51

Анонимен

преди 12 години

Нека го кажем така- не са чисти германци,така че по-полека с хвалбите.Генът за добър футбол не се възпитава, ти го имаш. Гомес има испански гени, със сигурност не дърводелски германски.

50

Анонимен

преди 12 години

има 2 вида хора - добри и лоши, другото са измишльотини, черни, бели, мисюлмани, християни, ала бала Мислете, меслете, особено като гласувате - най вредно е по-*** от вас да ви управлява ;-)

49

До тракиец

преди 12 години

Не, а ти? :-))))

48

Анонимен

преди 12 години

Аз съм, що проблем ли имаш? Не съм работил, но и един българин не съм експолатирал в германия, нито съм мутра, нито заподозрян в убиства. Имаш ли нещо да ми кажеш? Написъл съм повече от премиера, президента и дебелата кака взети заедно, но прочели :-) ЗАПОВЯДАЙ, ДАЙ МИ ТЕМА ;-)

47

RT%

преди 12 години

Също толкова хладнокръвно Герб се разправи с българската гора днес!

46

Анонимен

преди 12 години

И всички искат да избягат в Германия, понежа са супер зле, аман от лицемери. Имах едно докторче, дето беше "най-кадърния" ама не го взели в германия, понеже бил преквалифициран. Но си кютал с 3 кабинетчета в Сл.Бряг, хейтър и прооост, колко искаш, ама германиците били кофти, той идеалният хахаха, ама няма лапачка, няма под масата, няма баце (то не че какак е цвете) ама културата им друфа и утепаняците се не справят. :-))0 Германия шампион!!! моята нова родина А вие да ги духате! Ауй сиктир!

45

Жоро-бг

преди 12 години

До 60Серго ти ли си? Струва ми се, че друго искаш ти - Азер Меликов :)Къде го искаш си знаеш много добре

44

от 59

преди 12 години

И понеже нацистка Германия е съществувала изкарват германците слабохарактерни. Плювачи, долни *** това сте вие. Живеете с мисълта "Ние сме в л**ната, айде да завлечем и другите".

43

До Жоро Бг

преди 12 години

Искам Герб да се гаври с Българският народ както до сега.

42

Анонимен

преди 12 години

Това плювачите нямат спирка, всеки ден и час са им работни. Много добре ги разбирам какви хора са - жалки ***. Като виждат, че са неспособни да се измъкнат от л**ната гледат и другите да повлекат там. Ако някой им напише, че в германския са повечето германци и го изкарват расист - печелят, защото на расизма се гледа с лошо око и те са успяли да лепнат помия по Германия. Ако пък никой не отрече тяхните думи пак печелят. Изкарват Германците ***, турци и не знам още какви. И понеже ...

41

Анонимен

преди 12 години

Понеже е форум на *** и интелигенти, но все пак, гърци от унгарски произход - нека ги кометираме в *** при разтройство :-))))

40

Пешо

преди 12 години

И какво се оказа сега - че нито нашите са силни, нито са играли черно тото (както твърдеше гърка Т.Лафчис) когато биха случайно Холандия, а просто холандците били много слаби..

39

Жоро-бг

преди 12 години

Ами явно имаш собствена дефиниция за "германец", ако според теб германец означава и двамата родители да са от немски произход, то тогава Боатенг, Кедира, Йозил и Гомез не са Германци. Но в Германия живеят вече 3то поколение 2 милиона турци и те се водят вече германци от турски произход. Това е все едно да кажеш, че Майкъл Джекъсн или Обама са африканци защото корените са им от там... Това дали си немец се дефинира по езика и по културата, която си получил ако си израстнал и си се развил вГерманя

38

Анонимен

преди 12 години

Абе стават стават, колко да стават:-) все пак, отвори статистиката, прочети виж и не забравяй, където и когато и да и играят ги мразят, вярно, че има защо, но няма общо с футбола, нали ;-)

37

Анонимен

преди 12 години

Ти искаш, то и аз искам, ама те няма да стиганат до там Укейците. До батката с бащате и майките, кво ти дреме, нали си имат закони и си ги спазват. То и баце има следствие за убийство ама такива като теб го направиха вожд, та трай си, наакан не чуруликай :-)))

36

1994

преди 12 години

Месут Йозил e роден в Германия (3то поколение), какъв е според теб? Сами Кедира - майка германка Джером Боатенг - майка германка Лукас Подолски + Мирослав Клозе етнически германци от Шлезия (днешна Полша) Марио Гомез - майка Германка----------------------------------------------------------------- Данчо Лечков пък е баща на всички Германци :)

35

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам да се гавря с нелогичната ти мисъл. А с германците има кой да се гаври по полуфиналите. Затова и други стават шампиони,а не германците.

34

Анонимен

преди 12 години

Жоро,ти си изброил половината отбор на германия,които не са германци! За първи път чувам,че си германец само с един родител. В Германия бащи нямат ли? Щото ако бащата не е германец - детето му ти как реши ,че е германец,като носи чужди гени?

33

Жоро-бг

преди 12 години

Искам бундестима да се гаври с Англия на четвъртфинал !

32

Анонимен

преди 12 години

до 47: А ти какво точно искаше да кажеш? Че си от Перник ли? не дей, то си личи :-)))))