100

томас

преди 11 години

Готин тип си чета ти коментарите доста пъти , наистина имаш добра обща култура.Не може всеки да разбира от всичко ,но тоя си деиства тролски и мен ме ядосва защото е сериозна тема ,не е чалгарски изцепки нит поредния обран бюджет и крадливи политици.Става въпрос за една институция.

99

Томас

преди 11 години

97Не са ми смешни такива - не мога да се смея на падението им - поне малко да искат да чуват - ама не искат. Един мой учител казваше за жените да е *** да им го набиеш, а то акъл как да им го налееш.

98

Do TOMAS

преди 11 години

Hey ***, kvi gi pises tiya dni be, da ne si ostanal bez rabota? ili ey taka samo gnusis naokolo *** mrisno,

97

Томас

преди 11 години

96Може - и без основи да карате - що да не може.

96

до 95

преди 11 години

Братко набожний, извинявай, но си набожен комичен ***. Така става ли?

95

Ognen

преди 11 години

Tuk zemetresenie dnes udre navodneniye, a kvo vdugiden? may uragan

94

Откривател

преди 11 години

До 81.Явно нямаш идея какво е "емпиричен"... :)*** гласувай пак за Бойко и се напий в чалготеката...

93

до Томас

преди 11 години

Мани ги тия разбратели единя строил с пясък ама забравил да тури цимент другия строил замък на плажа хахаха .

92

до 91

преди 11 години

Е, не знам за желязо, знам само че къщите които строим ..основите им ги заливаме с бетон. И пак държат да ти кажа. То може в основите и умряла котка да сложиш....

91

Томас

преди 11 години

92Използването на обиди само показва само безсилие

90

Томас

преди 11 години

88За противоземетръсни шайби да си чувал? *** иска да лови риба със сухо дупе - ако може само с камъни да мине - ама не става.

89

до 87

преди 11 години

Учудващо, но не поради тази причина не се слага морски пясък в бетона. Солта (хлорид) взаимодейства с компонентите на циментовия камък, като образува сравнително лесно разтворими съединения, които впоследствие се разтварят. По този начин полученият бетон има в пъти по-малка якост, от предвидената

88

до 90

преди 11 години

Не, това за морето и МОРСИТЕ ДЪЛБИНИ особено не е иронично??????От Морските дълбини ще вадят пясък за бетон? МуаахахаххИ ти това ако не го разбереш че е бъзик, трябва да си наистина най-големият ***....впрочем ти си такъв де!)))Искрено ме развесели тази вечер набожний!

87

Томас

преди 11 години

88Недей приказва простотии - ще ти се смеят хората, че в основите на сградите се слагало само бетон - слага и се и желязо - и то дебело - рифелово и по много. Правят се бигли - ако знаеш какво е бигли, които се навързват на дълги железа.

86

Томас

преди 11 години

83Понякога е по-добре да си държиш устата затворена, и да те мислят за ***, отколкото да я отвориш и да го докажеш...Не виждам на какво се смееш. Казал бил иронично.

85

до 86

преди 11 години

Ако искаш слагай арматура ако искаш недей щом смяташ че може първо да се излее бетона после да се пъхне арматурата така направи.

84

до 86

преди 11 години

Състава на бетона е??????И арматура ли? Защото нищо не сме казвали преди за плочите. Само за бетона, ***! и стана въпрос за бетона точно заради основите на сградите в които се излива именно само бетон, а понякога пожеш да сложиш някой голям камък за пулнеж докато се лее в основите.

83

до Томас номер 79

преди 11 години

Класната ти е излъгала морския пясък е забранен защото солта разяжда арматурата.

82

до 82

преди 11 години

***, аз да съм обяснявал как се прави плоча? Обясних какво има в бетона и къде се залива....върху арматура. Много ясно че ще има кофраж тази плоча...ама кофража не е част после от плочата а се маха.

81

Анонимен

преди 11 години

*** си ама ще те науча от гледане в интернет:)Шило -къртач - видия-перфоратор.Хилти е марка.Бетон само в основите ,другото е стоманобетон има 1000 вида с добавки и пластификатори за почти всичко .Мога да ти наяиша цели 200 страници ,но ако имаш желание сам ще си намериш информацията.Технолог не съм но имам добри познания ,затова и не пречете поне на хората които работата им е повече от просташкото ниво в което е цялата държава.