269

pechalbata . c0m

преди 11 години

PECHALBATA . C0M - ПРОГНОЗИ ФУТБОЛ

268

Gi

преди 11 години

Аз само не разбрах как така са ни повели в 45мин А ние сме изравнили в 49мин. :Д

267

bobo

преди 11 години

zashto da e neveroqtno we,nie sme si sila.prosto sme v dupka

266

pechalbata .

преди 11 години

pechalbata . - ПРОГНОЗИ НА МАЧОВЕ

265

румен221

преди 11 години

Ще се опъват като магаре на мост - А...?- НЯМА ДА НИ ПУСКАТ В ШЕНГЕН - А...?- ДОБРА, ЧЕ НЕ СМЕ ГИ КАРАЛИ ДА СВИРЯТ НА БАЛКАНСКИ КАВАЛИ...

264

pechalbata .

преди 11 години

Сигурни мачове и футболни прогнози

263

ФАКТ

преди 11 години

Да биеш холандците на тяхна територия е равносилно на чудо. Господ е българин, проблемът е, че е от време на време.

262

ТАЙСЪН

преди 11 години

ПЕНЕВИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ. МОЖЕ ДА НЕ СА ПЕРФЕКТНИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, НО ТОВА НЯМА ВРЪЗКА С ИГРАТА. БРАВО НА ПЕНЕВ И БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!! САМО НАПРЕД!

261

manowar

преди 11 години

мчи, тя Турция и вкараха два ФИНЛАНДЦИТЕ на анадолски терен така ,че и на нас ще се пусне като разгонена кобилка...само желание и дълбоко набиване!

260

4efo

преди 11 години

Радващото е ,че има промяна най-вече в отношението на футболистите ни към самия мач.Борба до края- това не съм го виждал от тях в последните сигурно 10 години вече.Млади момчета и на врата Стоянчо Колев-явно това е рецептата.

259

момче на 23

преди 11 години

Чета всякакви мнения.... ама за мене България игра като истински отбор.Имаше изключително организирана игра,знаеше как да се пази и кога да атакува ;)според мен освен ,че Любо е създал организация ,това че е събрал млади,амбицозни момчета е още по -голям коз.Мицански отдавна трябваше да е в националния... ,а в очите на Ивелин виждам голямо бъдеще....БРАВО ЛЪВОВЕ ,дано не е само заблуда всичко видяно вчера.УСПЕЬ И ДЕРЗАЙТЕ.... ПОДКРЕПАТА Я ИМАТЕ :)

258

.

преди 11 години

Напред и нагорре , млади футболисти + дисциплина и борба за оставане в отбора , а не просто да те пускат , защото те пишат по вестниците , това се иска и май Любо Пенев е точния човек , който може да държи този курс , жалко че късно се сетиха за него. Браво за победата , гледах мача и много ми хареса , дано продължават да ни радват !

257

Aлов до 363

преди 11 години

Ти май нещо не си много в кондиция ? Май пчела те е хапала по главата? Аз работя за ФБР и КГБ. Изпълнявам заповеди и скоро ще дойдем да те приберем. С малко Натриев пентатол ще си кажеш всичко.Серума на истината не прощава !

256

Анонимен

преди 11 години

Bravo! Neka se poradvame makar i priatelska za6toto skoro niama da vidim takova ne6to!

255

Vercheva

преди 11 години

Бравоооо!!!Много успех на "лъвовете"!Нека да продължават в същия дух, да бъдат горди от играта си, а пък ние българите, да сме два пъти по-горди и доволни от това ,че сме българи.Имаме нужда всички от повече самочувствие!!Само напред и нагоре, ние сме с тях!!!

254

chicago

преди 11 години

Вижда се промяна в играта на националите и в спортно -техническо и в тактическо отношение.Върна се желанието за игра.Във вторник дано бием и Турция,важно е за самочуствието на футболистите.Когато доидат победите ще дойде и уважението от съперника.Дано тези кфалификации за световно бъдат успешни.Успех.

253

до Алов

преди 11 години

Дано се самосезира прокуратура и полиция и да те приберат.Не мисли че можеш в интернет да си пишеш каквото ти падне! Говоря за предишни твои крайни изказвания , те се пазят още!Надявам се да те изправят пред съда скоро!

252

кочо

преди 11 години

Който последен се смее,той най-добре се смее. Не правете прехвалени изводи. Бъдещето щепокаже какви сме. Но искам да ви кажа,че винаги "отивам" да гледам мачовете на нашиянационален отбор, и по време на играта започвам да се разочаровам, започвам да се ядосвамот все по-лошата им игра, която в повечето случаи завършва с КРАХ. Но както казва руснака,ще поживеем и ще видим. Желая им убедителни успехи !

251

До Алов

преди 11 години

Пиши в теми които ги разбираш! Глупаво изглеждаш да се занимаваш с футбол ,повечето знаят какви си ги писал тука.Смешен си, мисля ,че коментарите ти бяха в друга насока.И не забравяй все пак да отидеш на ПСИХИАТЪР !

250

Гошо Тъпото

преди 11 години

По-добре...птиче в ръката,отколкото орел в...небето.Одрусахме ги...лалетата в последната минута и така най...боли.Бий,за да те...уважават.Те нека и да...станат европейски шампиони;такапобедата ни...става,още по-ценна.