42

френския президент

преди 12 години

Надеждата ни е във френския президент Оланд! Той ще извади Европа от кризата, чрез растеж. Меркел и пожарникаря, с тяхната спестовна политика, вече отдавна си изпяха песента и са за музея. Или за пандиза.

41

Калчев

преди 12 години

Айде да видим на този "господин" и роднините му на името колко заема има взети. КРЕТЕНИИИИИИИ!!!

40

до 35

преди 12 години

Добре че си признаваш,но не търси последователи и да ги агетираш да станат комунисти.

39

ДРУГАРИИИИ.....

преди 12 години

....НЕМА ЗАЕМИ И ВЕРСИЙ......БЕГАЙТЕ НА СЕЛО !!!!!Местят и министерствата ,другари......за да ви е по -удобно след работа да си копате доматите и да си садите картофите....!ДА НЕ СЕ МЪЧИТЕ ,ВСЕКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА СИ ХОДИТЕ НА СЕЛО ЗА ДОМАТИ, БУРКАНИ С ЛЮТЕНИЦА , ТРУШИЯ И СВИНСКО......!Бойко , го прави за ваше улеснение , бе другари....НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ...??!!!!

38

solidaren

преди 12 години

da se nadjavame che tova e novata bg i horata da im se jivee zashtoto njakoi ot tjah izgubiha vjarata za jivot dokato vav matnata voda drugi lovjaha riba

37

до 43

преди 12 години

И аз ще гласувам за Волен, ама между другото на президента не му е работа да се меша на министрите има си премиер и министри и парламент за тая цел доколкото сме парламентарна република .Сега вече не знам какво сме, има една клика, която се нарича народни представители, а защитава интересите на партията си.

36

Иван

преди 12 години

37Червената помия : Ще поживеем - ще видим.Със сигурност когато трябва ще се озъби за разлика от предшественика си - колко пъти за 10 години Първанов е казал нещо за работата на правителствата - единствено за това правителство защото беше започнал кампанията си - мислеше че ще стане лидер на партията а от там и премиер.Само дето се хабеше да плюе Борисов - изигра му лоша шега.А Плевнелиев - начетен,богат / такъв влиза в институцията/говори езици - поне това да можеше Първанов.

35

solidaren

преди 12 години

da ivane taka e.mladite trjabva da badat stimulirani i ubedeni che bg shte ja bade.politicite reshavat.stiga 20 godini chalga

34

до 38

преди 12 години

Че си *** - *** си. Ама бива ли да парадираш с това и публично да го показваш?

33

до 38

преди 12 години

Викаш да ходим да садим картофи за да може тоя шмукльо да ходи да си вее *** не мерси предпочитам да мия чинии или коли на Острова нищо, че са назад.

32

Българин

преди 12 години

Що го разправяш това на италиянецът, бе клечко - кажи го на господарят си !!!

31

ПЛЕВНАЛИЕВ...

преди 12 години

....НЕМА ЗАЕМИ И ВЕРЕСИЙ ,ДРУГАРИ.....!!!!ЗАПОЧВАТЕ ДА БАЧКАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НАСЕЛО ИМА РАБОТА ЗА ЦЕЛАТА ПАРТИЯ И ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ И РУСКИ НАРОД!ДОМАТИТЕ СА НА ЦЕНАТА НА МЕСОТО....СРЕБРОТО Е ПО-ЕВТИНО ОТ АГНЕШКОТО МЕСО!!!!СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ПОСТРОИТЕ СОЦИАЛИЗъМА "У ДОМА".....А ПОСЛЕ У ЦЕЛИЯ СВЕТ.....!

30

до 31

преди 12 години

Как кой емигрантите от ,,развитите'' държави като нас, не знаеш ли защо ЕС държи много на мултикултаризма. Я си представи САЩ без бройката зелени карти които отпускат.

29

Гей

преди 12 години

Е това е президент и истински човек. Човек на любовта. От нашата партия.

28

Анонимен

преди 12 години

Тоя строител ли е какъв е, да не ходи да ни излага да проучи как работи икономиката в някои държави първо.

27

Анонимен

преди 12 години

Като гледам тоя мъпет и си мисля, че Гоце беше добър президент.

26

Иван

преди 12 години

Гогата - тиквата ли ти се обади че взел заем или пред блока някой пенсионер сподели с теб ?

25

FABIO CAPELLO

преди 12 години

ITALIA E GRECIA==UNA FACA, UNA RAZZAZHTO HELLAS

24

Иван

преди 12 години

26: Коментираш като в селска кръчма.Не е вярно това което си писал за правомощията.Първанов си ги беше нарекъл за да не го търсят за нищо.Президента има право на инициативи,към институцията има комисии в различни сфери - ако е интелигентен и работлив може да допринесе много а не само да раздава ордени и да ходи на лов.Има и друго - да бъде добре дошъл по света - предишния не може да се похвали с това.

23

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев лъже, защото Дянков вече търси нови заеми за 2-3 милиарда евро за следващата година и ГЕРБ да може да се задържи на власт.