18

Гард

преди 12 години

Тия *** в правителството за какви се мислят?

17

!!!???

преди 12 години

Упрекват ни, че не сме си застраховали жилищата. А обществените сгради, училища, детски градини, защо не са застраховани? Или ако са - застрахователите да платят.Нещо май се премълчава пак.

16

Анонимен

преди 12 години

Още 5млн за Котараците.Честито!

15

Анонимен

преди 12 години

Браво ето, че имало и разумни хора в този сайт !

14

Както винаги

преди 12 години

Пак ще има здраво кихане на комисионни от турски строителни фирми. Боко знае как да си пълни банковата сметка.

13

Хелзо

преди 12 години

И тези 5млн. ли ще отидат на същото място, където и онези 1 680 000 лв. за Червената църква в Перущица?

12

подай си оставката!

преди 12 години

Политтехнолозите на фалиралия селски цирк Порисофф ни сервират евтините си номера от рода на Дянков тръгва да спасява Перник от комунистите. Ако гербавите искат сами да се правят на *** това си е тяхно право. Но да правят нацията на *** имам нещо против! На всеки *** му е пределно ясно, че всички тези кризи с цените, с горивата, дори с наводненията и със земетръсите, са умишлено създадени от пожарникаря, за да го дават по-често по кабеларките и той да се появява в любимата си роля на победител! Постановката е слабоумна, пропагандата е лъжлива, стереотипна, тривиална, банална и лишена от фантазия. Бай Тошо работеше по същата формула и му знаем края! Другарю, член на БКП, Борисов, подай си оставката!

11

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРИ ОТ ДНЕС.БГ , ДЕНЯТ МИНА А ВСЕ ОЩЕ НЯМАМЕ НОВИНА ЗА НАШИЯ ЛЮБИМ ТУТМАНИК БОКО ... ВЕДНАГА ИСКАМЕ НОВИНА ЗА ТИКВОНЯ....ПИШЕТЕ ..САКАМЕ НОВИНА ЗА БОКО !!!

10

!!!

преди 12 години

Гарантирано от Гроб _|_ за хора ,сега всичко само за Гроб .

9

къде е тоалетната?

преди 12 години

До 8. С мисъл за обикновеният човек ! Мисълта на обикновения човек е фекалната мисъл! В смисъл, къде е тоалетната?

8

Анонимен

преди 12 години

Вчера я слушах тази куха лейка, министърката по бтв.... Дали да не и проверим дипломата? От кой рабфак е? И дали е истинска?!?!?! Как се мучеше с думата "компроментирана конструкция"!!!! като Крал карл и кралица Клара крали.... УЖАС!

7

ГГ

преди 12 години

гроб за "герб"

6

Анонимен

преди 12 години

"Според Дянков сумата от 5 милиона лева ще е достатъчна с оглед на досега проверените обекти" - Dбе този бухал изобщо нещо вида ли ? Сигурно всеки ден трябва да тресе България , можеби тогава да почнат тези от Герб да правят поне нещо за държава, поне...

5

пет милиона

преди 12 години

Пет милиона за Перник, пет милиона по-малко за пенсии и лекарства!

4

Анонимен

преди 12 години

България 3 - 1 Германия ! Мачкайте животни!!!

3

Гард

преди 12 години

Парите за Преник не са нито от вДянкоОФ, нито от ББ, а са от целия български народ!!! Така, че стига се е изказвал в стил..."Даваме...какво даваш бе ***? Що не си ходиш в САЩ? Давал бил! С чужда пита, помен!

2

некадърници

преди 12 години

Отново гербави комунистически изцепки! Ако тези некадърници бяха направили редовна проверка на всички потенциално застрашени сгради преди земетръсите, ремонта щеше да струва около 500 000, а не 5 000 000! Тия, по пожарникарски, винаги се сещат след катастрофите, и никога не вземат превантивни мерки.

1

Гард

преди 12 години

А стига бе, вДянков и той набожен...и дарява...народна пара...