125

Анонимен

преди 12 години

DO 144 Samo ostatatsi li ?

124

бойко б

преди 12 години

това е акция на комунистите партизани

123

до 168

преди 12 години

Бронираната машина Пустинна котка е производство на "Форд" като цялото военно оборудване е дело на израелската фирма "Пласан". Това съобщиха за "24 часа" от МО вчера.На премиера Бойко Борисов и министъра на отбраната Николай Младенов са били демонстрирани двете модификации на "Пустинна котка" - транспортна и бойна.Вариантът Sand Cat Transport е снабден само с люк и побира до 7 души. По-интересен е вариантът Sand Cat Utility. На неговия купол е монтирана картечница, която води огън, без стрелецът да се излага на риск. Боецът избира и унищожава целите с помощта на екран и пулт в защитената кабина. Освен това оръжейната платформа на купола разполага и с камери за дневно и нощно наблюдение.Мощността на бронираните машини е 350 к.с. Те са предназначени за патрулна и охранителна дейност в рискови райони и военнополицейски мисии зад граница, каза висш военен. Според него доставените през миналата година 17 автомобила са показали отлични качества.

122

assen.alekov

преди 12 години

За зелен хайвер може да те прати и някой с жълто около устата.

121

Анонимен

преди 12 години

"Пустинни котки"- най-вероятно става дума за руските бойни джипове "Тигър". Поръчани са от арабите като алтернатива на "Хамър" но после ги отказват и сега руснаците ги продават в много държави под различни търговски наименования.

120

Анонимен

преди 12 години

вижте radio99bg, за да прочетете по-актуални мнения :-). Има доста неща, които не се казват по BTV и другите. Аз днеска бях цял ден на няколко км. от експлозиите. На живо беше доста по-страшно от колкото го показват на снимките. Представете си огън около 50-60метра високо. Огнени кълбета и т.н. Там работят около 40 човека, казаха 20 защото другите нямат договори. От тези 40 не знам колко са оцелели..н

119

пена кучката

преди 12 години

Ама този от снимката Тврминатор 5 ли е?Бати Арни,молим ти се смили се над бедните мафиозе бандите!Спри стрелбата с големата пушка,сичките се предаваме заедно с братя "Галеви" и "трактористо".............

118

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов незабавно на власт! Долу Боковата хунта!

117

Анонимен

преди 12 години

"Пустинни котки"-звучи ми също като "На гол тумбак чифте пищови".Много е мъжкарско!Малко ми е съмнително това за Горно Александрово-районът ми е познат, имам колега от Лозенец, но чак пък да са на 3 километра...

116

do 67

преди 12 години

kopirat Terminator

115

assen.alekov

преди 12 години

В каква Европа е ***? Смрад, ***, злоба, мизерия. упадъчни тикви, алчни ***... Нищо читаво като хора не е останало тука. *** си майката!

114

123

преди 12 години

Гледах новини и се наслушах на лъжи. Били проверявани редовно от КОС-хаха.Работя във фирма в която редовно се правят проверки от КОС-идват, дай тетрадката да се подпишем и ЧАО!Имали били сертификати ISO-хаха-идват проверяват по документи за проследимост и толкова-всичко е по документи, а в действителност всичко е "мижи кьорчо да те лажем"!Всички тези проверяващи са едни бюрократи ***, създадени от ЕС за да съществуват големите БЮРОКРАТИ в БРЮКСЕЛ!Аз мога да ям и криви краставици-режа си ги!

113

Анонимен

преди 12 години

143Като знаем какъв е Първият що се чудиш на Вторият?

112

Велика България

преди 12 години

Тук има 1-2 пъпчиви грозили, които плюят под всяка статия, пък било тя и за времето в Антарктида - жалък си (ти или вие двамата)!

111

Анонимен

преди 12 години

Сигурно са изгорели, нещастниците. Колкото по-примитивна става държавата, толкова повече ще се случват тези неща. Защо е частна тази фирма и какъв е този веселяшки мутрински тон на собственика?Веднага извикаха любимата лаборатория от Стара Загора, която даде резултат преди да е измерила нещо.Години наред лъжат за Змеево, защото и там някой частен "утилизиращ" си пълни голямата гуша за сметка на гражданите.Така измериха и в Нефтохим, че е чисто като в кабинета на Масларова.

110

Анонимен

преди 12 години

Дано са живи и здрави...

109

Анонимен

преди 12 години

"Багер прекъсна газопровод, фекален *** на плаж, противоградна ракета на покрива на магазин"Това е реалноста в Тикволандия.***

108

assen.alekov

преди 12 години

Всяко зло - за добро Един вагон дрънкал врели-некипели. Другите вагони го предупредили: -Искаш много да знаеш, обаче още утре ще те лашнат в някоя глуха линия. Като чул тези думи, дрънкащият вагон не скрил радостта си: - Нима не знаете, че там цари блажена тишина?!

107

Анонимен

преди 12 години

Тези земи наистина са прокълнати от траките! България ще пребъде, но само ако си върнем земите на Волжка България!

106

681

преди 12 години

Нека Бог да е с изчезналите и дано са живи и здрави. Нека се молим за тях.... За вас няма ли нещо свято бе, пубери злобни?