41

yep

преди 12 години

това си е така"Второ, Изтокът и Азия в старото значение на тези думи вече не съществуват. От синоним на изостаналост и назадничавост Азия се превърна в символ на най-динамично и многообещаващо развитие. "

40

Анонимен

преди 12 години

България е твърде малка, за да казва на Русия какво да прави или не ... и може би наистина западната цивилизация има нужда от противобаланс в лицето на Русия и Китай.Това в което съм сигурен е, че не искам Путински модел в България. Предпочитам Бойковия модел, където човека се съобразява за всичко с обществото. Не е имало по-демократичен премиер от Бойко до сега, колкото и това да не се харесва на червените.

39

DDT

преди 12 години

Руската ***, пиеща самогон, най-сетне почва да асимилира, че скоро ще кълчат кълки като им свирнат кититата. Толкова пропаднала страна (с изключение на москва и ленинград) без никаква индустрия, освен износ на петрол и газ ще бъде лесно гътаната от тигретата, бачкащи като роби за 0,5 долар и произвеждащи всички от болт до тайконавти.

38

Анонимен

преди 12 години

Абе тука сме цъфнали и вързали почнали сте за Китай и Русия да умувате с пачите тиквихахахах

37

до 44

преди 12 години

750 евро не е заплата, а БВП на Русия на човек на месец.Нашият е 520 евро.Предвид несметните природни богатства на Русиия, това се явява добро доказателсто, че руснаците са пълни нещастници !!!Добре е, че даваш числа - така трябва - мерси.

36

Анонимен

преди 12 години

Русия е обречена да играе второстепенен роля. Още повече, че собствената си държава не могат да подредят, а гледат навън.Не случайно Китай още е силно съсредоточен върху собствените си вътрешни проблеми, защото те също въобще не с решени на чисто политическо ниво

35

хга

преди 12 години

Кво му обръщате внимание на тоя руски ***.Ще кажете,че е някой.И той ще си с една арабска пролет,рано или късно.

34

до 42

преди 12 години

Е те тия бройлери, дето най-висшата ценност в живота им е колата, те докараха света до пълен батак! Това нищожество, което ляга и става с кола в главата, дето патката му става само ако има кола, то е готово да продаде здравето и образованието на детето си, пенсията на майка си, за едно бръмчащо тенеке и варел с бензин за него.Тези кратуни мерят нещата в колко коли, какви и с какви екстри имат в тях, а пътуването от т. А до т. Б за тях е равно по значение на откриването на огъня!

33

Аз

преди 12 години

С този от снимката никой не може да се ***. Но той може със всички. Просто това е факт и някои *** "демократи" трябва вече да се примирят с това.

32

Анонимен

преди 12 години

Средна работна заплата в Русия за декември 2011 год е 30 800 рубли Курс на еврото 40 рубли за 1 евро Гербери кога великия вожд ще направи средната заплата в България 750 евро Другото са празни приказки .

31

до 39

преди 12 години

"Наоми Кемпбъл в момента живее в Москва!"Това нищо не е - Мадона живя в Малави! А там само СПИН епидемията е пъти по-голяма от настоящата в Русия/Украйна, да се чудиш...Тия с многото пари са по други релси...

30

Анонимен

преди 12 години

До 33 В Китай на 1000 души има 24 КОЛИ В България на 1000 души има 450 КОЛИ Да им имам на китайците пазара .Средна заплата във фабрика за играчки е 2 ДОЛАРА НА ДЕН .

29

Анонимен

преди 12 години

До 27 и 35 Ми те точно това и правят -ДЕЦА Нарича се ,,Майчин капитал и е 10 000 ДОЛАРА А и изброените републики -като Татарстан например са ДОТАЦИОННИ .Тоест Москва им дава пари ,защото местните се размножават и нищо друго не правят .Знам кое как е в Русия от купчината българи работещи там .Има места където заплата на работник под 2000 ДОЛАРА на месец се счита за подигравка .Но се иска яко бачкане поне 15-20 дни в месеца .После си в къщи за 15 дни и пак си на вахта .

28

ФАКТ

преди 12 години

Абе не знам, ама и Наоми Кемпбъл в момента живее в Москва!

27

Читател

преди 12 години

Тази статия НЕ Е ЗА ТОЗИ САЙТ! тук не четат и не пишат хора, които могат да я разберат!Най-грамотната статия, която някога е пускана тук! Личи си, че не е продукт нито на Ройтерс, нито на ВВС, нито на Дойче веле или Асошиейтед прес - Русия май е единствената страна с независими медии...

26

30 до 33

преди 12 години

"Китай са 1,5 милиарда пазар"Дръжки - от тях 1,4 млрд са селяни по оризищата с 2 долара доход - *** ти им продай нещо, хахаха!!Пазарът в Китай е колкото Германия.Вярно е, че тепърва ще расте, но това ще е възможно САМО благодарение на износа, т.е. на $$$$$ !Зависимостта на Китай от САЩ и ЕС е тотална!

25

Анонимен

преди 12 години

дО 33 СЛУЧАЙНО ДА СЛЕДИШ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ НОВИНИ , оюе миналата година в прогнозите си списание Икономист се притесняваше от спада на икономиката на Китай и евентуалното му навлизане в рецесия и ето че май-започна да се случва , има си обективни икономически закони и стрещу тях никой не може ад рита , няма безкраен възход , оюе повече когато на даден етап започнат да пречат на развитието на икономиката организацията и, така че споко в Китай те първа всичко предстои , въпроса е да няма сътресения з

24

до 26

преди 12 години

Нищо от това което си написал не е вярно

23

пророк до 23

преди 12 години

След 10 години Свободен КюрдистанАман от Турко и Русофили

22

до 24

преди 12 години

Първо: юанът не може да се използва за международна търговия, тъй като не е свободна валута.Второ: САЩ е огромен пазар, който не може да бъде заменен от нищо друго, освен ЕС. Без него Китай може да си завре стоките отзад. Точно както руснака без ЕС ще трябва да си завре газа отзад. Това са обективни ЗАВИСИМОСТИ, от които Китай или Русия не могат да избягат.