79

assen.alekov

преди 12 години

ПОЛИТИКАНЧЕТА - Българският гражданин е цяло съкровище! - ?!? - Гледат по-бързо да го закопаят... Румен Панчев (Преработка Асен Алеков) 29.05. 2012 г.

78

Анонимен

преди 12 години

Не знам дали Борисов го хваща сън, но вас ,жалки драскачи, защото не сте журналисти и такива няма в БГ, вас сън не ви хваща да му лижете на Борисов ***. Ккак се храните не знам.

77

Анонимен

преди 12 години

Хайде Гербери време е да си ходите и никога да не се връщате. Накрая на глупавото управление направете поне едно добро нещо за Българският народ - оставете поне жълтите стотинки в хазната. Нали само това остана от Вашето неразумно управление.

76

Анонимен

преди 12 години

А този нагъл *** Борисов какво направи с резерва? Нещо да е направил повече от тях? И ми се струва, че е крайно време един син на полковник от милицията и самият той възпитаник на Магнаурската школа (за негово нещастие неуспял даже да се изучи и за полицай), мушморок, на когото червения партиен билет стърчи от джобчето, да ми се прави на антикомунист?! Никой вече не се заблуждава (изключвам лапачите от ГРОБ) каква стока са ми и те с Цецко и компания. Нагли, жалки човечета!

75

мъжката

преди 12 години

Прав е Борисов ,великата опозиция се скри ,само Кутев не се стърпя да си покаже истинскатафизиономия,всички искат Бойко да е при тях ,защото се държи мъжката,то затова хората са казали,че в труден момент разбираш на кой може да разчиташ,иначе всеки може да приказвавелики приказки на партийни конгреси или когато мирише на джибри да се прави велик.

74

Анонимен

преди 12 години

Боко, както е разтревожен, сън не спал, изиграл цял мач и си спечелил купата!Което означава че макар и пожарникар, добре се справя със занаята "ловене на риба в мътна вода". Вече е измислил как набързо да възложи обществени поръчки на "определени от парламента, без конкурс" фирми. ГЕРБ да не се месел в тези "конкурси"?!? Уж нямаше да има конкурси! Добре де, какви ще са тези фирми: нефалирали досега и да не са на ГЕРБ?Край на безсънието!

73

софянчето

преди 12 години

Ето заради тия бали с червен ***,който пишат и плюят във форума ще гласувам за ГЕРБ на следващите избори.Не че симпатизирам на гербаджиите,а щото не искам некакви долни,*** който се пишат уж червени били.

72

!

преди 12 години

Що мъже сън не ги лови от месеци, защото се чудят с какво да изхранват децата и възрастните си роднини; те нямат нито време, нито пари да ритат мачлета и да тупкат тенисчета, не правят дебели шкембета и тройни гуши. От толкова рев на големият мъжкар се превърна в лъжливото овчарче- нима има още балъци, които му вярват на сълзите и оплакванията, пак камо ли да дири съжаление за това, че сън не го лови- горкият! Да го каже на онкоболните деца, където нямат лекарства, за да оцеляват!

71

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Еволюцията на БСП:На конспирациите, саботажите и диверсиите... - сега им казват конгреси...

70

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

88Конспирация имаше преди около седмица в НДК... - те му казваха закрито, нощно заседание, но чертаеха тайни планове срещу законната власт на ГЕРБ...Никога няма да им простят, че им отнеха изконните права да управляват държавата /да я крадат/...

69

Анонимен

преди 12 години

Има ли тука гладни *** питам аве другари бегайте да подпирате комините у Перник че избирателите ви ще останат без къщи.

68

Майничка

преди 12 години

В което няма лошо де, американците ако дойдат да ни освободят, както Ирак, ще съм много доволен. Със сигурност няма да им е толкова трудно и скъпо. Само да не трепят невинни. Макар че всеки, гласувал за ГЕРБ за мен е виновен. Нефт нямаме, ама шистов газ бол. Да идват с танковете и самолетите и да свършва т'ва мутренско мъчение...

67

monah681

преди 12 години

Nagli sa i shte se vuzpolzvat ot iskrenostta ti.Komunyagite shte atakuvat slovesno tova reshenie,che e nyamalo konkursi,zashtoto Bsp ne se interesuva ot budeshteto i ot zemetreseniata,navodneniata...interesuva gi vlastta i % ot firmite...Smelo,Boiko!Samo taka,napred!

66

Анонимен

преди 12 години

На подобни некадърници и павилионче за сладки и цигари не можеш да им повериш камо ли държава.Те ще похарчат оборота като купят боя за да боядисат. Ще наемат десетина човека да боядисват. Ще им платят щедро а като бонус ще им раздадат и по един стек цигари.Вместо с парите да купят стока ще купят плазмен телевизор за павилиончето и ще го открият с рязане на лентички и ще се хвалят.Когато бурята отнесе покрива ще обвиняват предишният собственик защото не се погрижил за покрива.Пълни некадърници. Не е единствено Борисов ама за съжаление и президента му Плевнята е такъв.Нямат ден без да направят някакъв гаф.

65

Майничка

преди 12 години

И между другото, без да навлизам в подробности за конспирации и темподобни простотии, за мене това си е изцяло "дискретна" атака на американците заради шистовия газ. Кофти само, че и жабарите го отнесоха. Дали с HAARP, дали с някое друго секретно оръжие....технологиите са предостатъчно развити вече. Нямаше да го коментирам дори, ако не бях видял американският посланик да оглежда щетите от първото земетресение в Перник.

64

Хиииииии

преди 12 години

Този е най-уникалния ***, който ни е управлявал. Скоро няма да е така, виждам, че хората вече поумняват. СТРАНДЖАТА го изключвам :))))

63

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

83Кажи защо ти треперят пръстите... - и аз ще ти кажа?...

62

Майничка

преди 12 години

Според мене е най-силно разтревожен, че ЦРУ ще спрат да го пазят, а бая народ иска да му тегли съчмата. Неслучайно се сдуши толкова с Интерпол.

61

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Абе *** ти пак ли ибяга от клиника бе.

60

А!?

преди 12 години

ТАЗИ НЕНОРМАЛНА АКТИВНОСТ НА ПРЕМИЕРА НЯКАК НЕ МОГА ДА СИ Я ОБЯСНЯ.ИЛИ Е ЛУД СПОРЕД ПОГОВОРКАТА "ЛУД УМОРА НЯМА" ИЛИ ШМЪРКА БЕЛО. КАКВОТО И ДА Е ОТ ДВЕТЕ ИЛИ И ДВЕТЕ ЗАЕДНО, ВСЕ ЕДНО НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА.ОПАСНО Е ЗА ЗДРАВЕТО ЖИВОТА НА НАРОДА И ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. С ТИЯ НЕЩА ШЕГА НЕ БИВА