35

Анонимен

преди 11 години

до 29 Напротив мой човек , точно обратното въпреки че не е задължително непременно да е критерий

34

С. Лавров

преди 11 години

Изказването на външен министър на дадена страна може да се приеме за сериозно само тогава, когато същата тази държава притежава силна армия и флот. България няма нито едно от двете, затова изаявлението на Младенов звучи комично или по-скоро трагикомично.

33

Анонимен

преди 11 години

Не знам защо непрекъснато търсите под вола теле , нямате ли представа от история , не знаете ли какво са правили Кадафи, Садам , Милошевич , какво се случва в Северна корея , какво е било на времето в СССР по времето на Сталин , що за хора сте , честно не мога да ви разбера. Имате ли представа от мнението на самите сирийци , които а в нашата страна , но не служителите на посолството , а тези с дюнерите например , отидете в центъра на софия и ще видите нагледна какво им е мнението.

32

Анонимен

преди 11 години

Щом външния ни министър е евреин, значи от тая държава нищо не става! Чакаме поетапно изчезване на българите и заселване на Бг с евреи. Отдавана се продават земи и паспорти на "избраните". Срам ме е че съм българин.

31

monah681

преди 11 години

hm...shte imam shte ima voina..ria kakvo prévaut sus svoite deca i jeni...kakvo li shte pravyat a nashite voinici...

30

Анонимен

преди 11 години

до 34 напротив мой човек , тези които ги беше събрал в София утре ще управляват в Сирия и защо да не бъдеме в отлични отношения с тях.

29

Анонимен

преди 11 години

така или иначе Асад трябва да си ходи , особено след това което се случи.

28

наблюдател

преди 11 години

Хора колкото и да е жалко и трагично,ще трябва една нова война за да се оправи света от тази криза.Определено войната ще бъде на арабският полуостров.Нашите "мили"партньори от Америка,правят всичко възможно за това да се случи.Наистина много жалко :(((((((

27

ЩО?

преди 11 години

ЩО?

26

Анонимен

преди 11 години

30 - чий анализ, на НАТО? Хайде стига глупости. И откъде си толкова сигурен, че НАТО не може да уреди така, че снаряда да бъде изстрелян от там? Да не говорим, че между един снаряд и над година убийства има голяма разлика. Ама кво ли ти обяснявам, ти ако беше способен да разбираш щеше най-малкото да си наясно каква е крайната цел на НАТО и на кой точно служи...

25

Анонимен

преди 11 години

Избиването на над 100 човека цивилни преди дни няма как да е извършено от правителствените войски, защото и на най-малоумния арабин му е ясно какво ще се случи като отговор, а зверството е извършено от преоблечени бунтовници за да провокират Запада да вземе по-сериозни мерки за свалянето на режима! Сигурен съм, че това го знаят и западните военни, но тази лъжа ги устройва напълно и за това сега ще се възползват за да ударят правителствените войски. А така само ще подпомогнат на крайния ислямизъм да завладее и Сирия! Защото при този т.н. режим крайните ислямисти бяха по затворите, а сега същите са на свобода и скоро ще вземат властта и Сирия ще се превърне в поредния Иран. Ще усили обръча от ислямистки страни около Израел, целта на които е унищожаването на Израел, който ще бъде нападнат, а това скоро ще доведе до война в Близкия Изток, която със сигурност ще прерасне в световна! А *** се кефяха, че падна Кадафи, скоро ще падне и Сирия, а заедно с Египет и Ливан ще образуват новия ислямистки алианс и това благодарение на малоумната политика на САЩ и Европа!

24

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм нито комунист, нито демократ, уви, не съм достатъчно *** да се вържа на който и да е от тия плиткоумни фарсове. Не съм фен на диктаторските режими, нито фен на капиталистическите режими. Не удобрявам действията на Асад, да не говорим, че съм леко русофоб, и въшреки това съм 100% сигурен, че всичките тия жестоки убийства идват от любимите ви западни сили, които не са нищо повече от кучетата нма Ционизма. В Сирия не се бият добри срещу лоши, както бе в Либия, голямо зло измества по-малко

23

Стратег

преди 11 години

Сирия ще стане плацдарм за нападението срещу Иран.

22

Chiko

преди 11 години

Както винаги само руснаците и комунистите подкрепят режима на диктаторите и не проумяват, че това е краят на Башар Асад, колкото и да се опъват.

21

Анонимен

преди 11 години

21 - под нормалния свят имаш предвид медиите, които пишат квото им се каже, че да може да излъжат балъци като тебе. Не трябва много акъл да се сетиш кой ги извършва тия жестоки убийства, ама явно твоя не стига за тая проста задача... Нека да ти помогна - КОЙ печели от тия убийства? Каузата да се въвлече НАТО, с цел свалянето на режима на Асад. Не вярвам Асад да е *** колкото тебе сам да си черни името в момент, в който целия свят гледа.

20

Deko

преди 11 години

Сирия е поред след Либия, само дето се протака време и се дават невинни жертви.

19

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е НАТО да приключи с поредната комунистическа крепост, което убеден съм ще се случи в скоро време.

18

Анонимен

преди 11 години

Този министър продължава да е неадекватен. Що не излезе да каже "САЩ си търси повод да нападне Сирия, а ние сме се вързали в НАТО, така че трябва да подкрепяме такива глупости. Вече нямаме армия и трябва да слушкаме, за да не ни 'освободят' набързо от незнаен враг". Ей тогава ще го призная за точен човек. Ама докато стои и говори откровени простотии - как да не му теглиш една хубаво българско пожелание за майка му?!?

17

Анонимен

преди 11 години

*** пак пищят аххаха кво искате бе *** браво на Младенов , нормалния свят е на страната на Сирийската опозиция само другаря *** подкрепя сатрапа убиец на деца асад.

16

пак аз

преди 11 години

Аз знаам кои са собствениците и не са *** В МГИ сигурно имат адреса на доцента-собственик който отдавна е пенсионер да ни осветли докога ще се гняви мината и има ли опасност от пожар като в Бобов дол? Не се мъчи да приличаш на *** -не минава! Вече гледах един пироман как за 2 месеца пали три пъти една къща сега тоя пироман докога ще кротува Газолина много неприятности създаде и накрая ще ни остави на гола полана ако не ни събори в морето Как се спира тектонична война ?Кому пречим на трае