76

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ- Действат на сигурният принцип,една лъжа повторена сто пъти става истина!!!

75

San

преди 12 години

На тия ежедневни сеири на гербавите *** едва ли вече някой вярва. На комунист вяра да имам-е смешно. Крайно време е журналистите да публикуват списъци с имената на осъдените и ще блеснат измишльотините им в милиционерските сводки. То не бяха акции какви ли не.

74

Анонимен

преди 12 години

Цветанов пак прави съчинения! Матурите минаха г-н министър. Да се бяхте явили заедно с Боко, че да ви видим колко ви е акъла.

73

333

преди 12 години

Уважаеми др. Цветанов, не е ли по-добре вместо да менторствате, да попитате "идола" си за Сретан Йосич и за СИК. От него ще получите може би най-точната информация. А що се касае до БСП....нищо не се е променило от времето на Т.Ж., само дето сега се краде безконтролно от всички управляващи....темата е безкрайна и безплодна! Мислете за слизането от сцената.....

72

Vestnikarov

преди 12 години

***... bsp zapochna da si priznava...i si misli mai : priznat gryah e polovin gryah...

71

Цеци - а тъй.

преди 12 години

Е, на туй аз му викам масторска работа. От едно СРС г-н Цветанов разплете чорапа. Че де е бил толкоз години тоз Шерлок Холмс? Хубаво, че ГЕРБ дойдоха на власт, та да грейне звездата на страшилището на мафията. Свалям му шапка - нищо не му се опира. Всичко разкрива.Треперят бандьогите. Еле противниците на ГЕРБ. Еле на неудобните. Чувам, че от страх мафиотите дарения правили, апартаменчета се мъчили да му пробутат. Но той твърд: НЕ!!!! Малеееее страшен е !

70

НФБ

преди 12 години

гербенист преди 2 минутиПо-добре на власт да са нашите мутри,отколкото вашите! НЯМАМ ДУМИ ОТ ОТКРОВЕНИЕТО ТИ ЧЕ СТЕ МУТРИ!АЗ ЧИСТО И ПРОСТО НЕ ИСКАМ НИТО ЕДНИТЕ НИТО ДРУГИТЕ МУТРИ!НА ФАРИРАЛА ГЪРЦИЯ И ДНЕС ДИШАМЕ ПРАХТА!ПЕНСИИ ПО 700ЕВРО!ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ДЪРПАТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЗА СТРАНАТА А НИЕ ИЗНАСЯМЕ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЧРЕЗ ОЖФШОРКИТЕ НА ДОН БОКО И ПРИЯТЕЛИ ЧЕРВЕНИ ЗЕЛЕНИ...БЕНБЕНИ!РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ЦВЕТА НА МУТРИТЕ ИМА БОРИЧКАНЕ ЗА КОКАЛА!

69

но комент

преди 12 години

що така уйкилийкс и цру не знаят че мафията е бсп ами сочат бат боко за тартор на наркомафията и прането на пари в бг?добре че досега беше корумпирания уорлик да му осигурява чадър, ами като го усетиха от фбр и си го взеха, сега какво ще правят бат боко и цветанчо?

68

Анонимен

преди 12 години

Свърши времето на синьо- червената мъгла, когато се сменяха на властта и се пазеха едни други

67

анонимен

преди 12 години

Трета година гледаме филма "Да разлаеш кучетата" ,а резултатът е все по-лош,.

66

Дядо Петър

преди 12 години

Крайно време е вече всеки, който има нещо друго в главата си, освен въздух под налягане, да разбере, ЧЕ БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, АТАКА, РЗС И Т.Н. СА ГЛАВИ НА ВСЕ СЪЩАТА ЧЕРВЕНА ХИДРА, ОТ КОЯТО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ.И че "титаничната" битка на Рапона със СтаниШеф и Доган е само едно шоу за олиго-френи.

65

споко

преди 12 години

Споко, след няколко месеца боко и цветанов ще са пи берлускони и саркози-на бунището, и подсъдими!

64

Анонимен

преди 12 години

Цветанов не казва нищо ново, кой не знае, че мафията, това е БСП

63

от 69 до 70

преди 12 години

Абе пич аз никъде не ти казвам да си затваряш устата. А ти на мен ми казваш. КОЙ СЕГА Е ПО-ГОЛЯМ КОМУНИСТ?????

62

Анонимен

преди 12 години

Всичко това е театър за простия електорат. Нали трябва да го захранват с нужната доза омраза към противника! Само че кой е противникът????

61

но комент

преди 12 години

На гербаджийските пи-ар акции само лудите вече се връзват.

60

гербенист

преди 12 години

По-добре на власт да са нашите мутри,отколкото вашите!

59

До 68

преди 12 години

Не че нещо съм за комунистите и не че днешните комунисти са комунисти, защото според мен те са върли капиталисти. Но по време на комунизма в България ромите бяха добре устроени и работеха. Дори те самите милеят за бай Тошевото време. Демокрацията видиш ли обаче направи тези хора в гладни групи, които се препитават основно с кражби и грабежи, живеещи като кучета в условия на нулева хигиена. Законите на демокрацията даде такива предпоставки. Безнаказаноста и стимулацията на своеволията правят това

58

на комент

преди 12 години

Аз на Цветанов не вярвам.повече вярвам на уйки лишйкс и цру-а те написали едни работи за боко-амфетамини, връзки с престъпния свят.Цецо врещи сега на принципа-крадеца вика дръжте крадеца.

57

но комент

преди 12 години

Сина на шофьора на Григор Шопов-шефа на Дс ,станал антикомунист!Боже ,какъв човек трябва да си за да вярваш на това?