26

KOKO

преди 12 години

Запада обучава ислямисти в косово и ги изпраща в сирия за да свалят башар,защото Русия държи башар заради влиянието им в азия,да ама евреите за да ударят иран трябва да вземат северния коридор през сирия,само че башар и путин не ги пускат.Циялата история е заради ционистите които искат да контролират света,а това че в сирия се избиват хрисияни на никoй освен на путин не му пука.Защо Путин изпрати в чикаго Медведев на срещата на Г8...!?

25

Анонимен

преди 12 години

Беше съобщено, че в Сирия има ирански бригади.А това са върлите врагове на евреите и ... нашето министърче еврейче действа, ама не в полза на България.

24

9689

преди 12 години

Тези масови убийства ги организират тези които ще спечелят от смяната на Асад.Мислете.

23

AHA

преди 12 години

еврейското ликенце никалаи,трябва да го изгоним,защото България не е нито Франция,нито Германия нито Англия.Пожарникаря докога ще изпълнява заповедите на адолф...?

22

MrTau

преди 12 години

Според мен, все още не може да се потвърди със сигурност кой стои зад зверствата в Сирия. Възможно е да са и талибани, чиято цел е хаосът, където се чувстват най-защитени. В техен интерес е държавата да се отслаби за да могат по-лесно да настъпват. Изключително трудно е положението там. Без доказателства не може да се съди според мен.

21

Анонимен

преди 12 години

нашето момче вкарва шеврон,бп,шел......в кошарката и светлото бъдеще е осигурено за още 200 години.хубаво.но путин не е ***.има и сериозни аргументи--искандер,булава и т.н....може ли маите все пак да са прави донякъде и г-н младенов да му бутнат дувара дето го целува при пръв удобен случаи??

20

анонимен

преди 12 години

Само не можах да разбера , защо се бият срещу Сирийският Премиер Асад?Защото американците не го харесват???

19

Анонимен

преди 12 години

това е евро-атлантич.солидарност в защита на чифутските интереси .руснаците имат база и интереси там и казаха на хилари да спре с цветните си революции до там.не знам до колко са твърди в намеренията си,но маи нямат голям избор---ако юзраел прилапа и иранските нефт и газ ще могат да контролират цените на пазара--например сриват цената на нефта за около година ,две и руснаците духат супата/разчитат на приходите от продажбата на нефт и газ/.путин пада от власт и слагаме наше момче,с тюбетеика.

18

osata

преди 12 години

Стъпка по стъпка наближават военните действия в Сирия. Началото вече е сложено. Погубени млади хора, почернени семейства, нещастни деца, скръб и сълзи. Човешката алчност и откровения цинизъм са достигнали вече невиждани размери. Не това е пътят за усъвършенстване на човечеството.

17

АЙДЕ

преди 12 години

Прочетох гениален коментар.Младенов, защо не изгониш РУСКИЯ посланик? Ъм? Отворко и бабаит такъв.Нещастно правителство!

16

гражданин

преди 12 години

за първи път превествам нещо извършено от това правителство....

15

Гошо Тъпото

преди 12 години

Този Асад,като не е способен да въдвори...ред в държавата,в която държи огромна армия иполиция за какво е там,за лукова глава ли.Какво са виновни мирните граждани.Длъжен е със силите на държавният апарат,да разкрие престъпниците,ако не е той самият...такъв.

14

Артилерист

преди 12 години

Че американците използват боеприпаси с обеднен уран - това е ясно, но че сирийските оръдия са заредени с ножове - това е странно.

13

до 6

преди 12 години

Освен че е племенник на др. Петър Младенов външния министър е и братовчед на Николай Русинов - Чеци, убиеца на Яна, така грижливо скатаван от МВР доста време.

12

Анонимен

преди 12 години

А защо не изгоним и руския посланик?

11

до тъпото

преди 12 години

Много американска телевизия гледаш, драги, ама нали си тъпо, друга няма да схванеш....Откъде знаеш, че са правителствени войски- най-редовно там буновниците се преоблиачат като войници, познай финансирани откъде. И това е документирано и показано от западни медии. жертвите от 2 страни са големи, даже повече от страна на войници. И как така извендъж "мирни протестанти" се сдобиха с такива оръжия...Мисли, преди да пишеш

10

Анонимен

преди 12 години

Как задружно защитаваме Биг Брадъра. Днес гледам по СНН Тюрк в пряко предаване от меджлиса Ердоган крещя половин час против Асад. Гледам и в България гонят посланика на Сирия.Да живее демонокрацията

9

Анонимен

преди 12 години

Главнокомандващия силите на ООН обяви че и двете страни са виновни за убийствата. Взеха хората за овце, такива провокации са минавали преди 100 години. Сегашния режим има най-малка полза от такива убийства.А ние за какво се бъркаме не ми е ясно? Продавай там оръжието си и си трай.

8

Анонимен

преди 12 години

И нашите, барабар Петко с мъжете:))) като че ли ще имаме някакви дивиденти от такава изцепка.

7

Тихомир Томов

преди 12 години

Големите пръднаха и България веднага пое след потока . Новина щеше да е при условие , че ние бяхме първи . Така ще е и след нападение срещу Иран .