53

БГ боклуци

преди 12 години

Що толкова минуси бре ***?Дъщерята е лекар,знае неколко езика и втората и специалност е педагогика.След като тук само *** милиционере-червени фашисти се тачат защо недоволствате?

52

до 57

преди 12 години

Съжалявам, но да беше си записал образа на Брайвик в съда. Споко, след 25 години ще излезе на свобода и лично ще му вземеш автограф! Ако аз съм наблизо там, също бих го направил и ще му стисна ръката.

51

анонимен

преди 12 години

хубавите неща се случват..но в белите държави..а не тук..всичко тук е прогнило и проядено в съдебната ни система..гледайте господа съдии и се учете на изпълнение а не на шикалкавене кой ще кихне повече..ше се оправим но друг път..браво на майката че е отстояла правата си и на тамошният съд..и от татък ЕС да минем..пак сме си ***

50

Анонимен

преди 12 години

Някоя по- актуална снимка?

49

до 54

преди 12 години

Ти четеш за психично болните според теб, но и теб те четат ОВЦА премирена. Именно заради такива като теб скапани овце с робско мислене сме в тази дупка и Тиквата и сие си правят гаргара с нас. А може би си Гербаджийски ***? Пардон..Гробаджийски?***!

48

БГ боклуци

преди 12 години

*** ***!Тя е обречена,но защо е унищожила и сина си?Аз моята *** я отсвирих веднага след като се противопостави дъщерята да замине за USA.Имам си и внук Хамериканец,нека да го върнат у *** БГ,ама онези черните с шарените дрешки много лошо бият и *** *** не признават!Сега си живуркам с една даскалица,а усойницата я лаят лициците щот е *** на ДС!

47

Анонимен

преди 12 години

Чета за ония норвежки психо.По комернтарите Ви за него съдя ,че в много от коментиращите има доста празно място между ушите.

46

Анонимен

преди 12 години

Това беше историята, в която всички живееха в различни страни, и в която нищо не беше ясно. Да е здраво и щастливо детето! Другото не е важно.

45

най-добре

преди 12 години

Да вземе и майката да си остане при тях в Нова Зеландия. Да е добре и тя и детето.

44

...

преди 12 години

Миличката!!Не искам дори да си представя през какъв ад е минала тази жена! Слава Богу има правосъдие все някъде!! Дано възможно най-скоро замине и си прегърне детенцето..., защото много други майки на отвлечени по този начин деца, нямат тази възможност..

43

Майка

преди 12 години

Роди Брайвик 2, 6, 10,1000....- спаси България!

42

Анонимен

преди 12 години

съдейки по коментарите, явно доста хора не са случили на майки. и ме е страх да си представя как възпитават децата си

41

Анонимен

преди 12 години

Питам се,вас нещо може ли да ви зарадва?Защо това,защо онова?Всичко е добре,щом краят е добър!

40

Анонимен

преди 12 години

На снимката малучгана прилича на Брайвик в детските си години.Дай Боже всяка българска майка роди по един такъв Брайвик, че вече не се търпи тази колака е която живеем.

39

Анонимен

преди 12 години

Decata sa nai- vajnoto i skupo neshto! Kakvo budeshte shte ima tova dete v bg? Mai ne e mnogo hubavo za deteto,che se pribira!

38

Анонимен

преди 12 години

Не съм съдия, не пиша с цел да съдя някого. В живота всеки прави своя избор. Но си задавам два-три въпроса. Защо майката е оставила сина си на грижите на своя баща, а не се грижи сама за него. Особено след като е "самотен родител". Защо по никакъв начин не е информирала бащата? Все пак, той има право да знае, че има дете. Пак казвам, не съдя, но не мога да приема родител, който, независимо от мотивите, ражда дете и го оставя за отглеждане.

37

Анонимен

преди 12 години

Защо си мислите,че простаците се развъждат само в България?Простаци има навсякъде,само,че в България са малко повечко!

36

Анонимен

преди 12 години

Поздравявам екипа на днес.бг и всичките техни почетатели с песента на невероятната им дива,от филма танцуващата с мечкиМаринова Яхабиби жутем.Какво да кажа за новината?-Много е тъжно,но аз също не съм избирал родителите си

35

Анонимен

преди 12 години

"Сега тя.... до далечния "КОНТИНЕНТ"....?!Коя умна глава измисли новия осми "континент "Нова Зеландия"?Да не би Румето Желева да е писала статията?

34

Анонимен

преди 12 години

Грозната и проста попова такава ще си и умре!Радвам се за майката и детето!Браво на Новозенландските магистрати!