276

Анонимен

преди 12 години

Кой *** от напушените в сайта измисли това заглавие???

275

Анонимен

преди 12 години

Милиционерчетата могат само да лапат мегафоните на гражданите! За друго не стават!

274

ЧЕХЪЛЧЕ

преди 12 години

Гражданска защита има система за оповестяване при:1.Природни бедствия и аварии. 2.При "Въздушна опасност". Това става чрез телевизията и сирените. А за земетресенията е по-дабре/не да обикалят полицаите/, да се дава информация по радиото.Всеки може да си купи малко приемниче.Ама да ми търчат...

273

Анонимен

преди 12 години

Вече дори не ми е смешно... Във времето, когато благодарение на информационните технологии информацията се разпространява за секунди и има най-различни и ефективни начини за да бъде предавана, използвана, анализирана - да се разпространява чрез мегафони от полицаи... не, това наистина не е смешно - трагикомично е!

272

БТА

преди 12 години

След истински екшън са арестувани двамата братя терористи Рихтер и Медведев виновни за земетресението!Акцията е ръководена лично от Цветанов и Бойко Борисов.задържани са за 73 часа!

271

Анонимен

преди 12 години

господ си знае работата - ако реши, така ще ни тресне, че няма и да разберем а може и да си го заслужаваме, след като сме се докарали до там, да ни командва циркаджия

270

Анонимен

преди 12 години

Днес едно Сливенско село беше смазано от градушка, а е само на километър от площадка за бор с градушките, та в този ред на мисли - те не се борят с това с което могат в БГ ,та тръгна Бойко за земетресения да предупреждава. За такава ситуация народа го е казал"След дъжд качулка" Каква файда да викат след първия трус????

269

Анонимен

преди 12 години

няма празно... единия разнася 200-кг. яйце из европа, другия разпорежда мегафони да раздадат на полицията, не държава, ами цирквпрочем те цирковите коли и до ден днешен обикалят по улиците с коли и мегафони

268

Анонимен

преди 12 години

няма ли да пуснете новина за *** Софи ...да я попусваме!!! Дииии ба!

267

92

преди 12 години

Gledam MIRO e spokoen garanciya nyakoe petle ot prosluvutata shtastliva poroda go preduprejdava

266

АНОНИМЕН

преди 12 години

ГОЛЯМО НЕВЕЖЕСТВО, ГОЛЯМО НЕЩО1

265

az

преди 12 години

Все сме слушали простотии, ама това с мегафоните направо надмина очакванията ми! Само докато се качат в патрулката и земетресението ще е отминало. Освен ,ако Бойко не намери врачки дето да ги предупредят няколко часа по-рано, защото това не е по силите на учените.

264

ВОЖДА

преди 12 години

На брифинг в Министерски съвет премиерът обясни, че е имал поне 15 разговора с професора през нощта, когато стана силното земетресениеСпоред БАН първият труд е бил в 3 , последния в 5 (+- 10 минути). Ако предположим, че професора не е бил буден в 3.00 , а е бил адекватен и издирен от ВОЖДА в 3.30, то за час и половина ВОЖДА е провел с него 15 разговора. Т.е. за 90 минути - 15 обаждания, през 6 минути разговор по 10 минути . Това го може само ВОЖДА ! УРА ! УРА ! УРА ! СЛАВА НА ГЕЙБ !

263

Анонимен

преди 12 години

Бе щом се пишат такива шеговити коментари, явно народа се поокопити вече.Айде лека нощ а за еб***ния отдолу, не няма да тресе тая вечер бегай-легай. Господ пак ни помилва, голям късмет имате българи не го забравяйте.Чао.

262

Анонимен

преди 12 години

Да бе, как стана така, че полицаите ще слушат и разгласяват това, което им кажат "феодалните старци". Съдбата има извратено чувство за хумор понякога :)

261

Анонимен

преди 12 години

Нали отрече БАН, Бойковец? И какво ще съобщавате не ми е ясно? Откъде идва водата за вятърната мелница ли?

260

Анонимен

преди 12 години

Ми как да ти кажа, има две възможности - може да ни тресе, може и да не ни тресе :)

259

Анонимен

преди 12 години

Хахаха:)))))) Що не пуснат глашатаи с барабани и да закрият ненужните ТВ? Смешници!

258

АНОНИМЕН

преди 12 години

Хей Дянков, наали нямаше нуждаодт БАН? Я сега да обясниш, защо Бюойко Борисов се е обаждал 15 пъти на проф,Милошев по време на трагедията!

257

Анонимен

преди 12 години

Полицаите да обикалят с мегафони (постарому глашатаи) и да обявяват данните от Института по геофизика е меко казано глупост. Няма абсолютно никакво значение какъв е бил магнитута или къде е епицентъра. Това може само да засили паниката у хората. По-важно е да се осигурят условия за пострадалите - ток, вода, медицинска помощ (ако е необходима),храна,палатки и т.н. Ако има затрупани да се предприемат необходимите действия.Да реват по мегафоните "*** то било 6-та" никой от пострадалите не го вълнува