39

сом

преди 12 години

Американци или евреи,няма кой друг да е създал този вирус.

38

Ревящия гъз

преди 12 години

Не знам защо всяка тема се превръща на дебат за политиката и народа на РБ. Тук става на въпрос за компютърен вирус а вие отново го обърнахте на кой по калпав от другия и кой бил виновен за края на света...

37

Анонимен

преди 12 години

36Да ти имам и образованието и грамотността...

36

Мики

преди 12 години

Аз от компютри не разбирам ама с положителност вирусът е създаден от китайското правителство щот и те *** от иранската ядрена програма, страните от ОПЕК и от евреите. Колкото за повечето вируси, те се създават от компаниите за антивирусни програми, за да им вървят продуктите. Като при всички-борба за оцеляване на пазара.

35

Рекс до 36

преди 12 години

Да прави си, макар че трудно ти се чете латиницата, май в германия сте по неграмотни от нас в Канада. Курсове записах вече, а и за хомосексуалист в Канада се пробива лесно. Жена ми се върна с двете ми деца в България, но не съм я чувал, не искам да имам нищо общо с онези комунисти там. сега ви оставям, че ме чака цял куп чинии !

34

Анонимен

преди 12 години

28, добре съм запознат със случая : ) Нещата не са точно такива, каквито ги описваш, но хайде - няма за какво да спорим. Ползвали ли са Lin дистро? Да. Ударени ли са, заради слабост във Lin дистрото? Да.Ако продължаваш да си държиш на твоето - добре. Регистрирай се в няколко от правилните форуми(платени, съжалявам, ще трябва да се бръкнеш малко wmz/lr) и споели с всички "Lin e непробиваем", за да предизвикаш вълна от счупени клавиатури, несмогнали да продължат да пишат символите "х" и "а".

33

do 32

преди 12 години

Az jiweq sy6to nawyn i s komunisti i prostaci ne mi se zanimawa we4e. Wzeh si w Germaniq obrazowanieto i hlqb si imam w rycete. Kato sybere6 malko kapital ot rabotata si, zapi6i nqkakwi kursowi za specialisti. Ne e zadyljitelno da e wis6e obrazowanie. Razwiwaj se, 6te widi6, 4e horata nawyn sa gotowi da ti pomagat w razwitieto ti, za razlika ot zawistliwite w bg. Jiwej si jiwota i izob6to ne misli kakwo stawa w bg. Samo po prikazkite w tozi forum moje6 da si wadi6 pouka.

32

Анонимен

преди 12 години

Dnes-a ме изумяват с всеки изминал ден колко а бавни..

31

Анонимен

преди 12 години

Моля недейте да пишете глупости, че лесно ще хакнете Linux. Сред четящите (и пишещ вече заради неграмотността ви), има хора с множество сертификати за мрежова сигурност, в това число и всички (!) на BackTrack.

30

Рекс

преди 12 години

След ужасната случка с моето семейство избягах на запад . Да страхливец съм, но не успях да заобичам собствената си плът и кръв, собственото си племе, за всичко ми беше виновен комунизма и българите . Наивен ако искайте ме наречете, но не знаете какво преживя бедното ми семейство. Сега ми е по добре като мия чинии в Канада !

29

Анонимен

преди 12 години

29 и на това има лек - просто слушаш какъв трафик ти излиза от компютъра, на къде отива и запушваш пробойната. Не е толко трудно да хванеш в паметта променливите на пробрамата, от там да стигнеш до библиотеките и във Windows. Малка редакция на съдържанието и те просто спират да работят.

28

до 27

преди 12 години

Каква Русия бе ? Хахаха руснаците още не могат да произведат едно ножче за бръснене и четка за зъби били играч в кибервойните ще падна от смях !!!

27

Анонимен

преди 12 години

Няма да се учудя ако Microsoft под натиска на ФБР са вградили във всеки Windows има по една таква скрита програма, която прави screenshots и да записва разговори. Разбира се никоя антивирусна програма не я засича като вирус, защото Микрософт са я маскирали като нормален за операционната система процес. Щом кода е скрит от теб - нямай вяра на никой. Особено пък на хамериканците.

26

Анонимен

преди 12 години

25, много се извинявам, но си абсолютно незапознат за случая с пробива при Visa. Там имаше техен сървър, който е имал недокументиран бъг и благодарение на него са успели да вземат root права с препълване на темпорален файл. Ще ти инсталирам един гол и ненастроен Debian 6.0. Ще пусна само логовете. Няма да му слагам firewall. После ще чета логовете и ще ти се смея. :)

25

Чиновник

преди 12 години

Гледам тук са се събрали най- големите светила в програмирането и историята на комунизма.

24

Анонимен

преди 12 години

Що се карате за глупости? Провбиви има както на Win, така и на Lin - неоспоримо. И на двете места се стараят да ги запушват. Просто потребителите на Win са повече(като крайна цифра) и представляват по-голям интерес за атака, следователно и пробивите са по-големи там.А да се твърди, че Linux или каквато и да е друга система е непробиваема е много наивно. Сещаш ли се Visa как я събориха? И й събраха 11% от информацията за ВСИЧКИ издадени и валидни карти? E, тя беше на Lin. Няма гаранции. Ако представляваш интерес, ще ти намерят цаката, без значение какви защити/ос ползваш.

23

Анонимен

преди 12 години

22, като си зад голямата вода, сигурно се мислиш и за гей от висшето им общество. Нека да ти разбия илюзиите: останал си си обикновен ***...

22

Анонимен

преди 12 години

Имах подозрение, че може би компютъра ми е заразен с вирус. Гледам някакъв паразитен трафик от някакви директории на единия ми харрдиск отиват незнайно къде в Америка. Съдържанието не беше криптирано и какво да видя - подбрани филми от HD порно колекцията ми се точат натам. Сега въпроса е така и така го теглят, как да накарам трафика да се отчита като seed на тракера, от където съм го дръпнал? Някой има ли идея?

21

Рекс

преди 12 години

17 *** комунистическа, имай поне долеста да си пишеш собствения ник, а не да използваш моя и да лъжеш, както си правил цял живот. Аз живея от 12 години зад голямата вода и ме боли ***, за подобни кремълски *** като теб и без това вече сте на изчезване, след още 20 години когато стана на 50 няма да ви има изобщо.

20

Анонимен

преди 12 години

От наща администрация освен долупосочените ще снимат и невероятни Ферми, яко виртуален добив на зеле и кралски репи :))