206

Анонимен

преди 12 години

Один проклина в момента, а Тор готви ***! :) Чалмалиите нямат място във Валхала!

205

Е па оно...

преди 12 години

Обединени Европейски Емирства...

204

БГ

преди 12 години

До 235 ... говоря от парво лице единствено число, лично са ме заплашвали мюсулмани от Иран ... щели да режат глави и не знам к'во си ... при това не в България. Ми те масово са си комплексари и само прикриват долните си страсти зад разни теории ... кой може да докаже какво е било преди 2000 години ... даже и най големите фанатици, не са го видиали с очите си за да гопроповядват ... ама техните имами опрашват редовно момиченцата ... ако не им пуснат, ги убиват (даже и в щатите). И то пак в името

203

БГ

преди 12 години

Тоя техния Алах (мохамед) си е някав бесен перверзен комплексар ... При това лицемерен егоист ... Много жени (да си ги ***) а с децата (6 годишните му жени) кво ще прави ... И тях ли??? Ами това си е жива перверзия !!!

202

до 223

преди 12 години

"Не можеш да презираш нещо ,което не познаваш,нещо ,за което слушаш само по медиите..."Ами ти явно не презираш педофили,изнасилвачи и убиици. Или ги познаваш. Чудно ми е кое от двете.

201

da 230

преди 12 години

Всеки е дал нещо на света,фундаментът на математическите ни познания,като започнем разбира се от числовата система се дължи основно на гърци и араби,така че не трябва да се подценява техния принос за науката.Относно модерните технологии-да Западния свят създаде Аушвитц,атомната бомба и химическото оръжие,вярно е...

200

до 228

преди 12 години

А Арабския полуостров да не би да е в Австралия? хахаха... Отвори бързо картата...

199

do 224

преди 12 години

А ти наясно ли си че всички модерни технологии от химия, до инжинерство и машини са създадени от западния христянски свят...исляма единствено може да копира и имитира и перверзно да лицемерничи?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

198

до 226

преди 12 години

Коперник не мюсюлманин,но:първите хора,които използват x,y и z за означаване на неизвестноразработват дробите и действията с иррационални числакоренуват и решават уравненияразвиват първите теории за тригонометрията са АРАБИ,харесва ли ви или не... съжалявам ЧЕТЕТЕ,не гледайте бтивито какво ви говори...

197

Анонимен

преди 12 години

Тук някой ислямисти още малко искат да ни убедят и че Коперник е мюсюлманин! Ислямът няма място в Европа, а тия диваци трябва да се натирят в Азия и Африка от където са се пръкнали!

196

do samo minavam

преди 12 години

Наясно ли си,че всички фундаментални математически и астрномически знания са събрани и открити от гърци и мюсюлмани...

195

до 216

преди 12 години

Не можеш да презираш нещо ,което не познаваш,нещо ,за което слушаш само по медиите,това е. Няма как да давате коментари на хора,които сте виждали само на картинки.

194

Samo minavam

преди 12 години

Гениалният евреин,Аинщаин,формулира теорията за относителност,човек се кани да надникне във Вселената.Може би ще намери братя по разум,на по високо духовно и технологично ниво.А какво правят тези ***,бият чела в земята,зареждат се с бомби и се наричат камикадзе.Безпросветници,не познават моралния кодекс на самурая,закона Бушидо.Впрочем какво ли се чудя...Бунтът е превилегия на Роба.

193

Анонимен

преди 12 години

В момента, в който Мохамед видял Аиша, той започнал да се стреми тя да му стане жена. Проблемът бил, че по това време Аиша била на 4-5 години, а Мохамед на 50 години. Въпреки това Мохамед не губел време, за да осъществи стремежа си. Когато Аиша станала на 6 години, той поискал ръката й.

192

Анонимен

преди 12 години

Господ бог, един създател на всичко и всички, е дал на арабското/ислямско семе единствено сух пясък и солена вода, кои са те за да идват в нашите земи и да ни казват и насилват какво да слушаме, говорим, ядем, как да се обличаме и какво да правим и на кои да се молим? Подигравка с демокрацията/хората е единствено да изискват и консумират демокрация, но не и да участват в нея.Ислямското нашесвие е господен тест за всички вярващи.

191

Анонимен

преди 12 години

Още веднъж става ясно какъв морал се проповядва в джамиите.Европа трябва да вземе крути мерки срещу т.нар. вносен ислям.Няма смисъл да се мразим заради религиозните си убеждения,но има голям смисъл Европа да не затъне в ислямски фундаментализъм.

190

Анонимен

преди 12 години

Практикуването на педофилия от исляма датира от времето на пророк Мохамед - Наскоро в Газа се състоя гала събитие. Групировката Хамас спонсорира масова сватба на 450 двойки. Повечето от младоженците бяха между 20 и 30 години, а булките между 6 и 9 г. Влиятелни мюсюлмански личности, сред които Махмуд Ал-Захар, лидер на Хамас, присъстваха и поздравиха двойките.

189

Ястреб С*

преди 12 години

"Пътят на исляма е единственият път за спасението на земята!" - принц Чарлз при откриването на джамия в Лондон. Най-голямото зло, сполетяло човечеството е пълната доминация на света от юдейо-християнството. За щастие, все повече хора около света се събуждат от апатията и избират пътя на спасението - исляма!

188

Анонимен

преди 12 години

Браво на шведите и всички западно европейци...Да гонят българите и *** от техните страни обратно в БГ...но да заселват страните си с това ислямско семе,....да им е честит расизма към белите източноевропейци и лицемерното отношение и гостоприемство към близко източните пришалци...

187

do 211

преди 12 години

Дано Господ на теб ти прости,че мразиш и плюеш вместо да обичаш :}