21

...

преди 11 години

АЛОО ДНЕС.БГ!!! Защо ни занимавате с такива глупости а не сте писали нито за нахапания човек от кучета до фестивална нито за протестите вчера и днес на орлов мост за запазването на горите. Вие сте една продажна ЖЪЛТА и подстрекателска 'медия'

20

Тоня

преди 11 години

Лично видях преди около месец на входа на новата метростанция при Хемус ( към ул."Цветна градина") монтиран надписа "СВЕТИ НАУМ"... И сега... преименуване, защо?... пак с нашите пари на вятъра...

19

Анонимен

преди 11 години

"Интер експо център - Цариградско шосе" - докато го каже това и вратите вече ще са се затворили.

18

Един до 15

преди 11 години

Абсолютно резонен довод, тарикатите, които ни управляват искат да ни заблудят, че като слезем на тази спирка се намираме в Европейския съюз. Измама!

17

Патриот

преди 11 години

Била построена с пари на ЕС...... олеле тия *** ли са или прости да с пари на ЕС ,които НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ЧЛЕНСКИ ВНОС МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ ТРОШИМ ЗА СКАПАНИЯ КИРЛИВ МИРИЗЛИВ МАФИОТСКИ ЕС И ПОЛУЧАВАМЕ ТРОХИ В ЗАМЯНА ,САМО БЕСИЛКА ЗА ВАС ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА МРЪСНИ ПОДМЕТКИ!

16

fadf

преди 11 години

*** спорове - има къде по важни неща да се направят.

15

Анонимен

преди 11 години

Така станцията при хотел "Хемус" и музея "Земята и хората" ще носи името "Европейски съюз", вместо предварително обявеното "Свети Наум".----------Защо направо не я кръстихте ,,Свети Барозу На ЕС да целувате задните части ,явно такава е модата

14

Европеец

преди 11 години

Как ще се преименува станция "Европейски съюз" след разпадането на Европейския съюз???

13

amonito

преди 11 години

Поредната подлизурска постъпка. Мирише направо на социалистически реализъм. Сега да я кръстим "Европейски съюз", че вече "Девети септември" не е модерно. Абсурдно и сервилно, вместо да дадем стойностно име като "Свети Наум". Ами безумие, това е глупави и никому ненужно сервилничене, но явно ни е в характера. И да роптаем, става като Радой Ралин: "И да изкукуригам, ще събудя ли някого?" :)))

12

Анонимен

преди 11 години

вижте малоумие е било на времето да кръстят Варна на Сталин и връх Мусала и язовира също , единствения кусур на днешното решение еч е обикновенно в метрото човек се ориентира по имената на спирките за това къде се намира , друг ориентир няма , единствено от тази гледна точка името европейски съюз малко не е на място.

11

Лелее

преди 11 години

Този, който го е предложил това и тези, които са го гласували са такива дребни мижави душички, че тръпки ме побиват... Следваща спирка НАТО?!

10

ГЕРБераст

преди 11 години

Трябва да има и станция Бойко Борисов та да се знае кой е построил метрото.И паметник да издигнат и мавзолей или пирамида трябва .ГЕРБ завинаги !

9

Чинаски

преди 11 години

Евала. Докато ми кажат станция"Интер експо център - Цариградско шосе" и ще видя през рамо спирката!

8

Анонимен

преди 11 години

Предлагам станция Сердика да се преименува на станция Джеймс Уорлик!! И без това в МС решенията се вземат под негово ободрение!

7

Един

преди 11 години

Аз пък смятам, че спирката е редно да се казва Гарнизонно стрелбище. Още повече, че държавата ни в момента е точно това. Ако не вярвате питайте хората от Петолъчката.

6

Анонимен

преди 11 години

Еееее ама как не кръстиха една поне на Генерала....рожден ден Човека имаше

5

СОС

преди 11 години

Най-добре всички метростанций зае кръстят Св.Б.Б. и да се приключи с тази тема.

4

Анонимен

преди 11 години

kakwo пак роптаете няма нищо ненормално освен в главите ви

3

Анонимен

преди 11 години

СОС, *** и *** сте

2

.....

преди 11 години

Това да преименуваме на Европейски Съюз е супер малоумно