43

до 38

преди 12 години

Абе по едно време Доган се заиграваше с Костов, а колкото до борците да Костов ги спря малко, а пък държавата изцяло взе функциите им. а работа пък имаше само за секретарки с устни много жарки, ако мога да цитирам известната песен от онова време.

42

Забравяте

преди 12 години

Много бързо забравихте кой махна стикерите ВИС и СИК от колите и магазините ви, кой изгони Доган от властта и кой унищожи червения змей Мултигруп. Дори бащата на Илия Павлов каза по ТВ: "Всички политици са идвали при Илия за пари, само Костов не е идвал !"

41

7

преди 12 години

Скандалният бизнесмен Огнян Донев се гласял вицепремиер от квотата на партията на Меглена Кунева, ако тя спечели достатъчно гласове и влезе в следващия парламент.Според бивши партньори на разследвания за далавери бизнесмен Донев сега крилата му са подрязани, заради скандала с разследването на прокуратурата. Затова с Кунева се разбрали, че ако влезе в следващия Парламент, тя ще осигури властови позиции за собственика на Софарма, пише "Всеки ден".Сценарият е Кунева да е премиер, а Донев неин заместник в кабинета. Мадам Йескакто наричат Кунева, се съгласила, защото тя ще има пълен медиен комфорт чрез вестниците 24 часа и Труд. Вече имало нареждане към журналистите в двете медии да отразяват проявите на новата партия на Кунева само в положителна светлина. Тя пък обещала съдебно преследване на бизнес враговете на Донев и Любомир Павлов, ако тя успее да се докопа до апетитен пост в управлението на държавата.

40

Уж тъмно син

преди 12 години

Само елена и костенурката гошо останаха зад това червено ***.

39

Не уважавате умните

преди 12 години

Костов може да е всякакъв, но по-добър ДЪРЖАВНИК България не е имала в новата си история. Само един чалгар може да ръси глупости от сорта: Костов е ***, Костов окраде държавата и т.н.

38

Анонимен

преди 12 години

Сега разбрахте ли бре,всички вие които мразите ПОЛИТИКА Костов,чии олигархични и мафиотски пари свалиха от власт Костов и ОДС правителството 2001 година?Лапайте мухите сега и бачкайте като РОБИ на мутрите!Няма вече кой да ви вади от батака.

37

Анонимен

преди 12 години

ЕВРОПА ГЛЕДА,ДРУГАРЮ ДОНЕВ!Европа гледа,и всичко вижда!Мислите си,че можете с продажни медии да забаламосате обикновения човечец,смачкан в ежедневната си мисъл за прехраната и за дома си?Него може би,но не и ЕВРОПА!

36

бай Ганьо

преди 12 години

до 32 Другата година приятел,такъв сме ви го приготвили че с Цв Цв ше се биете кой да е пръв и вез смазка

35

Анонимен

преди 12 години

Дори подръжниците на волен са по умни от подръжниците на червения агент

34

osa

преди 12 години

Мачкай Иванее, по твое време "Борците" бяха притиснати и спряха да безчинстват, по твое време Доган беше в миша дупка и го нямаше на картата, по твое време се роди малкия бизнес и стотици хиляди семейства усетиха, какво е хубав живот. И сега отново, с малкото власт, която ти оставиха с комисията към ДАНС действаш дори и с хора на властта като този Павлов. Велик държавник!! До гроб с теб!!

33

Анонимен

преди 12 години

Не искам да ме занимават с този смръдлив ***. Той е никой в българската политика!!!

32

До бай га....

преди 12 години

При този държавата тръгна към москва с предприятия по 1$

31

Sid

преди 12 години

Дано след тия обвинения прокуратурата се вземе в ръце и намери още доказателства за престъпната дейност на Павлов и Донев!

30

до бай Ганьо

преди 12 години

Абе за тебе специално трябва един голям у *** ___|___ !

29

Анонимен

преди 12 години

Ще гледаш парламента през крив макарон агент смръдлив

28

бай Ганьо

преди 12 години

Не съм му фен на Гарвана,но истината е че при него държавата тръгна към Европа и Нато!!! Трябва ни някой нов Иван Костов който да ни обедини и свали тая клонирана комунистическа хунта ГЕРБ!!!!!!!

27

Яско

преди 12 години

Костоф, социологическите проучвания не те пускат в парламента на следващите избори, но аз ти давам поне един депутат повече от предните.

26

Анонимен

преди 12 години

Мръсен гаден комунист!!!

25

Ха ха хааааа

преди 12 години

Как няма да ги одобряваш комунист мръсен важно е да се пречи правителството да работи. Мафиоти червени долни. Повдигами се от този агент долен и от каруцата негови подръжници. Лицемер долен продаш дуржавата за един долар!!!

24

Oleg

преди 12 години

Костов има основание да подаде жалба. Той тръгна срещу Донев още по време на скандала с цените на лекарствата. Нищо чудно, че Донев го е заплашвал, тъй като знае какво може и прави Костов!!!