52

Анонимен

преди 12 години

"Гриша Ганчев е голям пич. За разлика от мутрите, той е бизнесмен."Може да е готин пич, ама е *** като *** и е мутра. Впрочем това важи и за всички останали бизнесмени в ***. Лошото е, че в тази страна хората по правило са невероятно *** и са в състояние да боготворят някой, който им е подхвърлил къшейче. Какъвто народа - такива и бизнесмените му!

51

Анонимен

преди 12 години

Гриша Ганчев е голям пич. За разлика от мутрите, той е бизнесмен. Строи сгради, църкви, докато другите се занимават с наркотици, ***, оръжие. Разликата е огромна.

50

ЦEЦKA

преди 12 години

Тройчо пак се погрижи да не забравяме прякора му :)))Както са подкарали мача в Разград... Ако се измъкнат със ТРОЙКА трябва да викат УРАААААА !!!

49

Директива

преди 12 години

Вече съм убеден, че има директива срещу ЦСКА и тя е от Господ, защото той гледа и не допуска такива недоразумения да стават шампиони. Гадни комунистически прасета създадени с указ на ЦК на БКП.

48

до 51

преди 12 години

А защо не те боли и за .....ха познай кой??????

47

бацеви Боцу

преди 12 години

Требе да събира *** за подкупи, че тия от НАП са го захапали здраво, а при тях не минава като при доставцичите да не си платиш и никои да не посмее да си поска парите.даа значи няма вече рали за друго

46

Анонимен

преди 12 години

Боли ме хейзъла и за Литекс и за Ганчев и за сина му.

45

коко

преди 12 години

Защо ли ми трябваше да отварям тази новина! Отиде ми съня за 37 дни!!!

44

Djimi

преди 12 години

JALKO ZA SPORTA

43

Стойчо Младенов

преди 12 години

Съдията е купен, нямаше фаул а при гола имаше засада и Боби Михайлов се обади на Мболи да не избива топката!!!!Така не може да се работи!!!Късат месо от нас!!!Тоя съдия не го ли е срам имаше четири дузпи за нас!!!

42

бацето

преди 12 години

абе и тоя гриша ганчев къде се бута във футбола, да имаш отбор по футбол е само за истински играчи, като роман абрамович бе. рома е пичага, челси е отбор, не като литекс - пародия, има ли пари - печели, нема ли пари изпада като локо пловдив дето оня мафиот като го убиха и са пред изпадане, а преди бяха шампиони. бг футбола е пародия!

41

DeDe

преди 12 години

Едно време футболистите ,след мач или тренировка ,на другия ден ходеха на работа по заводите.От там си получаваха заплатата,играеха за чест и слава ,за градът или кваратала .След работа се събирахме в кварталното кафене и коментирахме ,кой как е играл,после на улицата играехме на малки вратички футбол.Нямаше син сити и разни други чалгачйници.

40

Анонимен

преди 12 години

Чрез футболните клубове в БГ се перат мръсни пари и това всеки го знае!

39

Убиец със захар

преди 12 години

Този ли - иска да ни трови със чернобилски захар гада не го е срам .............................Перача на парите на Нора Ананиева

38

Анонимен

преди 12 години

Гриша тегли една секира на пожарникаря. Хайде сега да видим дали ще има кой да му играе на стадионите дето ги строи. Буаххахах.

37

ДЕЛИОРМАНЛЪЙЪМ579

преди 12 години

Галатасар направи Стойчо на Тройчо, сега друг турски отбор, Разград ще го направи на петорчо!

36

todor

преди 12 години

Прането на източените пари от ДДС през отбора секна и "инвеститорът" Ганчев си наби камшика.

35

bobo

преди 12 години

Диянчо, я сега обясни на нас простосмъртните каква е връзката на МООН С ЕВАНГЕЛИСТИТЕ.Или това е новата доктрина на Позитано за плюене по форумите. Само глупости в коментара ти мойто момче, кажи на другарите да те пратят малко на партийна школа да ти обяснят туй онуй, да не ги излагаш тъй.

34

Дилормана играе

преди 12 години

Били купували мачове Разград, вече 10 минути го гледам мача и червените незнаят на коя планете са !

33

boko

преди 12 години

Vsichkite businessmeni v bg sa takiva, kato im sekne postata - krajbata i ugasvat, zaguvat. Cherepemi, merepi, grishi, mishi, i drugi seliani, vsichki sa takiva biznesmeni, razlikata e samo v tova na koi koga shte mu sekne postata.