88

Стар номер

преди 12 години

""ГЕРБ са като скакалци, откъдето минат, трева не расте", каза Станишев."------Ако са направили нещо лошо - опонентите са виновни . Ако опонентите направят добро ,то е благодарение на болшевиките ...... Времената се менят . Този номер , без бира и кебапчета , вече не минава .

87

d

преди 12 години

доклада ва БСП го чете не демократ а партизанин Станишев е перфектен партиен бюрократ но никога не може да стане управленец БСП трябва да разбере най после че вече го няма чл1 от старата конституция

86

Анонимен

преди 12 години

mario salieri is the best!

85

Калина

преди 12 години

Всеки електорат си залужава лидера! Вчера гледах по новините репортаж от конгреса - ми те половината делегати спяха!

84

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО щЕ УПРАВЛЯВА ПОНЕ ОщЕ ЕДИН МАНДАТ, ДРУГАРИ.Успокоите се и си търсете работа (за пръв път в живота ви).

83

СЕРГЕЙ=Б.Б.=ЛЪЖЦИ

преди 12 години

НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ,ЧЕ НЯМА ГЕЙСКО-ЕВРЕЙСКО ЛОБИ, КОЕТО СТОИ ЗАД СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ, КОЕТО ЗДРАВО МАНИПУЛИРА НА ГЪРБА НА МИСЛЕЩИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯТА.5 ПЪТИ ГО БИЕ НА ИЗБОРИ НЕ СЕРИОЗЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИК, А ПРОСТА, НО НАГЛА МУТРА, НА КОЯТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА ПРОТИВОСТОИ.И СЛЕД 5 ПЪТИ ЗДРАВ БОЙ, СТАРЧЕТАТА В БСП ГО ТУРДИСАХА, ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЗА ПОСЛЕДНО НАЧЕЛО НА СТОЛЕТНИЦАТА.ДА ЧЕСТИТИМ ПОРЕДНАТА ПОБЕДА НА МУТРАТА НА ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА.ЖАЛНА Й МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ.

82

Анонимен

преди 12 години

Не се хабете смешковциии, Бойко ще управлява поне още един мандат, а може и два !!!

81

Анонимен

преди 12 години

Айде Честито на БКП слугата колхозник ,непрокопсаник ще ги изтрие завинаги ама много добре си върши работата в опропастяването на Комуноидите .Честито още един път и дано в пъкала да се продъните мерзавци крадливи.

80

Анонимен

преди 12 години

Отвори се пространство за нова политическа сила , която:1. Да провери имуществото и дейноста на всички министри от ГЕРБ и Тройната коалиция и при нарушение ги изправи пред съда.2. Обложи с прогресивен данък монополистите в България и забрани използването на офшорни фрми.3. Ограничи лихвите по кредитите на нивото на средноевропейските.4. Разправи се с битовата престъпност и доведе до присъди шефовете на престъпни групировки. Повече лафове от рода ние ги хващаме те ги пускат няма да минат.

79

ЗИКО

преди 12 години

От БСП не разбраха ли че със Серго до тук. Провалилия се ръководител трябва да отиде до царя до Петър Стоянов, Иван Костов иначе партия като БСП и тя ще отиде в мъглата до НДСВ и СДС.Аз очаквах че ГЕРБ ще иде па напред там. Но ще поживеем ще видим.

78

Анонимен

преди 12 години

На кой му дреме за червените *** и ***...

77

КРАЙ С БКП

преди 12 години

КРАЙ С БКП, ДРУГАРИИИ ... някой му викат БСП, незнам защо.ДРУГАРИ, гответе се за дълъг пост и молитва, скоро софра няма да има за вас !!!

76

до 89

преди 12 години

Гениално. А благодарение на кого въобще я има турската партия?

75

Анонимен

преди 12 години

ако догодина вземат 10% на изборите трябва да са мнооооого щастливи....

74

бай Тошо от рая

преди 12 години

СЕРЬОЖА,ДОБРЕ ЧЕ ТИ ПРАТИХ БОЙКО, ДА ИМА С КОГО ДА ПЛАШИШ НАРОДА!ХИТРУВАШЕ ОЩЕ ОТ МАЛЪК, АМА ДА КРАДЕШ И ДА ЛЪЖЕШ НЕ СМЕ ТЕ УЧИЛИ С БАЩА ТИ.*** НИ ИДЕИТЕ, ПОГРЕБА НИ ПАРТИЯТА!

73

Анонимен

преди 12 години

Колко си приличат с ТИКВАТА,по позирането за снимка!хахахахахаха Нали си имат една майчица!БКП-то!

72

аз

преди 12 години

Урааа!! ПРОВАЛА на БСП е гарантиран! Браво Сергей! Единствената ТИ политика другаря ГЕЙ - кариеризмът, за щастие ще затрие тази престъпна група!

71

Анонимен

преди 12 години

Ако не бяхте крали с гъзовете си нямаше сега Бойко да ви е виновен за всичко.

70

,,LARI,,

преди 12 години

BRAVO SERGO.SAMO TI SHTE POMOGNESH NA NARODA.

69

иво

преди 12 години

моето лично мнение е,че нищо ново няма да има в таз прословута столетница,промяна няма,а се задават избори! АЛО БКП ПАК ЛИ ЩЕ ТРЪГНЕМ НА ИЗБОРИ С МИЗЕРИЯ И ИНТРИГИ?Трябваше промяна но,ако се замисля за несменяемите хора,за нашите хора... през комунизма....Ми честито на новото старо!