123

до 142

преди 11 години

А ти от къде знаеш,че Бойко е мъж?Да не си го пробвал?Кмета на Ню Йорк е обратен на Берлин също и какво от това?Ако имаш нещо против обратните мястото ти е в психиатрията.Ходи се прегледай!

122

До 112

преди 11 години

112, Къде точно я видя тая светлина?

121

До ^3АDttack

преди 11 години

Прочети коментар 117 за да разбереш.

120

само питам ?

преди 11 години

А пък Ахмед Доган ,зад Кунева ли ще застане ,или пред Кунева ?

119

Стършел

преди 11 години

Ха-ха-ха-ха Кунева има авторитет в чужбина.Ще умра от смях.Има авторитет,че е любовница на този и онзи известен политик от чужбина.Нищо повече.Само дето е *** и грозна и си остана с това да е една бивша любовница на Барозу.Това всеки го знае.Но и Барозу не й стигна.Сега ще вземе каквото може и от България.Ще краде и цица.Това е поредната долна и подла българска политичка.

118

ДО 136

преди 11 години

Бойко е голем ПИЧ ,и голем МЪЖ !До сега всички управници ,....бяха ----обратни !

117

^3АDttack

преди 11 години

136 : ти всъщност десен ли си или ляв ? какви са твоите възгледи .. темата е Кунева и новата и партия къде намеси ББ и Герб незнам .. обвиняваш другите че са папагали .. ама от не луха особен интелект .. или по скоро мисленето не е силната ти страна .. и не се напъвай много че току виж си родил нов епизот на нова :)

116

Анонимен

преди 11 години

Тази като я погледнеш и ти става ясно, че е сестра на Митьо Пищова. Същата мутра само дето не е толкова дебала, иначе същата *** физиономия.

115

до 134

преди 11 години

Братле ,не знаеш ли ,че от 1989г,до днес ,....ценностите в Бг са :ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---,НЯМА КУЛТУРА ,НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ ,....нити леви ,нито десни в Бг ,......МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ДУХОВНОТО !Във Бг ...23г.,...чалга,далавери,силиконови цици,джуки,алкохол,***, политици, престъпници ,обири посред бял ден ,проституция ,НЕДОСЕГАЕМИ !

114

не я харесвам

преди 11 години

Тази жена е омъжена за човек от БСП.Влезе в политиката с царя.Сега си прави собствена партия.Нали някой не си мисли,че тя ще стане друг човек.Тя е чиста комунистка!Вълкът козината си мени,но нрава не.Години наред е вземала големите заплати каква България на гражданите.Тази жена знае ли как живеят обикновенните хора в тази държава.Добре живеят само такива като нея.Влезли в политиката и крадат и крадат.Вън от политиката на такива като нея!Само ми е жал,че ще се намерят ***,които да гласуват за

113

^3АDttack

преди 11 години

Невиждам нищо дясно в Кунева тя си е една лява лява .. лява *** :) да си бяга влявата лента и толкова.. Винаги е работила срещу десните и винаги е била с БСП как така изведнъж заговори за дясното незнам ..

112

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 11 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

111

има ли разлика ?

преди 11 години

Няма разлика ,все едно гледам и слушам ---Ал.Лилов !

110

chicago

преди 11 години

До 127 Не ,те бяха 4-5% които успяха да накарат хората да повярват че всички са маскари.

109

Иван Бухов

преди 11 години

Не искаме кукувица в нашето гнездо!!! Не ни са симпатични и доведените пилета!! Те са грозни и без пера за летене!!! Те са по-отвратителни от самата Кунева и следващия я "Велик" "Царист" или "Царедворец" - Вълчев, министърът, който правеше седянки с другия бивш Седесар Пламенчо, койте щеше да наказва предшественика си - Велчев!!! Охохо!!! Народе????!!!! Внимавай!!! Пак искат да те излъжат!!! Само "Синя коалиция - плюс"!! Това е бъдещето на млада и стара България!!!!

108

Шери

преди 11 години

Тъжна история....върви гласувай после,то няма за кой....едни и същи ***,някои със чувство за хумор,други-съвсем не

107

Кунева ли?

преди 11 години

Кунева не е била само в ГЕРБ ,обиколи всичките партии ,за да търси И ИЗВЛЕЧЕ ..... МАКСИМАЛНАТА ФИНАНСОВА ДАЛАВЕРА !Да му мисли народа !

106

До 100

преди 11 години

До БългаринБраво!!! Точно така, но те знаят, че помним и затова икономически убиват паметта ни - пенсионерите, чрез мизерия унищожават бъдещето ни - нашите деца. Вече 23 години Те живеят на гърба ни, като пиявици смучат кръвта ни.

105

Granatomet

преди 11 години

Някой може ли да си спомни досега имало ли епрезидент,премиер,външ. министър или на културата,който да не е ***?После защо имало геноцид над българите...

104

Хари

преди 11 години

Г-жа Пръмова ..... и това е .....