62

олигофрен

преди 12 години

тоя телефон бил специално произведен, за да издържи на ударна вълна с еквивалент от няколко хиляди тона тротилхвала на такива производители

61

Анонимен

преди 12 години

Дали този телефон не е подхвърлен за оправдание?

60

64

преди 12 години

Да ти припомним ли декларацията на ГЕРБ по повод взривовете в Челопечене! Нещо много бързо забравяте герберите! Разбираемо! На тази възраст:))

59

Анонимен

преди 12 години

Герб си заминава с гръм и трясък!

58

ГЛАС НАРОДЕН

преди 12 години

Хайде стига бе. Има плът - няма плът. Това да не е като играта "Тука има, тука няма"

57

Анонимен

преди 12 години

58Ако не си наясно ГРОБ са на власт 3 години вече - не партията, която официално се нарича комунисти - те и гроб са комунисти, но завоалирано малко - ако се погледне на всички възлови постове има деца на комунисти и то не случайни - за това хората смятат, че гроб носят основната вина за положението в държавата - включително и за вривовете (вероятно и за кражбите на оръжие преди взривовете)

56

дедо

преди 12 години

Ей,тия ГЕРБерастски тикви сасипаха България ! Деца бегайте.В тая държава нямате бъдеще ако не си мутра,*** или милиционер.

55

qwer

преди 12 години

Защо комуните намесвате ГЕРБ бе,как никой не пита този Бойко Борисов, дебелата *** от коя партия е и какъв бандюга е бил,а сега е със законен бизнес ? Кажете ми бе комундури и аз искам да зная повече за пожарникаря, тази безотговорна личност,пряко виновна за трагедията в тези складове.

54

....

преди 12 години

Я, откога Бойко Найденов стана главен прокурор? Алоооооооо днесбг.....има ли изобщо нещо вярно в написаното?

53

Tajna

преди 12 години

Haide stiga ste obivnqvali za vsichko Gerb vsichki znaem che tozi zavod e daden za polzvane ot BSP a i kakvo znachenie ima 3-ma choveka lipsvat i tochno te shte se okajat vinovnite stiga sa se opravdavali s GSM imalo e iskra ot strug tova e da kajat istinata tolkova li ne e vajen jivota na 3-ma dushi

52

Анонимен

преди 12 години

Кой? Кого манипулира, като всеки нормален човек трябва да се досети, че тези хора просто са се изпарили при тази експлозия?!!! Българите винаги сме били овце и такива ще си останем!!!

51

От остров Бали!

преди 12 години

Бъдете спокойни! Хени Шиякова контролира всеки отделен взрив. Дистанционно. От остров Бали!

50

qwer

преди 12 години

Защо комуните намесвате ГЕРБ бе,как никой не пита този Делев дебелата *** от коя партия е и какъв бандюга е бил,а сега е със законен бизнес ? Кажете ми бе комундури и аз искам да зная повече за тази безотговорна личност,пряко виновна за трагедията в тези складове.

49

До 54

преди 12 години

Малко загадъчен е въпросът с появяването на тоя Джи Ес ЕМ.В името на това да отърват кожите са способни на всичко!

48

Анонимен

преди 12 години

Добре че е тоя гърмеж та не се забеляза ремонта на нов участък на ам Тракия, от където са извозени над 200 камиона пепел и сгур причинили пропадане на новия участък. Мир на починалите!

47

факт

преди 12 години

Тази плът тежи на мутромилиционерската групировка на Бойко Методиев Борисов/по-известен с фамозният си прякор "ТИКВАТА"/ ГЕРБ...Простотията,лакомията,кражбите и ГЕРБерастията е заляла страната.След ГЕРБ и потоп.Сега остава и АЕЦ Козлодуй да гръмнат/само какъв директор назначиха ГЕРБ/ та да може мат*риало най-сетне да разбере че мутри ,милиционери и "бивши" членове на БКП каквито са ГЕРБерастите не могат да управляват.Те могат само да рушат.ФАКТ

46

Нищо ново !

преди 12 години

ГЕРБ отново криеха и манипулираха хората чрез медиите.Още от самото начало беше ясно, че тримата "изчезнали", всъщност са трима загинали. Колегите им в болницата разказаха, че това са били тримата, които са били в стаята, откъдето са тръгнали взривовете. С други думи още от самото начало се знаеше, че тези хора са мъртви !Знаеше се, но се криеше !Близките им бяха лъгани, а обществото манипулирано, че се издирват !Нищо ново под слънцето. Така се криеше ИСТИНАТА и едно време. Така е и сега !

45

Въпрос за 100 000 лв

преди 12 години

Какъв е тоя телефон където е издържал такъв еквивалент Тротил ??????????????????????

44

Анонимен

преди 12 години

такова количество тротил да гръмне в цеха ,би ли останал някой жив.

43

Анонимен

преди 12 години

Аз мисля, че това е световен заговор за сваляне на правителството! Хората ни завидяха за просперитета и ето го резултата!