24

акуд

преди 12 години

гърците въртят *** номера искат да им бъдат опростени дълговете затова реват инак изобщо не бързат да напускат евро съюза

23

Анонимен

преди 12 години

Дълговете на САЩ са колкото дълга на цял свят,но тях никой не ги вижда,със шумотевицата за дълговете на Европа се отвлича вниманието от техните грижи.Гърция играе със САЩ и накрая пак ще са печеливши!ЗАПОМНЕТЕ ГО ОТ МЕН-ГЪРЦИЯ Е ТРОЯНСКИЯ КОН НА САЩ В ЕВРОПА!!!

22

ДОКАТО ИМА....

преди 12 години

...ВСЕПОГЛЪЩАЩ "РУСКИ ПАЗАР" ЗА ЗАПАДНИТЕ СТОКИ и ТЕХНОЛОГИИ .....ЕВРОТО ЩЕ Е ВИНАГИ НА НИВО!СТОЙНОСТТА НА ЕВРОТО СЕ ПРЕСМЯТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДОЛАРА....НЕ НА РУБЛАТА !С рубли можеш да си тапицираш тоалетната, щото и в Русия се търгува с евро и долари !БМВ-то ми го купиха руснаци за долари и евро ....не за рубли !?

21

Анонимен

преди 12 години

Европа има само един правилен ход!- мултикултурализма и комунизма вън от Европа.Европа "издържа" повече от 40 милиона социални емигранти и потомците им,но вече няма накъде.Уж ги взеха за работна сила а те по гръб и щракат пръсти и се размножиха безкрай!За гърците защо да се чудим и те са дошли от онези географски ширини!

20

..за 14...

преди 12 години

РУСКИ ПАЗАР--НЯМА!ИМА ГРАМАДНА РУСКА ЯМА , КОЯТО ПОГЛЪЩА ВСИЧКО ПРОЗВЕДЕНО НА ЗАПАД!ПЛАЩАНЕТО Е С ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ....щото рубли и червонци никой не иска ДОРИ НАШИТЕ ***!ЗАТОВА И РУСКИЯ ГАЗ ЗА ГЕРМАНИЯ Е НАЙ-ЕВТИН!!!!!!!СВЪРШИ ВРЕМЕТО ,КОГАТО БЪЛГАРСКИТЕ *** БЯХА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ В РУСИЯ!!!СЕГА ,ТАМ СА ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ!ВРЕМЕ Е ДА СПРЕТЕ СЪС МЕЧТИТЕ И ....ЗАБЛУДИТЕ!!!

19

Анонимен

преди 12 години

не се горещете, скоро еврото и драхмата ще са на една и съща цена !

18

евредика

преди 12 години

Когато видя гъркиня да гледа старци в Англия, тогава ще повярвам, че са зле.Те са мълзеливи и невъзпитани.Преди години бях там, един ми се усмихва и ми говори нещо, помислих,че казва нещо хубаво за мен, преведоха ми ,че ме искал за продавачка в магазина!Да им работят дебелите ,грозни гъркини!

17

Анонимен

преди 12 години

Кога грък се ражда евреина плача ама нека не ги жаля тия банкери ротшилдовци рокфелорофци и други масони.

16

nqkoi-drug

преди 12 години

Ако някой се интерисува какво става и какво ще става да прочете малко история от учебниците издавани преди 1944г. преди 1954г. и преди 1989г. и си направи изводи. Историята се повтаря - отиваме към революция.

15

Анонимен

преди 12 години

"Новата драхма би загубила половината и дори повече от стойността си"Глупости. Драхмата веднага ще загуби в пъти стойността си. Да не е и десетки пъти. Ако загуби само 50-60% гърците могат да излизат и да празнуват три дена поне!Реалният курс би следвало да се установи в границите 1 евро за 2-3 драхми. Тоест, 200-300% обезценяване. И това без да отчитаме първоначалната паника на пазарите, която ще е още по-върла.

14

ДО 15

преди 12 години

Много бързо научихте българския.....че и то доста добре :))) Провокатор фалшив!

13

Евракис ментакис

преди 12 години

Няма лошо ядохме пихме във милиарди евро ще ги върнем със малко тоалетна хартия 2-3 месеца ще изтърпим после ще му мислим хахахахаха кви банкери ко евро смешници.

12

БУХА ХА ХА

преди 12 години

*** Европейци.Скъсаняци! Неразбраха че тяхната ценностна система и техните нрави нямат място на балканския полуостров.С техния акъл до никъде няма да стигнат.Всъщност стигнаха.До дъното.Гърците ще се оправят много бързо да му мислят другите.Германия врътна всички без един изстрел.Аферим.Следващия ход на Канцлера Меркел е при Путин в Кремъл и Германия ще е на русския пазар.Бойко Борисов с Плевнята *** ще въртят алъш вериш с фалирала Европа.А чокундурите като вас ще им ръкопляскат.

11

Анонимен

преди 12 години

Спешно обменям 2000 Евро за 150 милиарда нови гръцки драхми,давам и 10 Евро бонус!

10

до 11

преди 12 години

Изгледай филма Money as Debt виж кой създава инфлацията и защо е полезна от време на време хората да си покрият загубите от банките. И защо при нас нещата са наобратно.

9

Az

преди 12 години

Хубаво.Но инфлационната драхма ще свали цената на гръцката работна сила,а нали точно това е основната цел?Да,около година ще има несигурност,но евтината работна ръка ще провокира инвеститорите да влагат пари в гръцката икономика.Нали точно това направи Аржентина преди 10 години и за 3 години стигна 9% растеж?!Верно,Гърция няма суровини,нито тежка промишленост.Но ако германска фирма може да расфасова една фабрика от Бг и да я сглоби в Китай за месец,може да го направи и обратно в Гърция...

8

АМАН

преди 12 години

От тия гърци и тая гърция ве4е! Всеки ден това слушаме - имат си проблеми, ще си ги решават. Дано пък да се оправят.....знам ли ги! Ние да гледаме сега в нашата паница 4е и ние не сме цъфнали и вързали и дано по-скоро да се оправяме ве4е. Много зле били, не знам си какво, не знам си що. Не вярвайте толкова много на медиите....сипват си им пак помощи от Европа и ще си карат така до второ пришествие.

7

БГ

преди 12 години

Всеки ден все хубави новини от Гърция. Да живей България!

6

ЕДНА НОВА ИНФЛАЦИЯ..

преди 12 години

...ЩЕ ОПРАВИ И БЪЛГАРИЯ!Тъкмо ще се изкупят закъсалите фирми и предприятия за ..".без пари" и после ще ги продадеме на руснаците да ги управляват.Те пък от своя страна ще назначават само български *** да ни управляват и .....ето ви ---"КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ-КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ"---по руски образец!ПРОСТО ,НАЛИ....???!!!

5

до 5

преди 12 години

Да Виденов е виновен, хората ви казват теглете заеми рзвивайте бизнес както е в цял свят ама вече е късно оня измислен цар тъй ни върза, че няма спасение.