138

Наблюдател

преди 12 години

Къде бяха еколозите,когато брутално се извършваха заменки,къде бяха еколозите когато се строяха плати незаконно по бреговете на язовирите,защо няма засадени дръвчета от горските пожари,къде са природозащитниците...никъде ги няма.Географското положение на България е благоприятно за развитието на туризъм....единствен работещ отрасъл в икономиката ни,а те протестират.Това са българоубийци,мързеливи същества,гнус ме е от тях и искам правителството да предприеме сериозни мерки срещу това хулиганство

137

Ф.С.В

преди 12 години

Антимафиоти иззеха девет компютърни системи с нелицензирани специализирани софтуерни продукти 14 юни 2012 | 08:59 | Агенция "Фокус"Начало / ПолицияСофия. Антимафиоти иззеха девет компютърни системи с нелицензирани специализирани софтуерни продукти, съобщиха от пресцентъра на МВР. Служители на сектор Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт в ГДБОП, съвместно с компютърни експерти, проведоха спецоперация в центъра на столицата. Целта й беше пресичане и предотвратяване на престъпна дейност, свързана с незаконно използване на множество бизнес софтуерни продукти и специализирани програми, чрез които са извършвани услуги в областта на ситопечата, производство на луксозни опаковки, както и всякаква друга дейност, която не е изрично забранена със закон.В хода на операцията е извършена проверка в офиси на фирма, от която са иззети девет компютърни системи с нелицензирани специализирани софтуерни продукти (Corel Draw, Windows Server, Microsoft Office Pro, Adobe Acrobat Distiler, Adobe Acrobat Pro, Photoshop Adobe, *** CAD, Office Basic, Nero 6, Win Rar и много др.).

136

Анонимен

преди 12 години

Никога вече бсп,никога- герб!!!

135

Анонимен

преди 12 години

Аватар казаха ти да ходиш да лижеш *** ... заминавай!

134

До Пъзел

преди 12 години

Бяха там където бе и ти.Любуваха се на ББ който пазеше Симеончо отначало като бодигард а след това като главен секретар на МВР.Е за разлика от те някой хора все пак виждат истината ,а други вярват безпрекословно на "вожда и учителя на българският народ".

133

Анонимен

преди 12 години

Абе Аватар ли си какво си ... много си гнусен да знаеш. Цял ден попадам на *** ти постове. Никой не го интересува мизерната ти мисъл да знаеш. И махни тази снимка защото това е една достойна жена а ти си един ***.

132

Анонимен

преди 12 години

Кучетата пак оглозгаха един възрастен човек. Но Фандъкова се прави на убита офца и не го забелязала. Нищо пак не направи. Но виж събраха се 500 души и изведнъж държавната машина се задвижи - малка армия полицаи се заразправя с децата на България.Нормално е, от кучетата ГЕРБ печели, от децата губи!

131

Вие луди ли сте

преди 12 години

За какво протестирате??? И Вие не знаете точно май! Щели да застроят и изсекат горите! А ние скиорите къде да караме - в бурените ли! Я се осъзнайте малко, на Витоша над 1800 м. и без това няма дървета, какво ви пречат 2-3 нови лифта?!!! Росене, не се давай на някви си криви Еколхози!

130

Анонимен

преди 12 години

Чудо велико. Голям протест, голямо нещо.Две с премрежени погледи седят на асфалта, а тези окло тях ги гледат.Май на доста хора не им е ясно защо са там.А медиите са в атака...

129

Хамлет

преди 12 години

Има нещо много гнило в БГ,чак смърди.

128

До 174

преди 12 години

Кой си ти бе, ***? Това са здарво мислещите хора в тази държава, бе ***! Гнида продажна!

127

Да ви го тура

преди 12 години

Да ви го тура на еколозите, защо правите глупости. Ако сте решили да постигнете нещо не е това номера аз да вися в задръствания. Както навремето им разгонихме фамилията пред парламента така трябва младите да си извоювате исканията. Смешници!

126

Анонимен

преди 12 години

Бойко се мръщи и зъби - вижда се края на свинската мас!

125

Анонимен

преди 12 години

Направи ми впечатление, че имаше всякакъв вид полиция, но нито една линейка. Полицаите (редовите не тези със щитовете и каските) носеха огнестрелно оръжие. Защо за бога? Едва ли някой от тях е бил инструктиран да го използва. Ами какво щеше да стане ако недай си боже станат сбивания и това оръжие попадне в ръцете на някой недобронамерен човек!?

124

Анонимен

преди 12 години

211, а бе човече, ти много насериозно се вземаш. Сега остава да си помислиш, че ще подпалят парламента и се готвиш за сеир!

123

ДО ЕДИН РУСНАК

преди 12 години

НЕ СИ РУСНАК А РУСКА *** ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ДАВАШ ОЦЕНКИ ЗАЩОТО ТАТОВИТЕ МАМИНИ СИНЧЕТА УЧИЛИ НЕ ДОУЧИЛИ ВИ НАВЛЕКОХА В БЪЛГАРИЯ.ДОСТАТЪЧНО НИ ПОМАГАХТЕ ХАИ СИКТИР СЕГА,,,,,,,,,,,,,

122

Анонимен

преди 12 години

*** знаят само да плюскат чуждото и да бият с бухалки ако се оплаче някой. Но най-вече да плюскат!

121

Бойко тиквата

преди 12 години

Хич не ми дреме за какво протестират, но май е време да направим един въргал в таз София. Това не е живот !!! Беднотия до шия, писна ми !!! Трябва да проверя кога има протест и да ходим да се бием там, да го сваляме този мутрафон , че се помисли за богоизбран !!!!

120

Рошав

преди 12 години

ДО КЪДРАВ - КОЯ Е ТАЗИ БЛАГОРОДНА КАУЗА ЗА СКЪПИТЕ ТИ МЛАДЕЖИ И КОЕ Е ИЗКОННОТО ИМ ПРАВО - ДА СТОЯТ ПО ДИСКОТЕКИТЕ И ДА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ И ТИ КАТО ДЪРТ *** ДА ИМ ОБЯСНЯВАШ КАКВО Е БИЛО НАВРЕМЕТО. А ПЪК СЕГА ОБЯСНИ КАКВО Е ИЗКОННО ПРАВО ,КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН ГЕЙ.

119

еколог

преди 12 години

мутрата иска да вземе и малкото останало на държавата и гражданите ,иска да изтъргува белите и дробове !