110

Само говори празни п

преди 12 години

Не знам, но и Бойко изкара два мандата, сега и Фандъкова кара втори мандат, а проблемът си остава.Какво стана с обещания от Бойко завод за отпадъци?!?Така и ще стане с кучетата. Ама ние сме си виновни, след като вярваме само на обещания и преизбираме подобни кметове!

109

Анонимен

преди 12 години

В Студентски град вечер е като във филм на ужасите, хвърлят се по колите!

108

Пирот

преди 12 години

привет от Мюнхен! цялата държава съм обиколил и бездомно куче няма. Няма и агресивен домашен любимец, направете си извода!

107

Анонимен

преди 12 години

Няма ли най-сетне тази компирска *** да се махне от кметското място!То не беше ден, не беше два,а вече трета година само с кучета се бори!То поне този проблем да беше за София,как да е!Всичко друго е на заден план,мръсотията,детските градини,транспорта,улиците...!Хайде, Данче,беше скоро казала,че ако си подам оставката,това ще помогне ли?Разбира се!Поне София няма да има кретенка!

106

до 121

преди 12 години

Никога ли не използваш собствени думи в спора? Може би защото речниковия ти запас е по-малък от на бездомно куче? Ако тръгна да издирвам всяко пуберче, което ми се отваря по форумите нерви няма да ми останат. Затова ето ти един съвет: Излез да се правиш на мъж пред бездомните кучета, там поне няма опасност да ти отвърнат, а именно това е основният проблем на хорица като теб нали?

105

до 122

преди 12 години

В този спор не заемам нито едната, нито другата страна, но искам да ти кажа, че си адски елементарно същество, дори не подозираш колко се излагаш. И съм сигурна, че в анонимен форум си много отворен(а), но на живо мълчиш като наакан(а)!

104

Анонимен

преди 12 години

Да ти ... и помиярската държава!!!

103

до 117

преди 12 години

Че кого съм обидил? :) В случая п*тка и *** са просто констатации, отговарящи стопроцентово на истината, а не обиди, не е ли така момко? :)P.S. В случая, п*тка е високоинтелектуално, художествено, образно определение за мъже, които (също образно казано) нямат топки.

102

за 108

преди 12 години

Хрантутниците от общинска ПОЛИЦИЯ могат да проверяват всеки един гражданин с куче за чип, платен данък, кастрирано ли е, без наморник и ако кучето има поколение за което е нужно мнение на ветеринар, да се проследи при кого е кученцето. Така, че пак опираме до държавата и контрола. И като излезе такова куче на улицата да се търси отговорност от БИВШИЯ СТОПАНИН

101

до 115

преди 12 години

Набарах ли ти слабото местенце? :) Мдаа, *** навсякъде са едни и същи, форумните герои също. За да се обадиш, значи си се разпознал и идентифицирал като п*тка така ли е? Много си оригинален ***, когато някой ти каже "***" сигурно отвръщаш "ти си ***" като едно малко, дебело, разлигавено детенце нали ***? :)))))))))))))P.S. Ти за п*тките не питай, те сами се обаждат :) - народна поговорка :)

100

Анонимен

преди 12 години

i towa e stoliza,, naprawo me spam , sto kmeta se smeniha , no s besdomnite ku4eta ne spawiha. a i ti s karuzite, badi besotgowornata rabota. fandakuwa li e, kakwa li e , ne te li e spam ma ofzo

99

Анонимен

преди 12 години

до 112..ето един кучелюбец..точно за тях писах преди малко...вижте го хубаво господинчото..обижда като каруцар..беззащитните животни те..лае човека..но не си вземе 4-5 от улуцата помияра и си ги гледа щом толкова много ги обича..ей..***..вземи си бе..вземи си кучета колкото си искаш и си ги гледай ..но недей да лаеш и обиждаш каруцарски..аман от такива кукувци като теб

98

за 108

преди 12 години

и пак работата опира до кокошката и яйцето. ПИТАМ КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ТЕЗИ *** НА УЛИЦАТА?!!? КЪДЕ Е КОНТРОЛА, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ УПРАЖНЯВА, КЪДЕ СА ЧИПОВЕТЕ НА КУЧЕТАТА. Сигурно ще кажеш "ми те собствениците сами трябва да отидат на ветеринар да сложи такъв чип и сами да си декларират кучето" ДА, АМА НЕ както казваше Бучаров. Тук не е Германия или някоя европейска държава. Много е просто-КОНТРОЛ. КАК?

97

сдг

преди 12 години

Някой нали гледат големите демокрации.В Америка хващат бездомно куче и до 48 часа не му ли се намери собственик,се евтанизира.Какво повече говорим и спорим за кучетата,хората са решили проблема.

96

Анонимен

преди 12 години

Някои хора са си избрали достоен за тях противник - бездомните, безсловесните, безпомощните. Достоен противник за много от хората тук, точно на нивото им. Най-лесно е да мразиш този, който не може да отвърне. Колко много п*тки има тук, п*тки които имат куража да се опълчат само на едни бездомни животни. Ей п*тки, защо не се опънете на мутрите или деребеите? Защо не се опънете на държавата? Защото сте п*тки нали така? Едни страхливи п*тки. Мдаа няма вече истински мъже, останаха само п*тки.

95

нови избори за кмет

преди 12 години

Мирише ми на нови избори за кмет на София! Фандъкова излъга, че ще се справи с кучешката напаст и софиянци гласувахме за нея!

94

.

преди 12 години

Като ги кастрират, ги поохранват и после ги връщат нарочно медикаментозно поошеметени по улиците, та отначало да са кротки и да не впечатляват хората (пред фантастико на каблешков току преди дни заселиха три такива, кротко си лежат пред детската площадка, пред банкомата и пред входа на магазина) . Като се осеферят такива кучета се събират на глутници , за да търсят храна.

93

Анонимен

преди 12 години

в Индия кравата е свещено животно.. в България кучето е такова..с закон забраниха гоненето и убиването им..нищо че по изяждат тук там някого..аз мисля че..ако всички кучелюбци които ни обиждат и кълнат тук в нета нас не кучелюбците..вземат по 3-4 кучета и си ги гледат където си искат..ще се реши проблема..но нямат работа на улицата сред хора и деца

92

Анонимен

преди 12 години

Около 15 000 домашни животни годишно биват изхвърляни на улицата от стопаните им в София. Това каза д-р Мила Бобадова от Българския ветеринарен съюз. Виновни сме ние, за всеки разкъсан от кучета човек СМЕ ВИНОВНИ НИЕ, КОИТО ИЗХВЪРЛЯМЕ 15 000 ЖИВОТНИ ГОДИШНО САМО В СОФИЯ и после защо не намалявали кучетата. Много е лесно нали? Изхвърляш животното на улицата а после обвиняваш държавата че не си вършела работата лесно е нали? Когато си заровиш главата в пясъка и се правиш че виновни са другите.

91

DO TUP I PROST

преди 12 години

PO KAKVO POZNAVAM SELTACITE 1.V SOFIA NE MOGATA DA KARAT, SUZDAVAT PROBLEMI S NEUMENIETO I NAGLOSTTA.2.HVURLIAT SI BOKLUCITE OT PREZ PROZRCITE.3. PARKIRAT KATO ZA 3 KOLI, VSE EDNO SA NA KURA. MESTO MNOGO. KARAT KATO LUDI ZA DA POKAJAT, CHE KAT SA OT SELO SA MNOGO DOBRI VODACHI. ELATE GI VIJTE PRI DUJD NA CARIGRADSKO, NANZVAT SE KATO SUDJUCI EDN V DRUG.4.KATO VJIVEIAT POD NAEM PRED VRATITE IM SI OSTAVIAT VLECHKITE, STARI PODPETENI OBUVKI.6.MEKAT IEKAT KATO NA PANAIR.NE SE RAZBIRA DORI.