162

Отвън

преди 11 години

Здравейте кукли!Аз печеля по 3700 паунда на месец - чисто,следскорощното ъпгрейдване на заплатата ми.Близо 3000 получавам и отаграрите,които съм натикал,като *** за разплод във вторият сиапартамент - гризачи,за които е най - важно,да се забият в лидл или темподобни бакалии,веднага като приключат работа - работа нейде из разниферми.Това е доволно за мен,тъй като аз - човек от сой,потдържам единвисок стандарт на живот - маркови облекла,тузарски ресторанти с най -добра и отбрана кухня,отлежали питиета и чер хайвер,на когото съмфен....С цел да избегна предстоящат суматоха около олимпийските игри вЛондон,от сега съм си резервирал апартамент в подобаващ хотел вМонако,за да убия малко време - казина,добър коняк и нощен разват, накогото съм също фен...След вашият драстичен скок в заплатите,планиратели по някое холидейче на Черноморието , или ще се валяте в тинята наблизките ви риборазвъдници?Мбухахаха

161

Анонимен

преди 11 години

BRAVO ! Ako bqha re6ili drugo 6tqh da pomislq , 4e tova ne e moita rodina !

160

от "до протести

преди 11 години

За какви глупости говоря ли! Ами за мисли се малко и ще разбереш. Незнам кой как управлява но е факт ,че при тези има воля за престъпноста .А относно за платените в форумите сподели кой дава да вадя и аз поне лев от това ...гледам имаш опит

159

Анонимен

преди 11 години

Простаци

158

Исето Ф.

преди 11 години

да припомниме:dnes.bg/crime/2006/10/20/valio-toploto-kytal-milioni-po-primera-na-mecho-puh.28815След заседанието, единственото, което каза Валентин Димитров, бе, че е изкупителна жертва и не си спомня откъде са неговите пари.

157

urko

преди 11 години

Бсп и Герб най добрата коалиция театърчето продължава публиката спи ....

156

Someone

преди 11 години

do 180Slojih ti minus , i shte ti zadam vyprosa "A koi inache , pri polojenie vseki bqga ot otgovornosta i v Bylgaria kakvo ostava ?" p.s sami si pravete izvodi !

155

гошо

преди 11 години

Червени ***.За всички тия мрасотии са виновни БСП.Те са създателите на тази съдиска вихрушка.Вальо Топлото е продължението на Р. ОВЧ.и негово протеже.

154

М

преди 11 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! Голям карнавал е тази държава!

153

Анонимен

преди 11 години

Няма така държава!

152

Анонимен

преди 11 години

Какъв обрат - всичко в тази мафиотска държава си дойде на мястото!

151

ЗСЗ

преди 11 години

Отново гарван гарвану око не вади,срещу заплащане,естествено!Хващайте по света,оставете тази територия на комунистите и *** им гласоподаватели!Няма държава!

150

иван

преди 11 години

МАФИЯ.Няма ВИШ няма АПЕЛАТИВЕН няма ВКС всички са от едно кутило.Корумпирани и алчни, нямат кандисване.ПРОКЪЛНАТИ да са от НАРОДА.

149

к к

преди 11 години

да събереме подписи и да го изгониме от държавата

148

НФБ

преди 11 години

Червените другари от БСП и мутрите от Герб сключиха примирие...аз на тебе ти на мене ...ядене и пиене до дупка на гърба на народа!Заплатите не са пипани 4та година!скок на токаскок на газтаскок на водатаскок на данъцитезастраховка срещу земетресение задължителна

147

Анонимен

преди 11 години

БЕЗ КОМЕНТАР..............

146

Валентин Димитров –

преди 11 години

Оправдаха меееее, а вие *** гадиниииии хахаааааа, в скапаните си люлински панелкиииии и плащайте по 200 лева парнооо ахахахааааа

145

Анонимен

преди 11 години

За да оправдаеш някого, трябва да си намерил виновника за престъплението. Кажете ми сега господа съдии, кой е източил милионите, щом като не са били Вальо Топлото и компания?

144

до до протестиращите

преди 11 години

Приятелю ти си срам за държавата и народа си ... яудно ми е на теб кой ти плати да напишеш тия глупости

143

съд ли?!

преди 11 години

За какво изобщо има закони в тази държава след като никой не ги спазва, а и нямаме съд да ги прилага и да правораздава????????????? Защо ходим изобщо да гласуваме????? Защо забога стоим в България????????