258

ПЪДАР ИЛИ ЦАР....

преди 12 години

на времето един свинар станал Цар.....Сега от един пожарникар се получи пъдар - който вече се има за ЦАР.....

257

Бедна ми полиция....

преди 12 години

Не закачай и полицаите и гражданите... с това заявление за уволнение се вижда че от пожарникар и пъдар не се става нищо свястно.....доказетелството е ...ДонББгалфон

256

leonsio

преди 12 години

до 332 и още- през проектирания си период на действие, АЕЦ Белене ще генерира близо 38 милиарда евро приходи ЗА страната? А на този другия, с милиарда- много си навътре в нещата! Да не иска тиквата да ги вземе за оранжерията и като няма как- затова да се дърпа?

255

до 335

преди 12 години

А защо мислиш че еколозите протестираха на орлов мост?

254

до 331

преди 12 години

Ами направи ти. Предполагам ще имаш последователи. Защио някой трябва да прави заради теб протест???

253

НФБ

преди 12 години

за първи път от костово време отново взимаме нов заем , който ще се плаща от младото поколение на България!Един пие и яде но друг трябва да го плаща!наздраве на дон боко и компания!

252

румен221

преди 12 години

ЛЕОНСИО,- ТРЯБВА ДА ДОБАВИШ И...:- НАМАЛЕНА С 30% ЦЕНА НА ТОКА И ДРАСТИЧЕН СКОК... В РЕНТАБИЛНОСТТА (ПЕЧАЛБАТА) НА ВСИЧКИ ФИРМИ..., ПРИ УВЕЛИЧАВАНЕ ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ПО-НИСКИТЕ СМЕТКИ...- ПРЕНАСОЧЕНИТЕ ХАРЧОВЕ ЗА ДРУГИ СТОКИ ЩЕ РАЗДВИЖИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ИНДУСТРИЯТА И ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ХРАНИ...

251

Анонимен

преди 12 години

КОГА ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ срещу ТОПЛОФИКАЦИЯ и срещу оправдателните присъди на хора като ХИДРоинжинера, В.Топлото, Цонев , Ковачки....

250

до Radiacionen tip

преди 12 години

от които 37 отиват директно в партията майка и от там се връщат на нашите съветски братя (1 милярд остава в партийната каса)

249

НФБ

преди 12 години

според дон боко предишните правителства са виновни че не са му оставили не 8 милиарда резерв а е трябвало 800 милиарда за да види народа на какво е способен герб/Ипон и приятели охранители!

248

Radiacionen tip

преди 12 години

Между другото- през проектирания си период на действие, АЕЦ Белене ще генерира близо 38 милиарда евро приходи ЗА страната!

247

Анонимен

преди 12 години

Така е leonsio, не му минават вече номерата на Бойко да ни лъже, че нямаме изгода от "Белене". Видя се, че всичко, което прави това правителство не е за хората, а против хората. Като не могат да се нагушят от някой проект и веднага го резват! Отдавна сме се усетили, че така стоят нещата, затова и крайно време беше да се разбунтуваме и сами да ги решаваме!

246

до 319

преди 12 години

Ще видим, нали за това са изборите. И като казваш народ, народа не е БСП, ДПС, СДС Атака ГЕРБ или друга клика/партия/отбор/група. Народът сме ти и аз. БНие сме зрели хора и всеки ще гласува по съвест.

245

sdaas

преди 12 години

Аз не знам как горите са се увеличили с 10%.По скоро са намалели с 50%.

244

НФБ

преди 12 години

Предишните ли правителства са виновни че сега 4та година няма увеличение на доходите

243

leonsio

преди 12 години

до Бай Ставри - При строежа на АЕЦ Белене около 1,5 милиарда евро ще останат в икономиката на цялата страна, което пряко подпомога реалния сектор в момент на криза, като дава поръчки за българския бизнес и над 10 000 работни места, само по време на строежа! Какво друго да ти кажа!

242

Анонимен

преди 12 години

Вън корумпираното ни правителство, ВЪН всички депутати!!! За нищо не стават освен да крадат и да приемат лобистки закони!!! ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!! НА НАРОДА МУ ПИСНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЪН!!!!!!!!

241

румен221

преди 12 години

ПИЧОВЕ ОТ ВЛАСТТА,- ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРЕДЛАГА ДЕСЕТИНА "ПЕЧЕНИ" ПРОВОКАТОРИ...- ВСИЧКИТЕ ИМАТ ПО 3-4 ПРИСЪДИ... И ПОНЕ ПО ЕДНА "ПОМИЛУВКА" ОТ ГОЦЕ...- ТАРИФАТА ИМ Е ПО ДЕСЕТ БОНА ЗА ПРЕБИТ ПОЛИЦАЙ...!!!(ВСЕКИ ВТОРИ ПРЕБИТ ПОЛИЦАЙ Е "БОНУС"...)

240

Анонимен

преди 12 години

311 гласувай но пак ще сте малцинство Герб срещу народа на изборите ще видим победителя.

239

Бай Ставри

преди 12 години

до 304 То може и още работни места да се отрорят! Ама, кой да ***? Нали се сещаш, ако тръгне аец белени- калко народ ще е ангажиран и колко пари ще останат в иикономиката-