30

Топчо

преди 11 години

Какви 5 години,на всяка година смяна,пари трябват на държавата.

29

bobolina

преди 11 години

v germania b kategoriq izdavat dokato si jiv, a profisionalistite 15 god srok.abe boiko ti gledash da vzemesh i dushichkite na horata v bg.mrasen izednik

28

Анонимен

преди 11 години

Само информативно да спомена, че в Германия книжката няма срок независимо каква категория имаш, т. е. е безсрочна. Изкараш ли веднъж книжка тя ти остава докато си жив. Значи немците могат да не ги доят, а нас на всеки 5 г. Немският международен паспорт е със срок 10 г., а у нас е 5 г. В Румъния и Италия също е 10 г. Значи пак ние сме най-зле и все някой трябва да ни дои. По всякакъв начин ме принуждават да си сменя документите с чужди и повече да не се наричам българин. Жалко!

27

12 месеца

преди 11 години

Така за 12 месеца е най-добре защото всяка година нова книжка нова такса нов приход и нова комисионна за банката.А пък и шоферите ще вадят всичко на куп граж.,винетка,преглед и книжка така няма да гледат датите ,а ще си знаят.

26

циганина бойко

преди 11 години

да направо и мпс кобилата Цветелинка и тя иска да я регистрират ама дали и тях всеки месец да минава на преглед??

25

Анонимен

преди 11 години

ей ще го закрият този поминък. психо тестове, електрони карти, компетентност,сега и смяна на книжката на всеки 5 години. цяла европа е пълна с бг шофьори и сега гледат да на прогонят. това правителство е продажно.

24

Анонимен

преди 11 години

Хубава и разумна мярка! И всеки месец психо!

23

ГРОБАР

преди 11 години

аз пък искам на всеки пет години всеки да покаже дали иска да бъде погребан и да покаже със скица точно къде да го копам!

22

oбичамтеРодино:)

преди 11 години

примерно зъболекарите,могат да иска през пет години на профилактичен преглед задължително,архитектите на всеки пет години да се прави оглед и издаване на документ че сградата ви е годна ,а бай иван обущаря през пет годиин да ви иска да ви провери грайферите на обувките с който шофирате щото стават бели!??а на хората да кажа-да си правиш карта лична и даплащаш в мвр-то а вътре банков клон на една банка е ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ И ГО НЯМА НИКЪДЕ--МВР ДА НЕ РАБОТИ ЗА СИ БАНК ИЛИ БОРИСОВ ТИКВУНА

21

Айде бе ...

преди 11 години

Бреее, не се наядоха И тия. А няма ли да им турите и тройна застраховка гражданска отговорност плюс задължително каско и застраховка живот за тях и цялото им семейство ? То вече е повече от ясно. Тук за да работиш трябва да си плащаш вред по всички знайни и незнайни гишета. Иначе как се храни толкова държавна администрация, ченгета, комисии, съдии, прокурори, парламенти, президенти ... Последния да затвори вратата (държавата).

20

Черен Петър

преди 11 години

Не само книжките трябва да се сменят, а спешно целия кабинет събиран под път и кръстопът. То бива издънки, циркове, гафове, ама вече съвсем се уливат.

19

аз

преди 11 години

по голяма глупост от тази не можахте ли да измислите ве хората колкото нямат да им вземете и малкото което им оставя

18

Луцифер

преди 11 години

Някой да се сеща за нещо добро,сътворено от тия,които обещаваха от пиле мляко.

17

идиотски управници

преди 11 години

трябват предсрочни избори иначе тия ще затрият собственото си население съвсем скоро

16

Мавродиев

преди 11 години

Управляващите са пълни с идеи като магаре с пръдня! Това им е цялата работа. Не може до вчера да не е знаел да си напише името, днес да кове закони. Резил! Уж щяха да мислят как да облекчат бизнеса и гражданите, те само се чудят как по цял ден да се редим на опашки, да се бием по гишетата и да пълним гушата на държавата. След това плачат, че има ниска производителност на труда. Е как да няма, като само по опашки седим за какво ли не!

15

Анонимен

преди 11 години

имам такава книжка, но карам само собствената си лека кола. От какъв зор трябва да си сменям книжката на 5 години. Аман от тъпотия в България.

14

C

преди 11 години

Да им е...а май....та !

13

Анонимен

преди 11 години

Този път не мислете в,, деня за размисъл,,.Трябва до този ден да сте го измислили 100 пъти вече.

12

D

преди 11 години

До 11В допълнение, за да могат селд това тези пари да ги дават на многодетните ***.

11

анонимен

преди 11 години

някой казват тук..че българина си седял в нета и оплювал всичко живо..е ,..не е така..добре де..след поредната глупост..на тия диванета..да им ръкопляскаме ли? еми стига вече простотии де..те се оляха с тия книжки и небивали нововъведения в правилник и закони..като дойни крави ни имат вече водачите в БГ..то да съжалиш че си правоспособен..то такси.притискане до стената и извиване на ръце.малко са другите глупости ..ами и още ..айде СТИГА ВЕЧЕ!!!