204

Вейсал

преди 12 години

В България, навярно, хидроинженерите не стават и за *** за зеле, щом човек без образование в тая област е по-добър от тях. Или са всичко на всичко девет, а за Доган остава десетото място. Бе аз що не се пробвам също някъде? Може да "ударя кьоравото".

203

Исмаил

преди 12 години

Бойко футболист на годината и художник.Стоичков -професор.Калинка със средно управлява милиарди.Красьо Черничкия с научни титли.Професор Вучков самозванец.Агенти учили история на кумонизма все още пишат учебници(Г Марков и Б Димитров все в Созопол намира артефакти)Защо да не може г-н Доган да е хидроинжинер?Има талант човека и го е развил.

202

Анонимен

преди 12 години

Ахмед Доган се е доказал като "много добър гинеколог, сред 10-те най-добри в България".

201

Анонимен

преди 12 години

Скъпи пиари представят този политик за божа кравичка,а всъщност става дума за вълка, накичил се с бонето на бабата на Червената шапчица.

200

Анонимен

преди 12 години

Вълканов покажи на българското общество документа, който приравнява по знания твоя сол *** Доган на специалистите, дали 5 години от живота си да учат нещо професионално! Някои хора са гениални, но гениалността е 5%, а другите 95% са зверски труд! не съм чуял приятелчето да с еизкава от парламента където се води на работа в последните 15 години! явно е зает с нещо много голямо в хидроенергетиката! как да открадне следващите си 2 млн.

199

Анонимен

преди 12 години

Може човек да е учил едно, а пък после да се реализира в друга насока.Аз например знам кой е най-големият агроном в България отгледал най-големия плодов зеленчук под непрестанните грижи на БКП и мъдрите съвети на бай Тошо, а не е завършил агрономство.

198

Анонимен

преди 12 години

Доган управлява България той е министъра в сянка.Как си обяснявате парадокса Евро проекти-магистрали да се строят с НЕевропейска Турция той еуредил тия фирми да вземат процент от субсидията ни

197

БКП

преди 12 години

"Първите проучвания за язовир "Тунджа" са на Ахмед Доган. През 2005 година ни събра, направихме заедно проектно проучване", поясни Николай Вълканов. "Такъв язовир е нужен и на България, и на Турция. Вълканов, Вълканов, нещо се *** и ще вземем да те отсвирим от БКП. Просто преиграваш, а това на никой партиен секретар не е приятно, но ти си го знаеш де.

196

ДО 274

преди 12 години

Исмаиле, само защото имам много приятели между турците и тук, и в Турция се въздържам да не кажа по твой адрес нещо, което ще прозвучи расистко! Но ще го кажа по меко: съжал;явам те, че цял живот досега си бил захлюпена керемида! Можеш само да башкаш като египетски роб и си оскотял до там, че да боготвориш бича който ти сваля по 15 кожи от гърба всеки ден! не случайно измежду вас не се пръква даже и семка интелигенция!

195

Vanya

преди 12 години

До 256 - анонимния от МанхатънСмахчо, вече няколко години се хвалиш колко си преуспял. Ако беше истина, нямаше да си денонощно в чата и да се самоизтъкваш. Нещо ти хлопа и вероятно Манхатън и Уол Стрийт са само в главата ти

194

Анонимен

преди 12 години

Всеки архитект,конструктор има документ удостоверяващ правото и правоспособността му,има номер,подпис,печат.Всеки архитектурен и конструктивен проект завършва с печата с всички необходими данни удостоверяващи правоспособността,дори за една ограда се изисква такъв конструктивен проект,а на Доган кой и на какви основания вмени конструктивни права,моля изнесете номера на лиценза?!Това,че носи *** в чантата си не го прави хидромелиоратор,прави го неграмотен лъжец.

193

Анонимен

преди 12 години

ПОДКРЕПЯМ 272! ИМА КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ И КАМАРА НА ИНЖЕНЕРИТЕ! КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ КОЛЕГИ? ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗАЕТИ, ЧЕ НЯКОЙ НЕ МОЖЕ Д АИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ ЯСНО И НА *** ЕЗИК, ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ПАРТОКРАЦИЯТА, НА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ДИЛЕТАНТЩИНАТА! НА ЗАПАД КОГАТО С ЕКАЖЕ ИНЖЕНЕР ТЕ ГЛЕДАТ КАТО БОЖЕСТВО! ТУК НЯКОИ ХОРА КАЗВАХА ПРЕДИ ИНЖЕНЕРЧЕТА НА ХОРА, ПОСВЕТИЛИ 5 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ НА УЧЕНЕ, А НЕ НА ДЕНОНОЩНИ КУПОНИ!

192

Анонимен

преди 12 години

Нагли,нахални,жестоки и коварни бандити,а не "хидроинженери"Бог да пази България!А М И Н !

191

Исмаил

преди 12 години

Ахмет Доган е пич!Само ДПС.

190

Анонимен

преди 12 години

Мислихте че Бойко ще направи нещо на Сокола ,нищп такова,Бойко е просто "на власт" да запуши недоволството че ДПС ни управлява дори сега........

189

Гражданин

преди 12 години

Предлагам истинските умове в бранша, катедра "Хидроинженирство" от УАСГ и енергетиците в България да се разграничат от своя колега "светило в бранша" Ахмед Доган. Това принизяване на тази професия е цинизъм и кощунство !

188

Анонимен

преди 12 години

Не знам, но е тежко да живееш в държава, управлявана отново от бившите служби; некадърност, некомпетентност, злоба, дребнавост и въпреки това да обичаш държавата си. Страшно е за такива като мен тук.

187

Горо гащата

преди 12 години

Пълна пародия на държава, на запад тоя резак отдавна щеше да гние в затвора до живот

186

Анонимен

преди 12 години

Н. Вълканов официално обяви българите за *** с изказвнето си, че "Ахмед Доган се е доказал като много добър хидроинженер, сред 10-те най-добри в България."! Не знам той какъв инженер е, но истински професионалист не може по такъв начин да принизява своята професия, знания, авторитет и тези на гилдията като цяло! Нека отиде да го заяви това в Германия например и да види какви ще са реакциите...

185

anonimenт

преди 12 години

тези двамата отдавна трябваше да са в затвора,и да им конфискуват цялото имущество.то бива наглост но толкова не бива.