5

Р-29РМУ-2

преди 12 години

Брей тия бабушки ще вземат да "избият рибата", както са тръгнали току виж се класирали в призовата шестица! Ами "ние с гайдите", какво ще правим, имаше един такъв лаф през соца, тоест с нашта Софка до къде ще стигнем ... все пак леопардовата рокля и изкуствените цици по-подхождат за чалготека с подпийнали "бизнесмени", тоест далавераджии отколкото за Евровизия .. дали ще бъдем свидетели на поредният ни резил!?

4

До 2

преди 12 години

Много ,,дрЪскаш,,.

3

Давай мангалке

преди 12 години

След срама който брахме със некадърната Йоана и Дийп зОНЕ пРОДЖЕКТ Софка е поне естествена *** и мисля че ще ни представи добре , жалкото е че ще ни свързват все повече с *** ама нали и Обама е президнт на САщ ?

2

!

преди 12 години

ИХУ!

1

до дръскачите

преди 12 години

До всички дръскачи: доскоро пишехте че само големи държави имат шанс, че нарочно сме в група в която не можем да разчитаме на гласовете на съседите и т.н. с цел да оправдаем бъдещото безславно отпадане на С.Маринова... Сега с класирането на три балкански държави и нашето отп адане какво ще пишете? Просто ние Българите избираме само *** за този конкурс, а това е така , защото нямаме хубава естрада.Имаме оперни певци, фолклорни, но естрада - НЯМАМЕ.........