39

Hollywood Jack

преди 12 години

Секси пеперудки.

38

клиент

преди 12 години

Нормално е, който не се отчита на ГЕРБ, бива първо предупреден, а после отстранен. Такава е системата по цял свят. Само ще кажа, че в София има над 200 клуба с ***, които никога не са проверявани, а офертите им ги има из целия интернет.

37

Анонимен

преди 12 години

Управляващите разрешават само масажи с нещастен край в полицията! Всичко друго е незаконно!

36

Анонимен

преди 12 години

Всичката Мара втасала та до това опряхме. Абе там никой никого насила не води бре! Това ли са ви проблемите?? Или не ви пуснаха безплатно та показни наказания правите...:)

35

Badi

преди 12 години

Da im e.. maikite na MVR i BB i na si4kite

34

Анонимен

преди 12 години

кой па е пострадал, *** накриво ли са му ударили, що ли?!

33

Анонимен

преди 12 години

"собственика на фирмата и на неговия съучастник"Ха, много добре звучи това :) нещо подобно на министър-председателя и неговия съучастник :):)

32

Бг

преди 12 години

Такива са ни ценностите в Бг ----цигния до шия !Само далавера и търгаш в Бг ,вече 23 г.Няма образование ,няма култура ,няма Съд. система ,....НЯМА И ДЪРЖАВА !Българите в Бг работят ,само за ---ПОЛИТИЦИ И ***!ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЕ ШИРИ ---*** ----ФАКТ!

31

76

преди 12 години

Бравос, най-после някое много умно ченге е успяло да си включи компаи и да направи гениални разкрития или генитални!

30

Анонимен

преди 12 години

България се върна в 90 - те на рекета от мутри само , че в момента мутрата е на държавна служба , който не киха в партийната/ЕООД-ГЕРБ/ касичка лошо му су пише от проверки на НАП,НОИ, МВР и данъчни

29

:)

преди 12 години

На това му викам прах в очите + премахване на конкуренцията ! 4 клуба в 3 града :) То само в София са хиляда сигурно... ама си плащат, явно :)

28

хохолан

преди 12 години

не ви прочетох добре надолу -има и възмутени че не са отръшкали всички клубове -обявявам ви за *** и недоразвити-завиите се с по три родопски одеяла и трайте *** балкански

27

пострадалия

преди 12 години

"Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване" Изпратили са служители под прикритие, а те сигурно са поискали голяма отстъпка за "масаж", на която собствениците не били съгласни и униформените са ги предали на прокурора заедно с веществените доказателства, а именно 3 чифта прашки, камшик и пухени белезници, освен това и туба лубрикант с неясно предназначение!

26

хохолан

преди 12 години

айде сега вече се възмутих -цигарите ракията сега и щастливия край -явно са останали само гейове в тая държава -вие всички сте гейове щом търпите това -меки киткиииии

25

do yasen 11

преди 12 години

Ti si kato vlakat Strela za Bulgaria ,idvash i v poveche.Vednaga zaminavay nazapad she pechelish mnogo s takiva idei .

24

Анонимен

преди 12 години

Какви магистрали им построиха от ГЕРБ, те по клубове се тъпчат! Айде да излизат на свеж въздух...

23

ПОСТРАДАЛ

преди 12 години

"Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност" Пострадалите са предимно мъже, които са били разкрити от съпругите си, в следствие на което са получили удар с тиган и точилка!

22

Анонимен

преди 12 години

Нормално да ги затвярят тия места, нали сега разкриват нови по новите магистрали!!!!!

21

Възмутен

преди 12 години

Ей големи разкрития, голямо нещо. Тия от МВР са направо велики щом са успели да разкрият цели 4 помещения за масажи. А в същото време интернет сайтовете за обяви за пълни със ДЕСЕТКИ обяви за *** - с ценоразписи по вид на услугата, че дори снимки. Тях обаче явно никой полицай не ги разкрива....

20

Анонимен

преди 12 години

Дано не са секнали някой точно на щастливия край...много гадно ще е.