

510

евлоги

преди 12 години

тази кифла няма срам.от *** на герберски дупета мозъкът и е закърнял и трудно може да мисли.жалко че такива като нея нямат съвест,все пак е обществена личност и журналист макар и в бтв -най тъпата телевизия .тази как ли гледа детето си ,горкото лошо е да го е срам заради майка си

509

Анонимен

преди 12 години

Тъс да я изтърпиш,трябва да имаш нерви ,като въжета.

508

Анонимен

преди 12 години

ИМА ТЪПОТИИ,КОИТО СЕ ГЛЕДАТ ПО ТВ. ЗАЩОТО НЯМА КЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО ДА СЕ ВИДЯТ! ТАКИВА СА " ИНТЕРВЮТАТА" НА ТАЯ! ГЛЕДАМ Я ЗАЩОТО ИСКАМ ДА ВИДЯ КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ЗАСПИ ДОКАТО "ВОДИ" ПРЕДАВАНЕТО СИ ! ТО БИВА ФЛЕГМАТИЗЪМ , АМА ТАКОЗ ЧУДО МОЖЕ САМО ТУК ДА СЕ ВИДИ! "призна,че била емоционална"!!! АКО МИ Е У КЪЩАТА И МИ КАЖЕ "дообъър деен" И ЩЕ Е ПОД МАСАТА! ЗАСПАЛА РАБОТА ТИ КАЗВАМ!

507

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа, абстрахирайки се от темата...Дианчето да е с 30 кила по-слаба бих я взел за жена. Обичам умни интелигентни женици с подчертано подлплатено самочувствие. Писна ми от кухи ***, които не знаят какво искат първо от мен..онази ми работа в тях или парите ми дето ги нямам.

506

.......

преди 12 години

Закрийте БТВ , спасете България ! 21.06.2012г Официален ден без БТВ !!!

505

добро на вкус!

преди 12 години

Другарката Диана Найденова е права. Че бтв се гледа от два милиона. От два милиона мухи. Два милиона мухи не могат да грешат! !

504

алекс

преди 12 години

Тази е голям ***,а "еколога " естествено изглежда жертва макар да не е прав за някои неща!

503

bebka

преди 12 години

изобщо не вярвам на историята и с детето и линейката... ако беше така, тя още в самото предаване щеше да го каже и да раздуха случая на място още и наистина това, да стане голям проблем а не напълно основателният побой над тъпия репортер. Слава Богу, че в България вече няма заспало и лесно манипулеруемо общество и ако политиците и журналистите си мислят че управляват пасмина *** са в жестока заблуда. Виждам надежда за тази страна ... Българина е велик човек.

502

Анонимен

преди 12 години

Дианчето я мислех за много по-спокойна и уравновесена женица от Куролюба Бенатова. И за по-хитра...а тя си изпуска нервите. Дианче ***, има само един човек който и когато обижда хората те знаят че той е прав. Това е въздесъщият Сашо Диков. Учи се от него Дианче не само на нападателен език, когато е необходимо, но и на толерантност и на себеирония.Най-големият!

501

Някой

преди 12 години

Не съм чел статията обаче тази яко ме дразни ....Може би ставам некав си хейтър , знам ли ?

500

Читател

преди 12 години

"И много имена и лесна слава, годините без жал ще заличат ...."Иван Вазов