26

до 26

преди 12 години

Повече са , само доларите са около 15 хиляди лева,отделно има 2 банкноти по 500 евро,петдесетаците не мога да рабера колко са.

25

Митко

преди 12 години

Ето и пълната ни класация на най-влиятелните Българи.1. Бойко Борисов , министър-председател, възраст: 522. Цветан Василев, Корпоративна търговска банка, възраст: 523. Иво Каменов, Химимпорт, възраст: 424. Симеон Дянков, вицепремиер и министър на финансите, възраст: 415. Росен Плевнелиев, президент на Република България, възраст: 476. Огнян Донев, Софарма, възраст: 547. Валентин Златев, генерален директор на Лукойл България, възраст: 468. Цветан Цветанов, вицепремиер и министър на вътрешните работи, възраст: 469. Красимир Гергов, КРЕС, възраст: 5010. Цветелина Бориславова, Българо-американска кредитна банка, възраст: 5311. Богомил Манчев, Риск инженеринг, възраст: 5412. Сашо Дончев, Овергаз, възраст: 5813. Цеко Минев, Първа инвестиционна банка, възраст: 5114. Кристалина Георгиева, европейски комисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи, възраст: 5815. Сергей Станишев, лидер на БСП, възраст: 4516. Георги Първанов, БСП, бивш президент на Република България, възраст: 5417. Ахмед Доган, лидер на ДПС, възраст: 5718. Иван Искров, гуверньор на БНБ, възраст: 4519. Георги Ангелов, старши икономист в Институт Отворено общество, възраст: 3220. Йорданка Фандъкова, кмет на София, възраст: 49

24

Анонимен

преди 12 години

едно са декларирали, ама колко още са укрили и изпрали на Кайманите... само те си знаят.

23

Живко

преди 12 години

до Цветомир: Въобще не ми излизай с тези ала бала приказки.По честен начин толкова пари не могат да се изкарат току ,така.Всички забогатели са мошеници, откраднали са пари и след това са вкарани за бизнес,изпрани и ето ни на -чисти и неопетнени! Аре моля.

22

Анонимен

преди 12 години

Незнам ,но снимката е прекрасна.Има около 7-8000 лева.Дай боже всекиму тая пара в джоба!:))

21

Б

преди 12 години

Кои са 20 ТОП най-богатите???Имена, фамилии, с какво се занимават лично, имена на "фирмите", какви "комшии" ползават, с какво се заниват роднините (жена, брат, сестра, син, дъщеря и т.н.), приближени лица (депутати, министри, съдии, прокурори и т.н.)???Без тези факти статията е пълна измислица!Или на dnes.bg не му "стиска" да проведе жърналистическо разследване???

20

Анонимен

преди 12 години

Това са реститутките, мутрите и наркобароните от големите градове, както и политици рекетьори с рекети и хонорари като Доган, Костов, Цветанов, Борисов и много други.

19

Цветомир

преди 12 години

Стига сте говорили за тези хора, като за крадци. Аз лично, също имам доста сериозни доходи, при това съм само на 35 години. Нищо чудно след 10 години и аз да имам доходи подобни на техните, при това по напълно честен начин. Занимавам се със земеделие и съм осигурил работа на много хора! Започнал съм от 0-лата. На времето имах добре платена работа, събрах си 25 000 лева и така започнах. Не наричайте всички богати хора, крадци ... има и такива които си изкарват парите по честен начин.

18

Анонимен

преди 12 години

Да се напишат фирмите които държат, и колко плащат на работниците си

17

Анонимен

преди 12 години

Най-много от извънтрудови доходи са заработили ония жени от ГЕРБ. Те са освободени и от данъци и такси.

16

до 16-ти богаташ

преди 12 години

Ако тези 20 ,(ама те са много повече) не бяха откраднали тези пари сега България щеше да е на друго дередже ,заплатите щяха да са високи и нямаше да има" гладни и кълнящи тиквеници" както казваш ти де!

15

Анонимен

преди 12 години

Щом толкова са декларирали, не ми се мисли колко са укрили.

14

До 8

преди 12 години

Никой не може щото никой и няма да опита.Да не е луд някой да си троши времето с теб..

13

Ме

преди 12 години

Да са живи и здрави и все повече и повече да има като тези 20.Тези 20 са внески 11.4 млн. лв данък. Отделно осигуровки и са допринесли за повишаване на приходи от ДДС в хазната.. с които се хранят разни кълнящи тиквеници, *** и какви ли още не.

12

Ботев

преди 12 години

Сетът привикнал хомот да влачи,тиранство и зло и до днес тачи!

11

Атака

преди 12 години

Това са едни полубогове, докато песнионерите за 30 години са си заработили по 140 лв. пенсия, тук се появяват ГЕНИАЛНИТЕ!Това ако не са банкери!!!

10

До 12

преди 12 години

Нали знаеш че възмездието не подминава такива които кълнат!

9

Клетва

преди 12 години

Дано някой ден ги стигне възмездието,в което съм напълно сигурен, може да е по-късно,но ще дойде !!!В природата нищо не се губи,щом имат толкова много и техните деца преливат от ядене, някои някъде децата им нямат и плачат за едно марципанче.Някъде в България хората са гладни и боси за сметка на тези мошеници,които тънат в охолство от крадени пари.

8

Анонимен

преди 12 години

Спестявали са от закуски

7

Анонимен

преди 12 години

Никой не може да ми докаже, че с честен труд можеш да "заработиш" милиони в БГ. Няма такъв филм. Дали въпросните бизнесмени са коректни платци към работници и държава?